Merhabalar,yanlış bir üslup kullanırsam kusura bakmayın.Yaşım 18.Lisedeyim.Siz benim ablalarım sayılırsınız.Gerçekten aranızda çok iyi niyetli insanlar var. Neyse ben konuya geçeyim. Şimdi bizim her yaz gittiğimiz bir yazlığımız var oradan bir çocukla çıkıyoruz uzun süredir(biraz karışık olaylar
Yani sadece yazın aynı şehirlerdeyiz. Kışın ikimiz de ayrı şehirlerdeyiz. Aynı yaştayız. Gerçekten çok dengesiz birisi olduğuna kanaat getirdim. Ve beni de çok üzdü. Belki de ilk sevgilim olduğundan mı çok etkilendim,bilemiyorum. Ama artık bitirmek istiyorum. Zaten uzak mesafede olduğumuz halde beni hep ihmal eder,sorumsuzdur. Uzun zamandır da konuşmuyoruz mesela. Ben nasıl ayrılmak istediğimi ona söyleyeyim sizce?Telefonla mı,mesajla mı? Biraz da etkili olsun istiyorum. O beni o kadar üzdü,biraz da o anlasın hayal kırıklığının ne demek olduğunu. Zaten konuşmuyoruz uzun zamandır,ben direkt bitti yazsam saçma olur mu diye de endişeleniyorum. Acaba hiç sesimi çıkartmasam mı? Peki o beni aradığında,bana yazdığında ne diyeceğim?Aklım çok karışık. Bir de size ilginç gelecek kısmı şu, ben yazın onunla küs gibi olmak istemiyorum. Aynı arkadaş grubundayız. Ya ne bileyim saatlerce sohbet ediyorduk hep. Deniz kıyısında. Hoşuma gidiyor işin açıkçası. Ama sevgili olmak için fazla dengesiz ve zaten benim derslerim var. Seneye 12 olacağız ikimiz de. Bu işlerle uğraşamam. Ama yazın onunla vakit geçirmek,baş başa konuşmak istiyorum. Yani belki ne saçma bu diyeceksiniz ama,böyle hissediyorum. Sizce ayrılsak da yazın yine duygusal bir ilişki yaşar mıyız? Bu arada derslerime çok çalışıyorum,yazın da bizim yazlığın orada ders kampına gideceğim,tüm gün oradayım. Akşamları arkadaşlarla gezmeye çıkıyoruz. İşte o anlardan bahsediyorum. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler