Size Garip Gelebilir Ama...

Dobralık adı altında insan kalbi kırmak marifet değildir. Bence siz bir uzmandan insan psikoloji ve iletişimi hakkında ayrıntılı bilgi ve yardım almalısınız. İyi geceler.
Aldığım için söylüyorum zaten

Ben kaç derdimi yazdım buraya?

De facto konular anca açtım.

Bana iyi geldi, sana da gelir.

Kötü bir şey söylemişim gibi, 2 3 mesaj destek alıp
Yürüme bana.

Selamet güzelim,

Aslında kısmen doğru söylüyor. Konu sahibi hergün burda. Okuyup yorum yapmadığı konu kalmadı. Henüz 11.sınıf ders çalışması gerek. Burada orta yaşlardaki kadın sohbetlerine bu kadar takılmamalı.
Ben hiçbir zaman orta yaş kadın sohbetlerine katılmadım.İsterseniz mesajlarımı araştırabilirsiniz. Ayrıca benim bu anlattığım konu tam da yaşıtlarımın konusu bana göre.

Aslında kısmen doğru söylüyor. Konu sahibi hergün burda. Okuyup yorum yapmadığı konu kalmadı. Henüz 11.sınıf ders çalışması gerek. Burada orta yaşlardaki kadın sohbetlerine bu kadar takılmamalı.

bilemiyorum ki sürekli burada mı değil mi o yüzden ona değil aslında direkt kıza interneti kapattır psikoloğa git önerisi verilmesine yükseldim biraz. emir kipi ve şu acımasızlık öldürüyor beni. burada takılıp derslerini aksatıyorsa sıkıntıdır tabi ama onun da söylenme tarzı bu olmamalı.

konu sahibini tanımıyorum her gün buraya konu açıyor derslerini aksatıyorsa bir nebze haklı olabilirsiniz. onun dışında değil.

yaş konusundan yürümeye çalışmayın, üzülmeyin. iyi geceler.

Bir kaç üye dışında, kimse
İstese bile üzemez beni.

Lütfen uyurken üstünü ört.

Evdeki neti kapattır, o parayı 2 ay biriktir
Psikoloğa git.

Ne burda açılan konular sana göre
Ne de bu saatte uyanık olman.

Yaş 18 ama, akıl 12 hiç kusura bakma
Sende yorum yapmış olmak için yazdın heralde laf olsun torba dolsun hesabı.. Nasıl bir zihniyet yapısına sahipsin nasıl bir ruh hali içindesin.. büyüklerinden akıl alma düşüncesi onun gayet aklı başında olduğunu gösteriyo hatta senden daha aklı başında olduğu kesin..

Bir kaç üye dışında, kimse
İstese bile üzemez beni.

Lütfen uyurken üstünü ört.

üzülüp üzülmeyeceğiniz konusunda deneme yapmak istemem,tanımadığım insanları kırmak tarzım değil.

konu hakkında size son mesajımdır. sütünü içmeyi unutma demezseniz darılırım. :))

Canım açık açık söyle...

‘Arkadaşlığından,sohbetlerimizden zevk alıyorum’
‘Sevgili olarak görmüyorum,bitirmek istiyorum’de

Canım açık açık söyle...

‘Arkadaşlığından,sohbetlerimizden zevk alıyorum’
‘Sevgili olarak görmüyorum,bitirmek istiyorum’de
Ya haklısınız tabii ama mesela onunla yalnız olmaktan hoşlanıyorum. Yani ne bileyim ikimiz baş başa otursak hoşuma gidiyor. Sesini duyunca mutlu oluyorum. Bu duygular sanırım arkadaşça değil. Seviyor muyum acaba? Ama dediğim gibi de çok dengesiz birisi ve ben çok yıprandım.

Açıkçası kimsenin tavuğuna kış demedim
Tek muhattabım konu Sahibi

Umarım niyetim anlaşılır
Tamam hanımefendi. Kimsenin benim için kavga etmesini istemem. Sonuçta emek verip mesaj yazdınız,teşekkür ederim. İyi geceler. Sağlıcakla kalın.

Ya haklısınız tabii ama mesela onunla yalnız olmaktan hoşlanıyorum. Yani ne bileyim ikimiz baş başa otursak hoşuma gidiyor. Sesini duyunca mutlu oluyorum. Bu duygular sanırım arkadaşça değil. Seviyor muyum acaba? Ama dediğim gibi de çok dengesiz birisi ve ben çok yıprandım.
Dengeli birini bul Canım:))

Üniversite döneminde gerçekten aşkı yakalayacağını düşünüyorum...

Şuanki hissettiklerin gelip geçici şeyler...

Dengeli birini bul Canım:))

Üniversite döneminde gerçekten aşkı yakalayacağını düşünüyorum...

Şuanki hissettiklerin gelip geçici şeyler...

Ya bir de bu benim ilk sevgilimdi.Ondan mı acaba bu duygular? Her ne olursa olsun insan ilk sevgilisini unutmazmış diyorlar. Yani sevmek anlamında değil ama unutmazmış. Sizce de doğru mu bu

Yaz aşkı ya da sizinki gibi yazlık aşkları genelde böyledir ki.Yazın beraberken harika vakit geçirilir yaz biter araya mesafe girince ilişki kopma noktasına gelir.Ta ki yazlık sezonu açılana kadar;)
Açık açık konuşmanı tavsiye ederim.

Back
X