• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri size göstermek istedim

fancy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2011
925
5
0
İstanbul
kızlar ben kapalı değilim ve evlendiğimdede açık bir gelinlik tercih edicem ama gördüğüm bir resmi sizle paylaşmak istyorum ben bayıldım çok şık.

alıntıdır..

Son düzenleme:
üst kısmına sardığı o çiçekli tülden dolayı elini kolunu oynatamazki gelin.o kısım bana cok saçma geldi gereksiz bence ama gelinliğin diger kısımımları bel kısmındaki çiçekler falan gayet güzel.

yanlış anlaşılmasın ama bana kapalı gelinlikler pek hoş gelmez yani böle gelin olmuş gibi gelmez ama buna bayıldım mükemmel çok güzel ya

Gelinlik guzel ama o basina baglanan turbani ve arkadaki o abartili cicekleri hic sevmedim.Bende kapaliyim. Ama bu cok fazla olmus abartilmis.

bu gelinligi hic begenmedim, keske gogus kismini oyle sarmasalarmis.. ve cok gullu cicekli tuhaf buldum gelinligi

bence kapalı gelinliklerde çok fazla şatafatlı şeyler kullanılıyor. buda bir örneği olmuş ben gelinlikte sadeliği seviyorum özelliklede tesettürlü modellerde, ama bence bu gelinliğin üstündeki sargı bezi gibi olan kısmı hiç olmasa ve o çiçeklerde eteğe serpiştirilse çok daha hoş herkesin beğeneceği bir model olur çiçekler ayakkabıyada işlenmiş düşünce güzel olmuş ama uygulama yanlış olmuş diye düşünüyorum.

gogüs bolumu nıye oyle ya anlam veremedım patlardım valla ,ama bası cok hos

Bu gelinliği görür görmez, bu gelin arkadaşımızın pronovias minerva modelini beğenip kapattırdığını düşündüm. Ben gelinliği beğendim ama birincisi kol üstündeki sarma kısım gereksiz sıkı ve kalın olduğundan hareketi kısıtlar. ikincisi de başa takılan aksesuar tamam ama eşarbın aşırı sıkı sarılması ve arkadaki çiçekler aşırı durmuş diye düşünüyorum. ben tesettürde başa yapışan başörtüsü tarzını sevmiyorum zaten...

MinervaBG-a.jpg

MINERVA-B.jpg

kapalı gelinimiz, sarma olayını çok abartmış ve çok sıkı olmuş. abartılı türbanı ve diğer detaylar gözü yoruyor. aslında çiçekler filan da hoş ancak vasat bir gelinlik

kapalı gelınlerı ıcın alternatıf olabılırdı ;
1.basortu kafayı o kadar sıkıstırmasaydı ,
2.kolları saran o mumya tarzı ortu olmasaydı ..
3. çok fazla buyuklukte abartılı cıcek kullanılmasaydı

ayrıca : pronovias minerva modelını uygulamaya calısmıs bıle olsalar cok vasat durmuş.. yanı gosterıslı bısey yapmak ıstemısler ama komık olmuş ..

Gelinliğin tek + tarafı : standart kapalı gelınlıklerden farklı bır tarzı olmsı ..

Back
X