Size Gümüş Yüzükle Evlenme Teklif Etse Ne Yapardınız?

dugunce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
27
0
1
Evet biliyorum belki de garip bir konu ama son dönemlerde her kadının beklentisi az çok belli. Evlenme teklif ederken özel olmasını, romantik olmasını sizi değerli hissettirmesini bekliyorsunuz. Peki özel bir gece konusunda cömert davranıp, plan yapıp gümüş yüzükle evlenme teklif etseydi siz nasıl karşılardınız?

Son düzenleme:
Evet biliyorum belki de garip bir konu ama son dönemlerde her kadının beklentisi az çok belli. Evlenme teklif ederken özel olmasını, romantik olmasını sizi değerli hissettirmesini bekliyorsunuz. Peki özel bir gece konusunda cömert davranıp, plan yapıp gümüş yüzükle evlenme teklif etseydi siz nasıl karşılardınız?

Sevgilim gümüş yüzük almaz kendisi kuyumcuda çalıştıgı için :16: Ama olduda aldı diyelim zaten sevgilimin maddi durumunu ben biliyorumdur eğer gerçekten durum kötüyse ha gümüş ha altın der mutlulukla takardım ama alabilecek durum varken almıyorsa o zaman kendimi degersiz hissederdim :50:

Evlenme teklif ettiğinde mutluluktan uçmak yerine , yüzük gümüş mü altın mı diye düşünüyorsam , o teklifi zaten kabul etmemem gerektiğini bilirim.

Evlenme teklif ettiğinde mutluluktan uçmak yerine , yüzük gümüş mü altın mı diye düşünüyorsam , o teklifi zaten kabul etmemem gerektiğini bilirim.

Sadece bir noktada ben koyabilirim bu yoruma aklımdan geçeni yazmış arkadaş :34:

100 200 tl verip de bi altın yuzuk alamamıssa teklıfını cıddıye bıle almazdım. bugun bu kadarcık ozverıde bulunmayan ınsan yarın cocuklarına bana nası bakacak ????

Eğer evlenmeyi düşünüyorsa, o olgunlukta kendini görüyorsa nasıl evlenme teklif edeceğini de idrak etmesi gerekir. Tavrım belli.

Eğer evlenmeyi düşünüyorsa, o olgunlukta kendini görüyorsa nasıl evlenme teklif edeceğini de idrak etmesi gerekir. Tavrım belli.

İlla ki pırlanta olmasına gerek yok bence. En son gümüş hediyeler lisede harçlıklarla veriliyordu. Eğer durumunun müsait olduğunu biliyorsan ve özel bir durum söz konusu değilse (ani para sıkıntısı, planın dışında birşey) en azından altın bir yüzük olmalı. Bu özendiğini gösterir. O an düşünmezsin belki kabul edersin ama her kadının içinde kalır. :)

Düğünce.com

Zaten altın mı gümüş mü o söyleyene kadar fark bile etmem, tabi o söyleyince de gülerim. Bence çok problem değil böyle şeyler. Bence özel bişeyler hazırlaması çoook daha önemli :69:

eğer maddi durumu iyiyse ben bozulurudm.helede hem ciddi bi birliktelik yaşıosam hemde maddi durumu iyi ve bana gümüş yüzük alsaydııı dahada bozlurdum

ay ben gümüşe bozulurdum valla..hadı pırlanta olmasın ok ama en azından altın olsun alınamayacak bır sey değil bence yeterkı ıstensın kredı kartı var borc var elbet alınır..
benım dogum gunum yaklasıyor ve artık bır evlılık teklıf beklıyorum bakalım nolucak ama gecen gun bana dogum gunu hedıyen olsun dıye bır sey verdı acaba yuzuk almıcak mı dıye dusundum boyle dedıgıne gore sızce nolur ya off evlılık teklıf beklıyorum artık off :)))

Evlenme teklif eder heralde canım... Ama senin yerinde ben olsaydım sevgilim biraz öküzcük diye beklentiyi az tutmaya çalışırdım :1: Yani biraz da sevgilinle alakalı... Hem şimdi teklif etmezse üzülme belki daha özel bişey planlıyordur.

Evlenme teklif eder heralde canım... Ama senin yerinde ben olsaydım sevgilim biraz öküzcük diye beklentiyi az tutmaya çalışırdım:1: Yani biraz da sevgilinle alakalı... Hem şimdi teklif etmezse üzülme belki daha özel bişey planlıyordur.

canım aynen senın gıbı dusunuyorum hem edebılcegegını dusunuyorum ama fazla da beklentıye sokmuyorum kendımı uzulmemek ıcın:)) yaa bıde ıstemeye gelıcekler ya zaten nasılsa yuzuk takılcak 1 ay sonra dıe almayadabilir ama yınede o teklıf farklı bişi yanı ben yasamak ıstıyorum off ama bızımkı pek anlamaz oyle işlerden

İstemedeki yüzükle birleştirmez canım, sanmıyorum. Ayrı bir evlenme teklifi yapar bence... Evlilik ya da evlilik teklifi konusu açıldığında sen beklentinden inceden bahset bence, muhtemelen anlar :))

maddi durumu yoksa o kadarını alabiliyorsa hiç bozulmam, ama cimrilikten falansa kabul etmezdim herhalde..

Back
X