Size hakaret eden eşinizle aranızı bozan görümcenizi evinize sokar mısınız ?

Üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yazacaktım. Daha fazla ezilmeyin artık. Erkek pasif olunca böyle oluyor işte. Bence kafası da çok basmıyor, eski yazdıklarınızdan bunu çıkardım. Çünkü erkekler pek çok şeyi kadınlar kadar ciddiye almaz, ciddi durumların farkına varmaz, gamsızdırlar. Biri çıkıp ona hakaret etse tavrı ne olur acaba.

başlık görümce olsa da asıl sorunun kocan olduğunu anlamışsın

eğer eşin görümcen konusunda seni zorlamıyorsa görüşmelerine sesetme bence.şu anda annem nedeniyle kardeşime o kadar kızgınım ki anlatamam.karşılaşmak dahi istemiyorum ama yüz yüze geldiğimizde sarılacağımı da çok iyi biliyorum.bu nedenle ne kadar kötü olsalarda,sorun yaşasalar da ayrılamıyorsun

eşimle dün gece tartıştık kızlar ve söylediklerini duyunca kan beynime sıçradı iyice delirdim kızkardeşiyle konuşmak zorundaymışım çünkü günahmış günah olduğu için kendside konuşuyormuşmuşmuş zaten bende açtım ağzımı yumdum gözümü saymadığım hakaret kalmadı o kız benim evime giremez bende onunla muhattap olmayacağım yoksa boşanır çıkarım bu evden dedim kötü mü ettim bilmiyorum eşimin tepkisi ise günahla kaldı

ya günahı sevabı bizde biliyoruz.akrabayla iletişimi kesmeyi Peygamberimiz yasaklıyor.ama yapılan hakaretler ne olacak?eşin haddini bildirse...sevmek zorunda değilsin ama yengene saygı duyacaksın neden demez?bir de kardeşidir kardeştir muhabbetini bırakın ALLAH askına ya.bu ınsanlar abilerini ablalarını veya kardeşlerini gercekten sevse boyle davranmazlar.yuvalar kolaymı kuruluyor?maddi manevi...zaten hayat zor.bir de bunlar cıkıyor bir problem cıkarıp kenara cekiliyorlar sonra ugras dur...

Son düzenleme:
canım benzer zorunları benim kardeşim yaşadıı inanki istesende uzak olmıosun arada eş kalıor,,sen nekadar uazk kalmak istesende eşin kardeşinden ayrılmaz bu bi gerçek ,,ama tabiki orta yolu bulcak,,senden özür dilesin eşine öle de anca ozaman konuşurum de,,oda mesafeli kalarak tabii..

evet hanımlar hergünüm artık zehir bana artık eşim bana bağırmak için sebep arar oldu üzerime yürüdü bugün ufacık bişey için sizce ne yapmalıyım bisüre ayrı kalsam ters mi teper

Bana sorarsan esine karsi okadar belli etme kiz kardese duydugun nefreti derim. Olan sana olur. Söyle bir kac gün sus bu konuda, sonrada düsündüm tasindimda, aslinda belki o öyle söylemek istememistir, sen araya girme, sen arada laf götürüp getirdikce ortam daha geriliyor dersin esine. Simdide zaten bayram, bayramda kizla barisir gibi ol, yani konuyu acma ama iyi niyetli yaklas, mesafeyi yinede korumakta fayda var tabii. Ama ne bileyim, mesela bir bayram hediyesi alabilirsin esinle beraber, abinle bunu sectik sanada diyebilirsin. Maksat, senin rahatin. Sen yapacagini yapmis olursun. Bundan sonrada fazla gidip gelmessin, lafini etmessin evde. Bunlar benim aklima ilk gelenler. Sonucta esin kardesini bosayamaz, ama sizin gidisatiniz su an hic iyi gözükmüyor. Ve kötü görümce birdahaki es´dede karsina cikabilir. Beterin beteri vardir...

konulara şöyle bir göz attımda hanımlar her 10 konudan 6 sı görümcelerle ilgili ne istiyorlar bu Allahın belaları gelinlerden anlam veremiyorum kendi yuvama evime bakayım demiyor mu eşime normal davranıyorum şuan için ama nezaman patlarım onu da kestiremiyorum doğru eşim bacısını bşayamaz ama şunuda unutmaması gerekir onun hayat arkadaşı can yoldaşı benim bacısı değil yarın bacısı eşini takar kolunu bizimkide maloz gibi kalır ortada bunu kendisine hatırlatacam umarım aklı başına gelir

kesınlıkle ne o görumceyle görusurum nede eşim görusur..
ne demek ben onun karısıyım..bana uzanan dil kocamada uzanmıstır..
benım görumcem yok ama esımın erkek kardesı var..
kendı sevgılısı benı hıc sevmez,bende onu..
kaynımla ıse tam tersı aramız ıyıydı..
neyse temmuz ayında babam vefaat ettı ve onlar bana bas saglıgında bulunmadılar bıle..(kaynım ve sevgılısı(bırlıkte yasıyorlar))
ogunden berı eşimde asla onlarla konusmaz..kardeşıyle aynı işte calısmasına ragmen..
yanı hakarete gerek yok,karsındakı ınsan gıbı davranmıyorsa ilişkinizi keseceksınız..
ben esımı yonlendırmedım,cok sukur bu konularda cok objektıftır..
dogruyu yanlısı ıyı görur ve keser atar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…