• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size ihtiyacı var

Carries

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
69
1
18
35
Muğla
Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.

Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.

Sen yanlış yapmışsın bitmiş gitmiş adam helalleşmek filan istemiyormuş işte boşver gitsin.

Bu aşk sözcüklerinin hepsi yalamış demek ki ümidini kesmen senin hayrına.

Bitmis gitmis bir iliski. Ustelik sevgilisi var. Daha neyi zorluyorsunuz ki. Yaptiginiz cok ayip. Onu birakip size mi gelsin yani. Yapmayin allah askina. Gururunuzu bu kadar ayaklar altina almayin.

Adamın peşini bırakmazsan sen bu hikayedeki kötü kadın durumuna düşeceksin haberin olsun.

unut yoluna bak.

Kac yasinda bu adam?

Siz onun derdin deyken o şuan sevgilisiyle daha neden kendinize yalan soyluyorsunuz olan size olur o yolunu çizmiş sizde çizin hem yolunuzu hem adamı

Sil onu defterden, geçmiş geçmişte kalmıştır.İnsanlara bu kadar kısa sürede bağlanma. önce tanı,sonra karar ver. Hiç umursama bile, mesaj falan da atma, havalara girmesin.

Sevseydi hemen sevgili yapmazdı, sevseydi arkandan atıp tutmazdı, sevseydi kıskanclık yüzünden (tabi çok büyük kavgalar değilse) terketmezdi. Biten bitmiş kendini heba etmeye değer mi sana da yazık...

Ben israrci olmak istemedim. Bu sekilde algilanir hep eski sevgililer. Neden cunku yenisi var peki onun icindeki aci her doktugu yas ben de farkindayim yaptiklari normal degil ama ozlemek elde degil konusmasinida ozluyorum. İsrarci kadin veya kotu kadin olmak da degil mevzu ailem icine kadar girip beni boyle duruma sokmasi beni uzuyor. Uzuluyorum.

Bukadar suslu cumleler kuruyorsa bir erkek inanmiyacaksin zaten basta. Seni uzenleri yaklastirmazmis, nefesiymissin, falan fistan.

Back
X