• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size ihtiyacı var

[QUOTE="uykucukus, post: 37780615, memmiil onu defterden, geçmiş geçmişte kalmıştır.İnsanlara bu kadar kısa sürede bağlanma. önce tanı,sonra karar ver. Hiç umursama bile, mesaj falan da atma, havalara girmesin.[/QUOTE]
Artik atmiyorum. Ama bana yazik degil mi duygularima
 
Sevseydi hemen sevgili yapmazan, sevseydi arkandan atıp tutmazdı, sevseydi kıskanclık yüzünden (tabi çok büyük kavgalar değilse) terketmezdi. Biten bitmiş kendini heba etmeye değer mi sana da yazık...
Ben ayrildim zaten buna kizdi oda bana ne kadar kolay bitiriyorsun dedi. Ve su anki kizi benim hayatimizda istemedigim arkadasi buldu. Konusmalarini okudum o istemiyorum dedikce kiz olucak guzel olucak demis. Ama haklisiniz bende beni sevdigine inanmiyorum
 
Adamın sevgilisi var rahatsızlık veriyorsun yaa
sevgilisi az bile yapmış başkası olsa ne olurdu bakalım

gurur denen birşey var varlığını bilir misin?
 
Bir bayanın yapmaması gereken tüm kusurlu hareketleri yapmışsınız. Umarım gelecekteki ilişkinizde daha mantıklı davranırsınız
 
tekrar konuşmaman için her şey olmuş.. geriye dönüp deşmemek lazım.. orda takılı kalırsan kendi hayatına nasıl devam edeceksin ?
 
böyle konular açıldğında ister istemez karşı taraftan bakıyorum konuya.
misal yeni sevgiliside burda bi konu açıp, erkek arkadaşımın eski sevgilisi rahat bırakmıyor falan dese yorumlarımız ne olurdu acaba?
biraz empati yapın..
 
Ayran gönüllüymüş bu adam. Bu kıza da yapar aynısını, kişiliği bozuk. Sakın bir daha bu rezil insanı arayıp kendini küçük düşürme.
 
Adamın sevgilisi var rahatsızlık veriyorsun yaa
sevgilisi az bile yapmış başkası olsa ne olurdu bakalım

gurur denen birşey var varlığını bilir misin?
Bukdar ağır yorum yaparken kendini bi konu sahibinin yerine koy bakalim..cok sevmis napsin gurursuzmu oldu yani aradi diye..burda suçlu yeni sevgiliside degil konu sahibide degil it oğlu it eski sevgilisidir
 
Ben ayrildim zaten buna kizdi oda bana ne kadar kolay bitiriyorsun dedi. Ve su anki kizi benim hayatimizda istemedigim arkadasi buldu. Konusmalarini okudum o istemiyorum dedikce kiz olucak guzel olucak demis. Ama haklisiniz bende beni sevdigine inanmiyorum
Canım eğer gerçekten istemeseydi kızın söylediklerine inanıp hareket etmezdi hem gerçekten bosver kimse icin üzülüp kendini yıpratma seni haketseydi şu an yanında olurdu zaten unutma en değerli o değil sensin :KK49:
 
ayrıldıktan sonra bi kızın bi erkeğe bu kadar "aciz aşık" olduğunu hissettirmesi ne kadar gurur kırıcı.kendini ezik durumuna düşürdüğünün ve onun egosunu şişirdiğinin farkında mısın?ne kadar aşıkta olsan bazı duygular içi atılmalı.aksi taktirde seni istemediği için hakaretlerine maruz kalırsın
 
Ayrılalı ne kadar zaman oldu? Eminim unutman için ya da acını azaltman için yeterli süren olmuştur. Adam kalkmış sevgili yapmış meseleyi konuşmuşsunuz zaten. Tekrardan "helalleşme"amaçlı konuşmayı istemen hata olmuş. Üstüne üstlük kalbin bin beter kırılmış. Zararlı sen çıkmışsın. Zorlamanın anlamı yok.
boşver artık. Düşünmek yerine unutmaya çalış. O adamdan sana hayır gelmez
 
Kıza ne palavralar anlattı kim bilir...Pesinde dolanma, hem sevgilisi olan adamla niye temasa geciyorsun sen?
 
helalleşince ne olacak..geri mi dönecek..ölüme gidenler le hellaleşilir..oysa ex sevgilin hayatını dolu dolu yaşıyor..sende kendini öyle yapınca ne değişecek..kendine zarar verirsin..hiç bir şeyde değişmez..sanki dünyada tek erkek..seni hiç sevmemiş birinin yakasına o kadar yapışma..karşına elbet seni gerçekten seven biri çıkacak..
 
Bukdar ağır yorum yaparken kendini bi konu sahibinin yerine koy bakalim..cok sevmis napsin gurursuzmu oldu yani aradi diye..burda suçlu yeni sevgiliside degil konu sahibide degil it oğlu it eski sevgilisidir
Kendimi yerine koyamıyorum hanfendi. Farz-ı misal sevgilini eski sevgilisi ararsa ne diyeceksin? '' aaa ama kız cok seviyor yazıkkkkk '' mı diyeceksin?
 
Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.

Demek ki bahsettiginiz gibi güzel bir iliskiniz yokmus..

Ve sizi sevmiyormus..

Yapacak birsey yok. Bitmis gitmis artik. O nasil hayatina devam ediyor, hayatina bir baskasini aliyor. Sende öyle devam edeceksin hayatina.

Her serde bir hayir vardir. Bundada bir hayir vardir muhakkak. Gecmis olsun, bundan sonrasi güzel olur insallah..
 
Back
X