• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size ihtiyacı var

Kendimi yerine koyamıyorum hanfendi. Farz-ı misal sevgilini eski sevgilisi ararsa ne diyeceksin? '' aaa ama kız cok seviyor yazıkkkkk '' mı diyeceksin?
Burda konu yeni sevgilinin tepkisi degil onunda suçlu olmadigini belirttim ztn..senin konu sahibine gurursuz demenden bahsediyorum

[QUObilir. issnookums, post: 37781087, member: 471637"]Kıza ne palavralar anlattı kim bilir...Pesinde dolanma, hem sevgilisi olan adamla niye temasa geciyorsun sen?[/QUOTE]
Kim bilir tesekkur ederm

Burda konu yeni sevgilinin tepkisi degil onunda suçlu olmadigini belirttim ztn..senin konu sahibine gurursuz demenden bahsediyorum
Yorum yapma hakkım var, ne söylediğimi gayet iyi bilirim.
Bu eski sevgililerde çok türedi bu zamanlarda.
Gururlu bir insan bunları yapar mı? Yoluna bakar, ilişkisi olan birine yalvarmaz.
Bu gurur mudur? değil midir?

Yorum yapma hakkım var, ne söylediğimi gayet iyi bilirim.
Bu eski sevgililerde çok türedi bu zamanlarda.
Gururlu bir insan bunları yapar mı? Yoluna bakar, ilişkisi olan birine yalvarmaz.
Bu gurur mudur? değil midir?
Yorum yapma hakkin yok demedim ztn bende yorum yaptim fikrimi belirttim.tabikide gurur önemli fakat burda cok seven bir genc kiz var.aşk herseyi yaptirir insana kendini tutamamasi gayet normal bir durum direk gurursuz olarak görmememiz gerekir..

böyle konular açıldğında ister istemez karşı taraftan bakıyorum konuya.
misal yeni sevgiliside burda bi konu açıp, erkek arkadaşımın eski sevgilisi rahat bırakmıyor falan dese yorumlarımız ne olurdu acaba?
biraz empati yapın..
Sakın yanlıs anlasilmasin ben kizi suclamiyorum gercekten o da hakli ben sadeceolayi anlatmak istedim zaten ben kizin dediklerinde durmadim herkes oraya cekti

Ben ona cevap vermek istemiyorum zaten olay gururusuzluk evet ben uzuntumu dile getirdim kiz gelip benim acima tuz basiyor beni anladigin icin tesekkur ederim
Rica ederim cnm ben gurursuzluk olarak görmüyorum aramani hergun hergün arasan tamam ama bikac kere olur unutana kdar bunlar gayet normal seyler hepimizin basindan gecti yani

Demek ki bahsettiginiz gibi güzel bir iliskiniz yokmus..

Ve sizi sevmiyormus..

Yapacak birsey yok. Bitmis gitmis artik. O nasil hayatina devam ediyor, hayatina bir baskasini aliyor. Sende öyle devam edeceksin hayatina.

Her serde bir hayir vardir. Bundada bir hayir vardir muhakkak. Gecmis olsun, bundan sonrasi güzel olur insallah..
tesekku ederim cok

Senin gozunde mukemmel oldugunu sandigin iliski okadar mukemmel degilmis bitmis dogal ama sen yalvararak kimbilir ne kadar cok arayip rahatsiz ettin ve o hayatina birini aliyor yine rahatsiz ediyosun ve sonrada helallesmek adi altinda bi dahs konusmak icin bahane yaratiyosun kufurleri yiyosun bukadar yapiskan olmayin cidden dahada igrenc duruma dusuyosunuz bu geridonmesini saglamaz artik toparlan

OTE="FashionStil, post: 37781218, member: 637131"]Rica ederim cnm ben gurursuzluk olarak görmüyorum aramani hergun hergün arasan tamam ama bikac kere olur unutana kdar bunlar gayet normal seyler hepimizin basindan gecti yani[/QUOTE]
Bir
Ben ona cevap vermek istemiyorum zaten olay gururusuzluk evet ben uzuntumu dile getirdim kiz gelip benim acima tuz basiyor beni anladigin icin tesekkur ederim
İki kez ama sonuncusu kendim icindi kotu ayrilmak istemedim yolda selam vermeden gecmek uzdu beni cunku o kizdan ayrilsin diye yapmadim bende biliyorum bu saatten sonra olmaz

OTE="FashionStil, post: 37781218, member: 637131"]Rica ederim cnm ben gurursuzluk olarak görmüyorum aramani hergun hergün arasan tamam ama bikac kere olur unutana kdar bunlar gayet normal seyler hepimizin basindan gecti yani
Bir

İki kez ama sonuncusu kendim icindi kotu ayrilmak istemedim yolda selam vermeden gecmek uzdu beni cunku o kizdan ayrilsin diye yapmadim bende biliyorum bu saatten sonra olmaz[/QUOTE]
Üzülme canim kötü bisey yapmamissin sen..ama bu saatten sonra arama artik unut hemen diyemem unutamazsin cunku bazi seyler soylemekle olmuyo ama zamanla gecicek bu durum sende normale dönüceksin önemli olan bu dönemi en az hasarla atlatmak..ailenle,arkadaslarinla vakit gecir farkli hobiler bul kendine onu hatirlaticak seylerden uzak kalmaya calis sende seni sevmek isteyen insanlar olursa onlara şans ver unutucaksin zamanda ve sende mutlu olucaksin

Senin gozunde mukemmel oldugunu sandigin iliski okadar mukemmel degilmis bitmis dogal ama sen yalvararak kimbilir ne kadar cok arayip rahatsiz ettin ve o hayatina birini aliyor yine rahatsiz ediyzon ve sonrada helallesmek adi altinda bi dahs konusmak icin bahane yaratiyosun kufurleri yiyosun bukadar yapiskan olmayin cidden dahada igrenc duruma dusuyosunuz bu geridonmesini saglamaz artik toparlan
Ben surekli aramadim bu iliski bittiginde ben dedeme kafar neden bittigini acikladim anlatabiliyor muyum lise aski degildi bubtum aileler var icinde evet belki hataydi ama izin verinde hesap sorayim cunki ailem bana sordufunda yeni kiz var demek zoe

Bir

İki kez ama sonuncusu kendim icindi kotu ayrilmak istemedim yolda selam vermeden gecmek uzdu beni cunku o kizdan ayrilsin diye yapmadim bende biliyorum bu saatten sonra olmaz
Üzülme canim kötü bisey yapmamissin sen..ama bu saatten sonra arama artik unut hemen diyemem unutamazsin cunku bazi seyler soylemekle olmuyo ama zamanla gecicek bu durum sende normale dönüceksin önemli olan bu dönemi en az hasarla atlatmak..ailenle,arkadaslarinla vakit gecir farkli hobiler bul kendine onu hatirlaticak seylerden uzak kalmaya calis sende seni sevmek isteyen insanlar olursa onlara şans ver unutucaksin zamanda ve sende mutlu olucaksin[/QUOTE]
Beni anladigin icin cok tesekkur ederim oyle yorumlar varki aglatti bebi cok cok tesekkur ederin

Üzülme canim kötü bisey yapmamissin sen..ama bu saatten sonra arama artik unut hemen diyemem unutamazsin cunku bazi seyler soylemekle olmuyo ama zamanla gecicek bu durum sende normale dönüceksin önemli olan bu dönemi en az hasarla atlatmak..ailenle,arkadaslarinla vakit gecir farkli hobiler bul kendine onu hatirlaticak seylerden uzak kalmaya calis sende seni sevmek isteyen insanlar olursa onlara şans ver unutucaksin zamanda ve sende mutlu olucaksin
Beni anladigin icin cok tesekkur ederim oyle yorumlar varki aglatti bebi cok cok tesekkur ederin[/QUOTE]
Boşver güzelim ağzı olan konuşuyo işte uzaktan konuşmak kolay yaşamadan konuşmak çok kolay hemde..sen takma kimseyi moralinide yüksek tut geçmeyen hiçbisey yok sadece zaman

Ben surekli aramadim bu iliski bittiginde ben dedeme kafar neden bittigini acikladim anlatabiliyor muyum lise aski degildi bubtum aileler var icinde evet belki hataydi ama izin verinde hesap sorayim cunki ailem bana sordufunda yeni kiz var demek zoe
Aileler vardiydida soz nisan neden yoktu olmayacaktiysa gereksiz aileler neden isin icine girdi sonrada boyle dedene kadar aciklarsin senin sorma hakkin var ama onun cevaplama zorunlulugu yok aciklama yapacak olsa yapardi birde yuzugu zorla taktirdin demis ... kendi kendinize yuzuk mu taktiniz

Sandığınız kadar güzel değilmiş demek ki ilişkiniz.

Erkek milleti diyoruz ...o memnun hayatından sizde memnun olun sılın gitsin ...

Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.

Sevgilisi olan bir erkek helallik için aranmaz hata etmişsin ..
Kusurabakma ama o da kızı kaybetmemek için seni kötülemiş seni kırmış ..
Adını bile anma bence .

Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.
Kadınlar bunalımdayken :
Bunalım Bun-alım
Bunu da alayım
Al bunu al bunu da al
Erkekler bunalımdayken :
Bunalımdan çıkmam lazım
Çıkmam lazım
Onunla çıkayım
Bununla da çıkayım
MANTIK BU YÖNDE İLERLİYOR... :KK14:
SALLAMA ÜZÜLDÜĞÜNLE KALIRSIN

Back