• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacım var :(

disciplina06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
119
0
26
Ankara
az önce sevgilimden ayrıldım :(
benden avea interaktif şifremi istedi, benim başkasıyla konuşup konuşmadıgımı kontrol edicekmiş (arama ayrıntılarından) bende vermedim bana güvenmiyor musun dedim iş inada bindi ver yoksa biter falan demeye başladı bende güvenmeyeceksen bana bitsin dedim tartıştık tartıştık ve 1 yıllık ilişkim bitti...
en son mesajda şifreyi verdim gir bak tek bir başkasına ait numara yok hoşçakal diye bi mesaj attım
kalbim acıyo :(:(:(
çünkü ben ona aşığım :'(

az önce sevgilimden ayrıldım :(
benden avea interaktif şifremi istedi, benim başkasıyla konuşup konuşmadıgımı kontrol edicekmiş (arama ayrıntılarından) bende vermedim bana güvenmiyor musun dedim iş inada bindi ver yoksa biter falan demeye başladı bende güvenmeyeceksen bana bitsin dedim tartıştık tartıştık ve 1 yıllık ilişkim bitti...
en son mesajda şifreyi verdim gir bak tek bir başkasına ait numara yok hoşçakal diye bi mesaj attım
kalbim acıyo :(:(:(
çünkü ben ona aşığım :'(

Canım boşver sende neden söylemedin ki.. Bırak. Gurura yönlendirmeyin hemen olayı. Abdestinden kuşkun yoksa söyle gitsin..
Yani hani kızmakta haklısın böyle kontrol etmesi güven sarsıcı ama yok söylemiyorum demek yerine tam tersi söyleyip sonunda temize çıktığında gözünde daha iyi bir konuma sahip olacaktın. O zaman da derdin bana nasıl güvenmiyorsun sen diye.. Yani boşu boşuna bitmiş arkadaşım,keşke sakin davransaymışsınız.. Hayırlı olsun ne diyelim.

Sakın sıkma canını, zaten kaderde varsa barışırsınız ki bence barışacaksınız kolay değil 1 yıllık ilişki hemen bitemez. Seni özleyecek tekrar msj atacaktır. Olurda atmazsa eğer, bu dünyanın sonu değil elbette zamanı gelince tekrar seversin sadece o yok bunu asla unutma..

bence iyi yaptın niye kontrol ediyor ki Ona ne başkasıyla konuşsan ne olacak hem konuştuğun her kişiyle ask mı yasıyorsun ne sacma

bence iyi yapmışsın.
bu tarz konuları hiç sevmem, ve bariz güvensizlik belirtsidir.

aslında karşındakine güvenmeyen birinin asıl sorunu kendisiyle olan güvensizliğidir.

Merak etme,bakıp görecek sonra da o seni arayacaktır. Aman peşine düşme,alttan alan sen olma. Biraz zor gelebilir ama sabırla bekle mutlaka arar :) Üzme kendini,böyle saçma bir nedenle 1yıllık ilişki bitmez..

Erkek milleti işte gurur yapmış inada bindirmiş...anlık sinir ama sende ayrıldıktan sonra şifreni vermeyecektin alttan almış oldun...

benim erkek arkadasımda ilk baslarda benim telefonumu cok kurcalardı tabiki bende onunkini ama simdi bir erkek bana gayet samimi bir mesaj atsa( bi kac kere basıma geldi dengesizler...) sakince anlamaya calısıyor nedenini soruyor cünkü zamanında yapmıs oldugu kendi capındaki kontrollerle nasıl bir insan oldugumu anladı... bende onu anladım...aşırı kıskançlıklar yüzünden çokk kavga etmiştik ama artık birbirimizi biliyoruz...

bu olaylar cok olur canım oda seni seiyor bence biraz ayrı kalın düşünsün anlar...erkeklerin kafası sıcagı sıcagına basmıyor...

:54:

Sana üzülme desek de üzüleceksin canım ama takmamaya çalış derim.
O sana güvenmemiş ve böyle bir şey istemiş ne kadar ayıp!
Senin yerinde olsam ben de aynı şekilde davranırdım.
Sen onu kaybettiğini falan düşünme,çünkü ortada bir hatan yok!
Hatalı olan o ve üzülmesi gereken o!

Canım boşver sende neden söylemedin ki.. Bırak. Gurura yönlendirmeyin hemen olayı. Abdestinden kuşkun yoksa söyle gitsin..
Yani hani kızmakta haklısın böyle kontrol etmesi güven sarsıcı ama yok söylemiyorum demek yerine tam tersi söyleyip sonunda temize çıktığında gözünde daha iyi bir konuma sahip olacaktın. O zaman da derdin bana nasıl güvenmiyorsun sen diye.. Yani boşu boşuna bitmiş arkadaşım,keşke sakin davransaymışsınız.. Hayırlı olsun ne diyelim.

Üzgünüm ama bu görüşüne katılmıyorum canım.
Sakın beni yanlış anlama.
Amacım tartışmak değil.
Ama kızın kart şifresini istiyor,kimlerle görüştüğünü öğrenebilmek için.
Hadi diyelim ki şifreyi o anda verdi,çocuk baktı her şey tamam.
Kıza iyi davranıyor,çünkü asayiş berkemal ya.
Araştırdı her şey normal ya!
Ya bu kızın incinen gururu ne olacak?
Şimdi kart şifresini istedi,ilerde tekrar aynı güvensizlik probleminin baş göstermeyeceği ne malum?
Bence ayrılmakla iyi yapmış.
Ben barışmalarını tekrar isterim,çünkü konu sahibimiz erkek arkadaşını çok seviyor belli.
Ama çocuk yaptığı hatanın farkına varsın,pişmanlık duysun,yanlış yaptığını anlasın bu ayrılık döneminde
Ona göre de kızın gönlünü alsın,aynı şeyleri tekrarlamasın bir daha:31:

Kendinden eminsin ki geç de olsa verdin şifreyi. O bakacak yanlış birşey olmadığını görecek ve sana güvenmediği için pişman olacak. Üzülme canım. Elbet arayacaktır seni.

bu yüzden bitiryorsa da bırak bitirsin. sen başta ona şifreyi versen başka bişi bulur yine bitirirdi o. çok seven adam bir şifre yüzünden bitirir mi, güven yoksa bir ilişkide hiçbir şey olmaz. Keşke sonradan şifreni vermeseydin :34:

evet seviyorum aşığım ama ben bir ömür onun olmayan güvenini şekillendirmek için çaba sarfedemem ki:/
ben de böyle düşünüp karar verdim :/
tamda üzerine bi çocuk numaramı istemiş ona da sinirlendi kızdıkça kızdı bağırdıkça bağırdı tam manasıyla kıskançlık krizi geçirdi.:S

bu tip şeyler olur arada doğaldır barışırsınız
yalnız y baştan vercektin şifreyi ya da hayır dedikten sora hiç vermicektin
çelişkili davranman onu haklı duruma getirir kararlı olmalısın verdiğin cevabın arkasında dur daima

Back
X