• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacım var :(

madem verecektiniz keşke ilk sorduğunda verseydiniz.
resmen sizi ayrılmakla tehdit etmiş sizde öyle vermişsiniz şifrenizi.
şimdi barışsanız bile en ufak kavgada sizi ayrılmakla tehdit etmeyi alışkanlık haline getiricek.

nasılsa sana geri dönecek. üzülme içini ferah tut. keşke baştan verseydin şifreyi. bazen böyle kadınca gururumuz tutuyor, güvenmiyorsa gitsin diyoruz ama pişman oluyoruz. kendini onun yerine koy, sen şifreyi isteseydin de o ısrarla vermeseydi o zaman içine kurt düşmez miydi? onun da düşmüş ki tepki göstermiş. eğer duyguları yüzeysel değilse zaten seni bırakmaz.

bu tip şeyler olur arada doğaldır barışırsınız
yalnız y baştan vercektin şifreyi ya da hayır dedikten sora hiç vermicektin
çelişkili davranman onu haklı duruma getirir kararlı olmalısın verdiğin cevabın arkasında dur daima

istedim ki ilerde aklında bi soru işareti kalmasın beni hatırladıgında :(

Cnaım ilk okurken bi çok kişinin yaptığı hata ama iyi yapmış dedim takı sonu okuyana kadar... :(
Keşke vermeseydın :26::50:

madem verecektiniz keşke ilk sorduğunda verseydiniz.
resmen sizi ayrılmakla tehdit etmiş sizde öyle vermişsiniz şifrenizi.
şimdi barışsanız bile en ufak kavgada sizi ayrılmakla tehdit etmeyi alışkanlık haline getiricek.

ayrıldıktan sonra verdim şifreyi, sadece o aklındaki şeyler kalmasın beni yanlş hatırlamasın diye...

Hayır, bence şifreyi vermen çok iyi olmuş ...
Böylelikle "sakladığı bir şeyler vardı, o yüzden veremedi şifreyi ayrıldı" diyecekti. Kendi kafasında kurup.
Ayrıldıktan sonra, şifreyi göndermen iyi olmuş.
Bence bir süre barışma, ödesin güvensizliğinin bedelini.

Hayır, bence şifreyi vermen çok iyi olmuş ...
Böylelikle "sakladığı bir şeyler vardı, o yüzden veremedi şifreyi ayrıldı" diyecekti. Kendi kafasında kurup.
Ayrıldıktan sonra, şifreyi göndermen iyi olmuş.
Bence bir süre barışma, ödesin güvensizliğinin bedelini.

evet aynen bende böyle düşündüm...
vermeseydim aldattı dicekti belki de
ama benim ondan sakladığım zerre kadar bir şey yok
çünkü ben bağlandım ben seviyorum onu aşığım ona hata yapmam :(
benim duygularımı bildiği halde böyle davranması öyle çok koyduki 1 yıldır ilk defa bitsin dedi :'(

Back
X