Size ihtiyacım var

latishaaaa

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
78
2
298
Antalya
Cidden çok kötüyüm gerçekten öyleyim şuan kardeşim dediğim en yakın arkadaşım gitti eski sevgimle buluştu hemde gecenin köründe sorduğum zamanda o benim kardeşim diye geçiniyor? Bu nasıl bir patavatsızlık bana anlatırmısınız? Bu nasıl bir düşünce? Arkamdan iş çeviriyorlar. Şuan çok mutlu olduğum bir sevgilim var ve o ikisinin hayatımı mahvetmesinden korkuyorum ayırmalarından korkuyorum. Lütfen bana fikir verin birşeyler yapın şimdiden çok teşekkür ederim kendinizi benim yerime koyarak düşünürseniz çok mutlu olurum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada o arkadaş denen kişilikle kavgalıydık ama sonra barıştık merhaba merhaba şeklinde ama bugün bu haberi duyunca kaynar sular başıma yıkıldı resmen!

bazen en büyük kazık en yakın dostum dediğin insandan gelir, yaşam deneyimi..

kendimi senin yerine koyarak cevap veriyorum. yakın arkadaşım eski sevgilimle görüşmeye başladıysa( önceden arkadaş değillerdi diye varsayıyorum) onu bir kalemde siler atarım. şuanda mutlu bir beraberliğin varmış, hiç kafanı onlarla bulandırma. ne halleri varsa görsünler..

Madem ilişkin var ne yapacaksın eski sevgiliyi? Ne yapıyorlarsa yapsınlar yahu sen neden geriliyorsun? Görüşmezsin kızla da olur biter.

hayır niye ayırsınlar seni, sevgilin varmış zaten, eski sevgilinle arkadaşının buluşması niye korkutuyor sen.

Eski sevgilimle o arkadaşım benim sayemde tanıştılar şuan arkadaşız diye geçiniyorlar pardon kardeşiz diye bide bunu bana gelip çok çok doğal birşeymiş gibi aa buralardaydı buluştuk diyor sorun şu ki eski sevgilimle birşeyler yaşadım ve arkadaşıma anlatıp o arkadaşımında şuan ki yeni sevgilime anlatmalarından korkuyorum birlik olup. Birşeyler yaşadım derken geleceğimi etkileyecek hiçbir şey yapmadım ama yinede korkuyorum

Madem ilişkin var ne yapacaksın eski sevgiliyi? Ne yapıyorlarsa yapsınlar yahu sen neden geriliyorsun? Görüşmezsin kızla da olur biter.

Kızla görüşmüyorum ama yaptığı patavatsızlık çok gücüme gidiyor..

bilemiyorum ki tarzlarını, o zaman şansa bırakacaksın... Ya da gözünü karartıp anlat sevgiline... Bitiirse bitirsin, erkenden tedirginliğin kaybolur.

zamanında buna benzer bir olayı iki yakın arkadaş yaşadı çevremde arkadaşın yıllarca çıktığı çocuk gitti diğer kıza teklif etti konuşmaya başladılar falan ama diğer kızda zengin bir eş adayı için o çocuğu terk etti ve evlendi.. evlendikten sonrada asla görüşmediler birdaha o çocuklada kız çıkmadılar tabi sadece konuşuyorlardı
demem o ki eğer diğer çocukla uzun süreli bir ilişkiniz olduysa rahatsızlık duyman normal
diğer şekilde kısa süreli olduysa rahat ol

Erkek arkadaşın eski sevgilini biliyır mu?? Onuna sevgili olduğunu eskiden?
Bilmiyorsa anlat bence önce.
Yaşadığın şeyleri anlatma şerefsizliğinde bulunurlarsa eğer inkar et ama,
Ellerinde kanıt var mı fotoğraf telefon mesajları falan??
Yoksa direkt yalan söylüyorlar diyebilirsin.
Her ikisi ile de bağlantını kopar ve mesafe koy arkadaşınla.
Hatta öncesinde benimle sevgiliydi şimdi beni kıskandırmak için arkadaşımla sevgili oldu, beni tehdit ediyordu falan diyebilirsin.
Ama sevgilin eski sevgilini bilsin öncesinde ve seni kıskandırmak için yakın arkadaşınla görüşmeye başladığını, bu sebeple de yakın arkadaşınla da görüşmeyi kestiğini belirt önce. Zaten senin hakkında birşeyler anlatıp ayırmaya kalkarlarsa iftira atıyor zaten beni çekemiyordu falan dersin.

Bende birşeyi merak ettim birşeyler yaşadık diyorsunuz da eski sevgiliniz bunu kanıtlayabilir mi ki:26: Öyle bir durum yoksa eğer ayırmaya çalıştıklarında amaann ikisi bir oldu beni çekemiyor amaçları belli gibisinden konuşsanız olmazmı benim bir arkadaşımın yakını böyle kurtumuştu da

hiç korkma. ve ne yaşamış olursan ol arkasında dur. eğer bu korkunu belli edersen işte o zaman sana karşı kullanmalarını tetiklemiş olursun. gerçi böyle bişey olacağını sanmıyorum. eğer ruh hastası değillerse tabii. sen kendine güven.

Ne b.k yerlerse yesinler ..
Niye uzak durmuyorsunuz ki böylelerinden , anlamıyorum..
Yakın oldukça , o korkularınızdan uzak kalmanız imkansız..

Siz bu insanları hayatınızdan özellikle de o kızı hayatınızdan çıkarmadığınız sürece, bu korkular hep aklınıza gelir.Gerilir,durursunuz..

Şuan ki sevgilim biliyor eski pisliği bir türlü hayatımdan gidemediler zaten..
Ama ne fotoğraf ne mesaj asla öyle birşey yok kanıt gösterecek ben eski sevgilime gram üzülmüyorum adam olsa benim arkamda dururdu. Üzüldüğüm şey yakın arkadaşımın bu denli rahatlığı. Konuşmayı kestim zaten ama seni artık o eski sevgilin bağlamıyor ki neden bozuluyorsun ayakları yapıcak bu yüzden gerçekten işin içinden çıkamıyorum ama şayet öyle birşey olursa inkar edeceğim çünkü sevgilimi gerçekten çok seviyorum

Yok kanıtı asla olamaz en iyisi inkar çünkü sevgilimi kaybedemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…