Size ihtiyacım var

Ya böyle ciddi birşey yapacaklarını sanmıyorum ama kaybetme korkusu işte.. Bir kere kıza böyle birşey sorduğumda beni o kadar karaktersiz mi sandın demişti ama gitti gece yarısında eski sevgilimle buluştu. Herşey tecrübe işte hayat..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynı okul aynı ortam uzak durmak çok zor ama mesafeyi koymak en iyisi ama bildiğiniz çok sağlam dost kazığı yiyiyorum bu günlerde

Seni kıskandığını, ayırmaya çalıştığını, hatta bu yüzden senden intikam olsun diye yakın arkadaşınla sevgili olduğunu falan söyleyebilirsin.
Böyle dengesiz bir adam senin hakkında da iftiralar uyduracağına sevgilin inanacaktır...ama ona sakın bir şey anlatma..
Ne olursa olsun eski sevgilinle de bir araya gelme görüşme tek bir mesaj bile olmuş olsa. açık verme.
hatta bunları sevgililine anlatabilirsin, arkadaşımla sevgili oldu dengesiz vs diye
Burada bir konu vardı http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739652&page=21&p=36293397&posted=1#post36293397
Bu duruma düşmezsin umarım...

Son düzenleme:

Linkini attığınız konuyu dün okudum baya allah korusun ya cidden kötü ama benim durumum o konunun yanında baya baya hafif ne fotoğraf ne mesaj nede başka birşey dediğim gibi geleceğimi etkileyecek hiçbir şey yapmadım yapmamda ama biraz ileri gittim işte bunun karşıma çıkmasından korkuyorum o kızla o çocugun ama çıkmaz kanıt olmadan sanırım

1 yılım boşuna gitti ama tecrübe sahibi olabilmek için hata yapmak gerekiyor işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…