• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacım var

Akrep 87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
609
450
33
Sizlerde olmazsanız ben ne yapardım bilmiyorum sizlere çok teşekkür ederim konuşacak danışacak kimsem yok. Hemen konuya geliyorum bir buçuk yıldır boşanmayı düşünüyorum fakat babam çok hastaydı onu üzmek istemedim iyileşmesini bekledim ama vefat etti babam hayattayken anneme boşanmak istediğimi yaşadıklarımı anlattım annemde ne yapacaksın gittin çekeceksin gibilerinden konuştu birdaha da sesimi cikarmadim dedim kimseye anlatma babama hele hiç zaten hasta bilmesin. Babam vefat etti kırk mevlidini yaptık ablalarim evlerine gitti annemin psikolojisi bozuk tabi annem ortada kalmış hissine kapılıp babama kızdı benim üzerime birşey yapmadı diye bende onu teselli amaçlı dedim anne ne olacak bak maaşı var malı mülkü var bana bir başladı anlattıklarımi yüzüme vurdu bağırdı çağırdı bütün hatalarımi döktü ortaya bende dayanamadım yine geldim koca evine perşembe günü annemi aradım dedim anne ben iş buldum gideceğim dedi kocan izin verecek mı biliyor çektiğim sıkıntıları boşayacagimi hala bunu soruyor anne bildiğin gibi bizim onunla dedim misafirliğe gitmiş eveledi geveledi dedim hadi eve geçince arar bekliyorum hala ne arayan var ne soran annemin bu davranışına anlam veremiyorum lütfen yardımcı olun

Oncellikle neden bosanacaginizi annenize bagliyorsunuz sizin hayatiniz siz yasicaksiniz anneiz sicak davransa bosancaksiniz yok soguk davranirsa devam mi etceksiniz kendi kararinizi verin annenizde kabullenir bir sureden sonra madiiyat acisinda zaten annenize bagli olmasiniz anneniz kendisi babaniz bir seyler birakmadigindan yakinirken bu arada esinizle neden anlasamiyorsunuz

Oncellikle neden bosanacaginizi annenize bagliyorsunuz sizin hayatiniz siz yasicaksiniz anneiz sicak davransa bosancaksiniz yok soguk davranirsa devam mi etceksiniz kendi kararinizi verin annenizde kabullenir bir sureden sonra madiiyat acisinda zaten annenize bagli olmasiniz anneniz kendisi babaniz bir seyler birakmadigindan yakinirken bu arada esinizle neden anlasamiyorsunuz
Daha önce konumda açmıştım birbirimizi sevmiyoruz ve hep ona uyum sağlamaktan yoruldum. Annemi haberdar etmeye çalışıyorum sonra ben boşanıp gidip eve yerleşince beni suçlamaya başlayacak ben aramasını şunun için bekledim ne oluyor ne bitiyor insan merak etmez mı kızını

İş bulabiliyorsan annene muhtac değilsin ki neden onun lafına bakıyorsun
Sonra etrafı karıştırıyor sen bana haber vermedin kaçtın gittin öylesin böylesin diyor ben ondan birşey istemiyorum sadece manevî desteğine ihtiyacım var ablama anlatmis ben kimseye anlatma dedim ama ablam beni bir kere bile aramadı ne haldesin ve ben buna çok üzülüyorum

Canm annene kalırsa ömür boyu çekecen belliki kararlıysan kendine güveniyorsan boşver anneni ondan onay çıkacagı yok.insan ne çektiğini amca kendi bilir.Allah yardımcın olsun
Çok sağolun Allah sizlerden razı olsun.

Daha önce konumda açmıştım birbirimizi sevmiyoruz ve hep ona uyum sağlamaktan yoruldum. Annemi haberdar etmeye çalışıyorum sonra ben boşanıp gidip eve yerleşince beni suçlamaya başlayacak ben aramasını şunun için bekledim ne oluyor ne bitiyor insan merak etmez mı kızını
Aslinda annenizde neyin ne oldugunu biliyor geri donupte ona yuk olacagini dusunuyor sanirim maddi ve manevi calisma imkaniniz varsa kimseye muhtac degilsin git annen suclu bulsun seni onemli degil zaten oda zamanla kabullenir

Birde babam ev alırken ablama borç para vermiş demiski benim için ben anlıyorum onun hayatı iyi değil Birgün ihtiyaci olacak o para sizde kalsın onu gozdeye verin sizlerin eviniz herseyiniz var annemde babam vefat etti tutturdu o parayla hacca gidecem diye halbuki başka parası var bende hiç birşey diyemedim çok üzüldüm ama

Sonra etrafı karıştırıyor sen bana haber vermedin kaçtın gittin öylesin böylesin diyor ben ondan birşey istemiyorum sadece manevî desteğine ihtiyacım var ablama anlatmis ben kimseye anlatma dedim ama ablam beni bir kere bile aramadı ne haldesin ve ben buna çok üzülüyorum
Ilgilenmezsek vazgeçer diye düşünüyor olabilirler. Onlardan ilgi bekleme bence kendi yolunu çiz yanındaolmasalar da bu senin hayatın sen üzülüyorsun sen cekiyorsun bu derdi onlar değil

Annene de ki, babam da giderken birsey goturmedi sana da kalsa mal mulk swn de goturemeyeceksin. Hayret birsey ya kac yasinda insanlar malk mulk iciin bu kadar dertlenip de insan cocuguna bunlari yapar mi? Babaniziin maasi kaldiysa e oturacak evi de varsa daha ne istiyor acaba? Babaniz malini mulkunu düşmana mi birakti. Hadi babaan ne yaptiysa yapti senin ne sucun var ki sanaa eski defterleri aciyor. Ustelik tek hataniz bosanmak istemeniz. Ne diyelim Allah kolaylik versin size. Bazen ailemizden ya da akrabalarimizdan oyle insanlar oluyor ki düşmani aratmiyorlar. :KK43:

Aslinda annenizde neyin ne oldugunu biliyor geri donupte ona yuk olacagini dusunuyor sanirim maddi ve manevi calisma imkaniniz varsa kimseye muhtac degilsin git annen suclu bulsun seni onemli degil zaten oda zamanla kabullenir
Bende öyle düşünüyorum birde etrafın lafına çok bakar o dedikodu olsun istemiyor başıma kalacak diye korkuyor :(

Birde babam ev alırken ablama borç para vermiş demiski benim için ben anlıyorum onun hayatı iyi değil Birgün ihtiyaci olacak o para sizde kalsın onu gozdeye verin sizlerin eviniz herseyiniz var annemde babam vefat etti tutturdu o parayla hacca gidecem diye halbuki başka parası var bende hiç birşey diyemedim çok üzüldüm ama
Canim sen hic onlari takipta senin hayatina mudahale etmwlerinine izin verme belliki anneniz ve ablabiz size yar degil zor durumda olsugunuzu biliyorlar babanizin soyledigi evden size para vermeleri lazim

Bende öyle düşünüyorum birde etrafın lafına çok bakar o dedikodu olsun istemiyor başıma kalacak diye korkuyor :KK43:
Tahmin ettim canim elalem bir gun konusur 2 gun konusur sonra unuturlar baska yani annneniz elalem ne der diye bosanmaniza karsiyken sizde oyle olsun diyeutsuz bir evliligi surdurmeye devam mi ediceksin dik ve guclu ol gercekten basarabilirisn kararli ol onlarda kabullenir

Canim sen hic onlari takipta senin hayatina mudahale etmwlerinine izin verme belliki anneniz ve ablabiz size yar degil zor durumda olsugunuzu biliyorlar babanizin soyledigi evden size para vermeleri lazim
Babam onlara borç vermiş birde üç tane evleri var annem de diyor aman sıkmayin kendinizi ödersiniz bana da dedi ben o parayla hacca gideceğim miras paylaşımı da yapmıyor neymiş ortada kalirmis

Tahmin ettim canim elalem bir gun konusur 2 gun konusur sonra unuturlar baska yani annneniz elalem ne der diye bosanmaniza karsiyken sizde oyle olsun diyeutsuz bir evliligi surdurmeye devam mi ediceksin dik ve guclu ol gercekten basarabilirisn kararli ol onlarda kabullenir
Hayır haftaya gidiyorum bu evden boşanma davami açacağım ev buldum iş de buldum kız arkadaşım yardımcı oldu sağolsun

Babam onlara borç vermiş birde üç tane evleri var annem de diyor aman sıkmayin kendinizi ödersiniz bana da dedi ben o parayla hacca gideceğim miras paylaşımı da yapmıyor neymiş ortada kalirmis
Anladim arkadasim baksana annen haca gitmek icinde olsa seni goz ardi ediyor hacca gidecegi paraui zor durumda olan kizina yardim etse daha hayir islemis olur destek ciksalarda cikmasalarda sen kendi kararini ver ne mezunusun bu arada

Back
X