Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben çalışır onun parasının bölünmesine izin vermezsen evet beni yanına alır ama adımdan da komşulara beni konuşur evin bütün masraflarıni da bana karşılaştır üzerine de hatalarımi kafama vura vura beni psikolojik olarak etkiler ben ondan sadece manevî destek ısıtıyorumSimdi bosanirsaniz kocasindan gelecek para azalacak ya onun pesinde. Halbuki ana kiz otursaniz siz calisip beraber yeseniz fena mi olurdu. Hem tek basina kalmazdi.
Neden sikayet etti.Ablamı jandarmaya şikayet etti ben yurutsem ne yapar bilmiyorum
Ablamlar çiftçilikle uğraşıyor babamdan kalan araziler var tapular şimdi müşterek olunca bizler orada yaşamıyoruz ablam yaşıyor sadece ekmek istedi kendi hakkını annemde onlara bağırdı çağırdı denediği kalmadı ablamda kızdı annem kiraya vermek istiyor arazileri para almak için ablamda kimseye izin vermedi bu yüzden şikayet etti. Biliyorum hiçbirinin bana bir faydası yok ve olmayacak ama ben boşanıp kendi hayatımı kuruncada bana cephe alıp beni suçlayacak lar bende anlatıyor um anneme derdimi kimlere sonra bize sormadın etmedin demesin ama biliyorum ki yine aynı şeyi diyecek bize gelmedinNeden sikayet etti.
Bence siz annenizden ve ablanizdan uzak durun tabiri caizze resmen baslarina kalirsiniz diye korkuyorlar. Gorusmeyin daha iyi. Boyle aile olmaz
boşanacaksan boşan. boşandıgnda annen hayır git mi diyecek... bence demez.Sizlerde olmazsanız ben ne yapardım bilmiyorum sizlere çok teşekkür ederim konuşacak danışacak kimsem yok. Hemen konuya geliyorum bir buçuk yıldır boşanmayı düşünüyorum fakat babam çok hastaydı onu üzmek istemedim iyileşmesini bekledim ama vefat etti babam hayattayken anneme boşanmak istediğimi yaşadıklarımı anlattım annemde ne yapacaksın gittin çekeceksin gibilerinden konuştu birdaha da sesimi cikarmadim dedim kimseye anlatma babama hele hiç zaten hasta bilmesin. Babam vefat etti kırk mevlidini yaptık ablalarim evlerine gitti annemin psikolojisi bozuk tabi annem ortada kalmış hissine kapılıp babama kızdı benim üzerime birşey yapmadı diye bende onu teselli amaçlı dedim anne ne olacak bak maaşı var malı mülkü var bana bir başladı anlattıklarımi yüzüme vurdu bağırdı çağırdı bütün hatalarımi döktü ortaya bende dayanamadım yine geldim koca evine perşembe günü annemi aradım dedim anne ben iş buldum gideceğim dedi kocan izin verecek mı biliyor çektiğim sıkıntıları boşayacagimi hala bunu soruyor anne bildiğin gibi bizim onunla dedim misafirliğe gitmiş eveledi geveledi dedim hadi eve geçince arar bekliyorum hala ne arayan var ne soran annemin bu davranışına anlam veremiyorum lütfen yardımcı olun
Annemin yanında kalmayı istemiyorum işimi bulup evimi kurup oturucam ondan istediğim bana destek olmasıboşanacaksan boşan. boşandıgnda annen hayır git mi diyecek... bence demez.
babanda vefat etmiş annein yalnızlıgına iyi gelirsin.
annende kocasının üzüntüsünü senden cıkartmış. ayıp etmiş.
olmuyorsa olmuyordur. sen gene de boşanAnnemin yanında kalmayı istemiyorum işimi bulup evimi kurup oturucam ondan istediğim bana destek olması
Birde babam ev alırken ablama borç para vermiş demiski benim için ben anlıyorum onun hayatı iyi değil Birgün ihtiyaci olacak o para sizde kalsın onu gozdeye verin sizlerin eviniz herseyiniz var annemde babam vefat etti tutturdu o parayla hacca gidecem diye halbuki başka parası var bende hiç birşey diyemedim çok üzüldüm ama
Allah sizlerden razı olsun danışacak kimsem yoktu bana yardımcı oldunuz Allah da sizi sıkıntıya dusurmesinne kadar bencil bi insan ya, sakın kendini kullandırtma, boşanmak için de annenden icazet alma, yetişkin işi gücü olan insansın, zaten kusura bakma da kadın hayat arkadaşımı canımı kaybettim diye üzülmemişte nelere üzülmüş
bence annen ona verdiğin değeri hak etmiyor, o yüzden hak ettiği şekilde davran derim bazı anneleri ne yapsan mutlu edemezsin ağzınla kuş tutsan neden meteor tutmadın der, annende malesef bu tarz annelerdenmiş gibi geldi
Allah sizlerden razı olsun danışacak kimsem yoktu bana yardımcı oldunuz Allah da sizi sıkıntıya dusurmesinne kadar bencil bi insan ya, sakın kendini kullandırtma, boşanmak için de annenden icazet alma, yetişkin işi gücü olan insansın, zaten kusura bakma da kadın hayat arkadaşımı canımı kaybettim diye üzülmemişte nelere üzülmüş
bence annen ona verdiğin değeri hak etmiyor, o yüzden hak ettiği şekilde davran derim bazı anneleri ne yapsan mutlu edemezsin ağzınla kuş tutsan neden meteor tutmadın der, annende malesef bu tarz annelerdenmiş gibi geldi
İnşallah zor zamanimda yanımda olmazsa daha da hiç olmasın zatenAnneniz cidden garip bir kadin. Malesef beklediginiz manevi destegi goremiyeceksiniz. Cenesini sadece sizi biktirmak icin kullanicak gibi . Umarim daha mutlu ve huzurlu bir hayatiniz olur.
Bakalım boşanınca işimi evimi bulunca ne yapacak çok merak ediyorumAnnenin gözünü para bürümüş herşeyini kendi başına halledebiliyorsan yap otur çalış ye iç annen seni ararsa birgün anlatırsın sen destek olmadın ama tek başıma da ayaktayım dersin belki utanır. O parayı da borcum var diyip alın ablanızdan
Vakit ayırıp yazdığınız için Allah razı olsun. Annem parasız kalma derdine düştü babam ölünce halbuki herşeyi var.Kendime güveniyorum çok şükür bunu da atlatacağımama insan üzülüyor isteAnnenizi hiç masum göremedim evlatlarından maddi şeyler kısıtlamaya çalışıyor sanırım. yani boşanırsanız siz de maaşından bir bölüm alacaksınız belki bu sebeple, bir de babanızın siZin için ayırdığı parayla mı hacca gidecek !! ne kötü niyet bu böyle sizin hakkınızı alıp mı hacı olacak!! zihniyete bak.. anneni ablanı bırak kimseye ihtayacın yok eğer kararlıysan kensine güven hakkın olanı al
İnşallah işleriniz yolunda gider..belki ablanızla açık açık konuşabilirsiniz ..işe yarar mı bilmem ama maalesef ülkemizde hep yaşanıyor bu durum..Allah yardımcınız olsunVakit ayırıp yazdığınız için Allah razı olsun. Annem parasız kalma derdine düştü babam ölünce halbuki herşeyi var.Kendime güveniyorum çok şükür bunu da atlatacağımama insan üzülüyor iste
Amin çok sağolun. Ablamla konuşmam artık çünkü beni ne aradı ne sordu bir tane de değiller üçü de aynı yardımcım Allah olsun o bana yeterİnşallah işleriniz yolunda gider..belki ablanızla açık açık konuşabilirsiniz ..işe yarar mı bilmem ama maalesef ülkemizde hep yaşanıyor bu durum..Allah yardımcınız olsun
Ben yorumlarina bakarak soyluyorum senin annen yardimci olmaz manevi olarak. Bu fikre kendini alistir canim. Annen de buzdolabi annelerden anlasilan. Sana verecegi tek sey stres ve bas agrisi. Boyle insanlardan yardim almaktansa tek basina bir seyler basarmak cok daha kolay bazen.İnşallah zor zamanimda yanımda olmazsa daha da hiç olmasın zaten
Çok güzel özetlemişsiniz ama ben yaptıktan sonra da ah vah Edip başımı ağrıtacak biliyorum ben onuBen yorumlarina bakarak soyluyorum senin annen yardimci olmaz manevi olarak. Bu fikre kendini alistir canim. Annen de buzdolabi annelerden anlasilan. Sana verecegi tek sey stres ve bas agrisi. Boyle insanlardan yardim almaktansa tek basina bir seyler basarmak cok daha kolay bazen.