• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

Nefret ettiğim değilde duymaktan hoşlanmadığım bazı cümleler var mesela;

- birisine birşey sorduğumda "fark etmez" demesi. (insanın bir seçimi olur değil mi?)
- çok anlıyormuş gibi "bak ne güzel ikiz doğrumuşsun bi çırpıda kurtarmışsın ne güzel rahatsın şimdi" denilmesi (evet çok rahatım,rahatlıktan ölecem)
- "benimde çocukların arasında 1 yaş var,onlarda ikiz gibi büyüdü çok zordu,senin işin yine kolay" gibi saçma bir ifade (en sinir olduğum şey işte bu saçma asapan kıyaslama)
- "öğretmen hanım al şu çocuğu bi adam edİver,bunun psikolojisi bozulmuş" diyen bazı veli ve öğretmen arkadaşlar (e güzelim teşhisi koymuşsun,tedavisini de yap bari)
- "ay ben çok dobrayım içimdekini pat diye söylerim" diyen gıcık tipler (Yok anacım dobra değil patavatsız ve düşüncesizsin)

İLK 5 BÖYLE BENDE:52:

emir verir gibi "şunu yap bakayım" derse biri inadına yapmam çok uyuz olurum :20: bi de birinin bana "saçmalama" demesinden nefret ederim :57: saçından tutup sürükleyesim gelir böylesini :4:

avutucu her kelimeden tav oluyorum,nişanlımın ilişkimizin başında bana güzellik diyordu ozaman anladımki güzellik yada güzelim kelimesini sevmiyorum basit geliyor:)

sevgilim dşındaki bir erkeğin bana tatlım canım
diye hitap etmesindn nefret ederim
ne o öyle yapış yapış :20::20:

-kızım
-bakarız
-anladınmı,anlıyormusun?(özellikle bu beni sinir eder)
-kadıncağız,adamcağız(sanki bahsi geçen kişiyi aşağılıyormuş gibi geliyor)
-emir kipleri
-bebeğim,şekerim,aşkım,canım(özellikle samimiyetimin olmadığı hemcinsimin ağzından duymaya katlanamıyorum)

'ben demiştim', 'sen değişmezsin', 'saçmalama' bunlar benı delırtır ama soyleyen ve soyleyış tarzı da onemlı tabıı..

Biri bu kelimeyi bana kullandığında elimde olsa öldürürürm ve acımam.Gerçekten bişi anlatıyorsun ya da söylüyorsun 'Yavaaaşşş ''diyor diğer kişi.ÖL ,pis kötü....

"Mecbursun" kelimesine sinir oluyorum. Bana kimse mecbursun demesin, ben istemedikten sonra hicbirseye mecbur degilim.
Annem söyler bazen mecbur yapacaksin diye..Offf annem diye birseyde diyemiyorum

güzelim denilmesi hele aynı yaşta hemcinsim biri diyorsa ne diyeceğimi de bilemiyorum hani kötü bişey desem adım kavgacı olacak içimde patlıyor oysa saçını başını yolasım geliyor :4:

'
-

Sanane kızım diyormuşum :1:
Ondan sonra dediğimde yaşı kaç olursa olsun 11 demesine uyuz olurum :57: .d
Ve kes ! denilmesinde saçını başıı yolasım geliyor :4::4:

Back
X