• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size Kullanılmasından En Nefret Ettiğiniz Kelime / Cümle Nedir ?

bir erkeğin bana KIZIM demesi (bu herhangi bir arkadaşta olabilir sevgilimde) sinir kat sayımı zıplatmaya yetiyorda artıyor bile. :47::47::47::47:

esime diyorum, su filmi mi izleyelim bu filmi mi... cevap genelde su "farketmez", sonra birini secerim neden digerini indirmedin der.. bu farketmez olayi zaman zaman sinirimi bozuyor :9:
sokakta esnafin veya taksicilerin "senli benli" konusmasindan, "abla" vs demelerinden hic hoslanmam.
her gittigim kuaforun eksi bir surat ifadesi ile "bu saci kim kesti/boyadi?" diye sormasindan nefret ederim.
esimle gezerken surekli bizi kardes sanmalarindan, oturdugumuz cafede veya alisveris yaptigimiz dukkanda bile insanlarin "kardesiniz mi?" diye sormalarindan, hayir deyince "aa ama cok benziyorsunuz" diye ustelemelerinden hic hoslanmam :19:
kilo aldigimda insanlarin "kilo almissin" demelerinden nefret ederim sanki ben bilmiyorum :19: kilo vermissin dediklerinde o kadar da sinir olmuyorum, neyse.. :1:
her resim yapmaya kalktigimda gorenlerin "bu kimin resmi, kimi ciziyorsun" demelerinden olesiye nefret ederim, hep hayal urunu insanlar cizerim sanki illa birinin resmi olmaliymis gibi herkes ayni soruyu sorunca cileden cikiyorum :20:
dusunsem daha bulurum da simdilik bu kadar yeter..

'Aaaa sen solak mısııııın?' Evet canım. Uzaydan falan gelmedim ama, öyle yaratık görmüş gibi bakmana gerek yok, insanım ben de. :60:
buna da sesli guldum :60::60::60:

Şiveli konuşanda bende tiksinti uyandırıyor öztürkçe konuş be kardeşim bu kadar acizmisin

peki,ok,canım,iyi,tamam

sana sonuna kadar katlıyorum peki,ok,canım,iyi,tamam konusunda :29: ve sevgilim bana canım bebeğimm tatlım şeker napıyosun kız demesi canımı sıkar ve içime kurt düşürür acaba nerde ? Napıyor kimin yanındada bana bunları söylüyor. :27: Ama allaha şükür öyle bi sorunum yok.. :52:

Yurtdisinda yasiyorum.
6.5 senedir hergun birilerinin ismimden dolayi " nerelisin, neden burayi sectin?, burayi seviyor musun, ulkeni ozluyor musun? Turkiye nasil?" sorularini duymaktan felaket birsekilde bikkinlik ve sinir geldi. :47::47:
Aksi gibi bir de hemsireyim; insanlarla yakin temas icinde calisiyorum. Elimden onlarca hasta ve ailesi geciyor. Herkese tek tek bunlarin cevabini vermekten ve daha hergun verecek olmaktan feci sekilde rahatsizim. Artik kulaklarimdan duman cikacak bir kisi daha sorarsa. Isi birakacam, cansiz varliklarla calisacam valla yakinda. Tanimadigim butun bu insanlara hayatimi anlatmak zorunda miyim artik ya? Herkes ayni sorulari soruyor, siralarini bile ezberledim. Biktim, biktim bu sorulardan :47: Allah bana sabir versin ne diyim.

Kelime olarak da "igrenc, nefret" kelimelerini sevmem.

Son düzenleme:
"yapacak bişey yok" lafını hiç ama hiç sevmiyorum

nefes aldığımız sürece mutlaka bişeyler gelir insanın elinden.. ufacık bile olsa

Saçmalama denmesinden nefret ederim :47:

eşimin;
"canım dur şimdi, bunu sonra konuşuruz" demesi

emir kipiyle konuşanlardan hoşlanmam

uzatma ! diyen insanlara tahammül edemiyorum..
...

sus, kes sesini.....
bu iki kelimeden nefret ediyorum eşimle tartışırken duyuyorum genelde:) daha çok konuşasım geliyor bu kelimelerden sonra.

her türlü küfür,hakaret kelimeleri ...:19:

basım sıkıntıdayken hayırlısı denmesı tabıkıde herseyın hayırlısı ama sınır oldugum bır zaman cozum arıyorum bana karsımdakı hayırlısı hersey olacagına varır gıbı kelımeler tuketıyor.

Kes!

Nefret ediyorum yahu tüylerim diken diken oluyor duyunca.

.
her gittigim kuaforun eksi bir surat ifadesi ile "bu saci kim kesti/boyadi?" diye sormasindan nefret ederim.
kilo aldigimda insanlarin "kilo almissin" demelerinden nefret ederim sanki ben bilmiyorum :19:
:

bunlara aynennnn katılıyorummm :46::46::46:
birde ananın kızısın der bazen esim ona gıcık olurum

bir konuşma veye tartışma esnasında eşimin yeter sus kafamı şişirdin demesinden
birde herşeyi uazatma demesinden nfret ederim...
not.daha konuşmalarımızın ilk dakikalarında bunları söyler bilmem anlatabildimmi?

tanımadıgım birilerin canım demesi ( özellikle magaza calısanları !!!!! )

ok. tmm. vs kısa gecirilen seyler

bakarız , düşünürüz

ablası canısı kuzum bebegim melegim herkez söylemesin ya bunları özellikle hemcinste kötü oluyo :34:

annen baban ne iş yapıyor? ( ne yapacaksın ona göremi muamele edeceksin koskoca kız olup kendi işimi yaparsın hala sorarlar )

nerelisin neresindensin ?

küçük şeyden trip atarlar sorarsın boşver bişeyim yok, önemli degil derler ozaman sonsuza dek içinde tut

şiveli konusmaları sevmiyorum her lafın sonunda yöresel agız kullanıyorlar bazen yoksa sorun degil arada olur insan alısıyor

telefon acılınca acele eder gibi konusulmasından hoslanmıyorum birde direk nerdesin diye hesap sorulmasına

emirvaki cümlelere ...
devamı gelir :9:

tanımadıgım birilerin canım demesi ( özellikle magaza calısanları !!!!! )

ok. tmm. vs kısa gecirilen seyler

bakarız , düşünürüz

küçük şeyden trip atarlar sorarsın boşver bişeyim yok, önemli degil derler ozaman sonsuza dek içinde tut

telefon acılınca acele eder gibi konusulmasından hoslanmıyorum birde direk nerdesin diye hesap sorulmasına

emirvaki cümlelere ...

kesinlikle katılıyorum +1 :1:

Affetmemin mümkün olmadığı en büyük kelime ŞEREFSİZ'dir! Şakasını bile kaldıramam..

Son düzenleme:
en nefret ettiğim şey kesinlikle bilmişlik. mesela bir durum var ortada, o kişiye fikir sormamışım çünkü ne yapacağımı zaten biliyorum, ama o kişi başlıyor; yok efendim şöyle yap böyle yap. ay sana ne yaaa. kendini o kadar büyük görüyor ki bu tip insanlar yakında poposunu nasıl sildiğini anlatacak, sen de böyle yap diyecekler ayyyy fenalık geldi anlatırken.

bir diğeri de tanımadığım ve aramda hiçbir samimiyet olmayan insanların senli benli olması, daha da beteri canım, cicim muhabbeti yapması. şekerim var bir de.

Back
X