- Konu Sahibi sevdicegim
lan kelimesi beni çok sinir ediyor bukadr itici başka bir kelime varmı yaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buna da sesli guldum'Aaaa sen solak mısııııın?' Evet canım. Uzaydan falan gelmedim ama, öyle yaratık görmüş gibi bakmana gerek yok, insanım ben de.![]()
peki,ok,canım,iyi,tamam
"yapacak bişey yok" lafını hiç ama hiç sevmiyorum
nefes aldığımız sürece mutlaka bişeyler gelir insanın elinden.. ufacık bile olsa
Saçmalama denmesinden nefret ederim![]()
eşimin;
"canım dur şimdi, bunu sonra konuşuruz" demesi
emir kipiyle konuşanlardan hoşlanmam
uzatma ! diyen insanlara tahammül edemiyorum..
...
sus, kes sesini.....
bu iki kelimeden nefret ediyorum eşimle tartışırken duyuyorum genelde:) daha çok konuşasım geliyor bu kelimelerden sonra.
her türlü küfür,hakaret kelimeleri ...![]()
basım sıkıntıdayken hayırlısı denmesı tabıkıde herseyın hayırlısı ama sınır oldugum bır zaman cozum arıyorum bana karsımdakı hayırlısı hersey olacagına varır gıbı kelımeler tuketıyor.
Kes!
Nefret ediyorum yahu tüylerim diken diken oluyor duyunca.
.
her gittigim kuaforun eksi bir surat ifadesi ile "bu saci kim kesti/boyadi?" diye sormasindan nefret ederim.
kilo aldigimda insanlarin "kilo almissin" demelerinden nefret ederim sanki ben bilmiyorum![]()
:
tanımadıgım birilerin canım demesi ( özellikle magaza calısanları !!!!! )
ok. tmm. vs kısa gecirilen seyler
bakarız , düşünürüz
küçük şeyden trip atarlar sorarsın boşver bişeyim yok, önemli degil derler ozaman sonsuza dek içinde tut
telefon acılınca acele eder gibi konusulmasından hoslanmıyorum birde direk nerdesin diye hesap sorulmasına
emirvaki cümlelere ...