- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.Konu nedir? Niye kinli? Ne kadar zamandır böyle? Vahiy inmeden cevap veremem.
Ben hoşlanıyorum ama . Bana bir fikir verseniz.Hiç hoşlanmam. O yüzden de uğraşmam.
Gerçek fikrimi merak ediyorsanız, yumuşatmaya falan çalışmam. Hem haksızlık yapıyor hem kin tutuyor ilginç bir model. Ne hali varsa görsün.1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.
1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.[/QUOTterslemez tâbi, çünkü ceptesin.Bu modeller hep kendi istediği olsun ister,isterse sevicek,isterse küsücek, yani koşarak uzaklaş:)
Işveyle cilveyle,, gurur yapma madem seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?