Size küsen, kin tutan bir erkeği nasıl yumuşatırsınız?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Çok agresif, sinirli biri. Aslında ondan hoşlanıyordum, ilgimi belli ediyordum ama karşılık alamıyordum. Kavga ettik. İlk haftalar çok kinliydi bana. Olduğum ortamlara gelmiyor, benden kaçıyordu. Son zamanlar çok sık gözgöze gelmeye başladık. Bana bakarken yakalıyorum, ben de ona bakıyorum tabi. Gidip özür dilemem, ben haklıyım çünkü. Var mıdır kızlar bunun başka bir yolu?

Konu nedir? Niye kinli? Ne kadar zamandır böyle? Vahiy inmeden cevap veremem.
1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.

Hanımefendi bu konud daha kac ayrı siteye kac ayrı konu açıp soracaksınız. Ben şahsen en az on kez bu konuyu okudum. Yanlış anlamayın siz istediğiniz kadar tabi ki açabilirsiniz fakat bu kadar bu konuya takılmak sizin için sıkıntılı diye düşünüyorum. Hayatı biraz akışına bırakırsanız belki size hiç ummadığınız sürprizler yapabilir. Siz tek başınıza mutlu olmaya bakın o da sizinle mutlu olmak isterse ne ala. Kendinize iyi bakın. İyi akşamlar.

1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.
Gerçek fikrimi merak ediyorsanız, yumuşatmaya falan çalışmam. Hem haksızlık yapıyor hem kin tutuyor ilginç bir model. Ne hali varsa görsün.

Yumusatmam. Yumusatmaya ugrasmam. Bana kin tutana ben iyice kinlenir yokligumla cezalandiririm. Elimi sallasam ellisi zaten hehe

Bir aylık adam nasıl oluyor da kin tutuyor. Hadi tuttu siz neden bunu takiyorsunuz ki? Hiç de uğraşamam ben şahsen böyle şeylerle. Siz de uğraşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…