size sürekli yere oturma çocuğun olmaz diyen eşinizin akrabalarına tepkiniz ne olurdu

birtutamzencefil

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
811
32
298
38
evet konu başlığı aynen konunun ta kendisidir... size her yere oturduğunuzda '' yere oturma çocuğun olmaz '' diyen eşinizin bilimum akrabalarına tepkiniz ne olurdu ???

cevap ve yorumlarınızı merakla bekliyorum

kötü amaçlı denmedigini düşünüyorum bizde sevdigimiz insanlara taşa oturma üşütürsün aman çocugun olmaz falan deriz . Garip gelmedi bana amaa sürekli sürekli çocuk gibi uyarılma varsa bu rahatsız edici olmalı

vala bende de var öle akraba tanıdık, niye bu kadar ısrarlı iddaa ediyorlar anlamış da değilim ya
bir mantığa oturtabilsem peki deyip kabullenicem ama ne okulda, ne dergi-kitapta buna bi dayanak görmedim.

bu bi fenomen bence arkadasım, yapacak bişey yok.
üşüten yumurtalık yumurta üretmiyor mu bi anlasam

Valla güzelim yumurtalıgın üretmicegi yoksa üşütmesende üretmiyo çok kollarım ben kendimi sıca seven bi tipim ama bir kere üretti ikinciye üretmiyo benimkiler

ben iki yıllık evliyim ve hemen hemen her görüştüğümüzde eğer yere oturursam (halının üzeri ve kombili daireler yani her daim sıcak ortamlar ) eşimin genellikle halası ve babannesi yere oturma çocuğun olmaz sen bize daha lazımsın ..... derler

bende artık bıktım ama... yani sürekli diken üzerinde olmamı sağlıyolar ((

Koltuktan kalkinda ben oturayim de ozaman bence onlar senden torun bekledikleri icin laf carpitiyorlar. Esine soylesen uygun bi dille artik durun dese? Yada onlar her dediginde sende lafini esirgeme belki anlarlarr

Benim kayinvalidemde öyle :)
Hemen yastik getirir.. istemiyorum iyiyim diyorum.. yok kizim cocugun olmaz der..
Ve her onlara geldigimde pesimde terliklerle yurur.. özel benim icin bir tane almis..
Uyyy kizim der cabuk terliklerini giyin, ayaklarin usumesin.. hastalanirsin der..
kendi elleriyle giydirir ve ben bi ara sonra gizlice terlikleri koltugun altinda depuklerim..
Ve 10 dak sonra gene pesimden gelir kizimmm terliklerini giyin die :76:

Iyi niyetli.. Ne yapalim..

nekadar mantiksiz ...
kötü niyetle demiyorlardir herhalde.. ve haklilar yere oturunca yumurtaliklari üsütügünüzde bebeginiz olmassa bir sorun yüzünden isterseniz ozaman tepinin yine bebeginiz olmaz.. ayricada "biz sana demistik, seni yüzünden" damgasinida yirsin..
cok mantiksiz kac yasindasin bilmiyorum ama yere oturma diyorlarsa iyi niyetlerinden, sende oturma ozaman? ne varki bunda böyle biktim miktim diyecek hayret yaa..

yere niçin oturmanız gerekiyor?
samimiyetle meraktan soruyorum.. mesela benim hiç oturmam icap etmiyor da..

ama kendi tercihiniz.. size böyle yaklaşmaları belki yakışıksız... gene de şahsen ben olsam kafaya takmazdım. ya yere oturmaz ya da duymamazlıktan gelirdim.

ne güzel benim kendi annem dolaşır böle peşimde terlik giy diye böyle kayınvalideler az kızı gibi düşünüp kolluyor ne

aynen:97:

kötü birşey söylememişler...

Sağlıklı olmamız için kendimizi soğuktan üşütmekten korulamıyız bizler.. ben çok dikkat ediyorum...bence hepimiz etmeliyiz..

bir an önce çocuk doğur diye laf sokuyorlar işte. amaçları seni düşünmek değil. çocuğu doğur sonrada üşütme sütünden geçer diyecekelr. sütten kestikten sonra sana asla bişey demezler merak etme. nedir bu insanların çocuk merakı anlamadım gitti.

benim kayınvalidem de hem kızına hem gelinlerine ayaklarınızı üşütmeyin, soğuk yere oturmayın yumurtalıklarınızı ya da böbreklerinizi üşütürsünüz der.biz gençler pek dikkat etmiyoruz ya heralde ondan. kendi de gençken otururmuş böbreklerinde çok sorun yaşamış. kötü niyet yoktur. ne gelirse soğuktan gelir. kötü mana aramayın bence.

sende yere oturma...
ikaz etmek zorunda kalmasınlar
bunda kötü birşey yok ki
sizi düşünüyorlar
çocuk için değil ama mesela
yumurtalıklarını çok fena üşüte bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…