Size travmalar yaşatan biriyle yüzleşme

Mutlulukolsunartik

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2020
358
507
23
39
Hiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?

Hiç yuzlestiniz mi böyle biriyle ? Neden yaptın dediniz mi? Ben bunları haketmedim dediniz mi ? Ve bu sizi rahatlattı mi ? Yoksa yapılan haksızlıklar öylece yanına mi kar kaldı yapanın. ?
Ben hiç cekinmem bana haksızlık ettiğini düşündüğüm kişi ile yüzleşmeyi

İnanılmaz rahatlama gelir çünkü

Bazen sessizcedir sorgulamam bazen haykira haykira söylerim gercekleri

Ama sorun şu ki bazıları bunları anlarken ...bazıları bunu minik değişti olarak algıladı !!!

Ben hiç cekinmem bana haksızlık ettiğini düşündüğüm kişi ile yüzleşmeyi

İnanılmaz rahatlama gelir çünkü

Bazen sessizcedir sorgulamam bazen haykira haykira söylerim gercekleri

Ama sorun şu ki bazıları bunları anlarken ...bazıları bunu minik değişti olarak algıladı !!!

Bir söz var, çok severim. "Değiştin, derler. Ama ogrenmissindir. " 🤷‍♀️

Ahhh işte tam da bu düşünceler değilmi insanı çökerten mutlu anında bile aklına gelir mutluluğu bile yaşatmaz. En acısıda yuzlesemedigin insanla devam edersin gülmeye ağlamaya içinde tuta tuta...

Bir söz var, çok severim. "Değiştin, derler. Ama ogrenmissindir. " 🤷‍♀️
Büyüklerimiz hep bize büyüklerine karşı sus dedi çünkü ...başkaları gösterdiğimiz saygıyi bizi ezmek olarak algıladığın da işte o nokta da kopukluk oluyor ! Benim artık 30 umda tahammülüm kalmadı yaşadıklarımdan dolayı

Haksızlığa karşı gelmem varsın saygısızlık olsun ...eğer yanlış yapmışsam bunun öbür dünyası da var

Orda da her türlü görülecek davam var onlarla :cool:

Ama ne olursa olsun anneme ve babama asla karşı çıkmadım ...

Kan bağım olmayana ver yansın !!

Eski eşimle yüzleşmek isterdim bana yasattiklarini,hak etmediğimi yüzüne haykırmak isterdim ama faydası olmayacağını düşünüyorum.zaten onunla yüz yüze gelmem artık.

Annemle yıllarca yuzlesmedim.her hissettiğimi,düşündüğümü içime attım.yada annemden biraz uzak kaldım.ama en son yaşadığımız olayda yuzlestim.cok rahatladım.artik bir sorun varsa içimdekini söylüyorum.beni anladığını zannetmiyorum ama benim de artık değiştiğimi gördü ona göre davranıyor.ise yaradı yüzleşme.

Beni zor durumda bırakan,gerçekten sırtımdan bicaklayan arkadaş zannettiğim 1-2kisi var.yuzlesmedim ama fırsat olsa yüzleşirim.cunku haklıyım ve onların hatasını yüzlerine vurmak içimi soğutur.

Ben her zaman yüzleşme taraftarıyım.ama bunun için özgüven,güven gerekiyor.bu zamana kadar kendime güvenim yoktu.ama bu sene ozguvenim yerine geldi.tavsiye ederim.buyuk bir yük atıyorsunuz,rahatlama oluyor.

Eski eşimle yüzleşmek isterdim bana yasattiklarini,hak etmediğimi yüzüne haykırmak isterdim ama faydası olmayacağını düşünüyorum.zaten onunla yüz yüze gelmem artık.

Annemle yıllarca yuzlesmedim.her hissettiğimi,düşündüğümü içime attım.yada annemden biraz uzak kaldım.ama en son yaşadığımız olayda yuzlestim.cok rahatladım.artik bir sorun varsa içimdekini söylüyorum.beni anladığını zannetmiyorum ama benim de artık değiştiğimi gördü ona göre davranıyor.ise yaradı yüzleşme.

Beni zor durumda bırakan,gerçekten sırtımdan bicaklayan arkadaş zannettiğim 1-2kisi var.yuzlesmeeim ama fırsat olsa yüzleşirim.cunku haklıyım ve onların hatasını yüzlerine vurmak içimi soğutur.

Ben her zaman yüzleşme taraftarıyım.ama bunun için özgüven,güven gerekiyor.bu zamana kadar kendime güvenim yoktu.ama bu sene ozguvenim yerine geldi.tavsiye ederim.buyuk bir yük atıyorsunuz,rahatlama oluyor.
İnanılmaz bir hafiflik ve rahatlama işte bu

Benimde son zaman içimde birikenler var

Ama söz konusu eş ailesi olunca ilk fırsatı bana onlar versinler istiyorum

Ama sanırım onlarda nasıl bir feryat kopacağını bildiği için hiç tartışma adımi atmiyorlar ...

En çok sevdiğim huyum bu fırtınalar kopartmam icin önce yüzüme biraz esmeli benim :KK45:

Ben bişey yapmadım sen yaptın seeeen.seeen oooooy diye ağıtlarla karşılamıştı şuursuz 😂😂😂 hayır rahatlatmadi aldığım tepki bu çünkü .

Yanına kar kalmıştır evet ben takip etmedim stalk sevmem.ilahi adaletin dünyada tecellisine inanmıyorum

Yüzleştim.
Daha doğrusu o ve onlar istedi.
Mahçubiyetlerini, gözüme bakamayışlarını gördüğümde çok güçlü hissettim kendimi.
Ne olduğumu bilmiyorum ama bir zamanlar acılarıma sebep olanların pişmanlığı ve çektiğini görmek, haz veriyor bana.
Bir de her haklı bir sözünde verilecek cevap bulamıyorlar ya işte bu diyorsun...senelerdir benim içim içimi yemişti ya artık yemeyecek 💪

Ben inanılmaz rahatlıyorum ...ve yanlış anlaşılmalar olabileceği için bazen

Sorun ne olursa olsun konuşulmalı ...trip atmalar laf sokmalar ergenlikte oluyor 😏🤭

Büyüklerimiz hep bize büyüklerine karşı sus dedi çünkü ...başkaları gösterdiğimiz saygıyi bizi ezmek olarak algıladığın da işte o nokta da kopukluk oluyor ! Benim artık 30 umda tahammülüm kalmadı yaşadıklarımdan dolayı

Haksızlığa karşı gelmem varsın saygısızlık olsun ...eğer yanlış yapmışsam bunun öbür dünyası da var

Orda da her türlü görülecek davam var onlarla :cool:

Ama ne olursa olsun anneme ve babama asla karşı çıkmadım ...

Kan bağım olmayana ver yansın !!

Keşke bende de az olsa 😳

Bir de her haklı bir sözünde verilecek cevap bulamıyorlar ya işte bu diyorsun...senelerdir benim içim içimi yemişti ya artık yemeyecek 💪

Ben inanılmaz rahatlıyorum ...ve yanlış anlaşılmalar olabileceği için bazen

Sorun ne olursa olsun konuşulmalı ...trip atmalar laf sokmalar ergenlikte oluyor 😏🤭
Ben, çok fazla sorun konuşabilen bir insan değilim.
Daha doğrusu anında reaksiyon verir, hayatıma devam ederim.
Ola ki karşımdaki çıtayı yükseltiyorsa şöyle bir bakarım ‘bu insan hayatımda o anki mevzudan önemli mi, sineye çekmeli miyim’ diye.

Eğer ki evet ise güler geçerim ve unuturum, gülüp geçemiyorsam ağzımı açar gözümü yumarım ve ilişkimi orada noktalarım.
Kolay insan silebildiğimden hatta pek de insan sevmediğinden, sınırımı kolay kolay kimse aşmaya cesaret edemez.
Kendi içimi yiyeceğime, başkalarının manyak o demesini yeğeliyorum😂.

İnanılmaz bir hafiflik ve rahatlama işte bu

Benimde son zaman içimde birikenler var

Ama söz konusu eş ailesi olunca ilk fırsatı bana onlar versinler istiyorum

Ama sanırım onlarda nasıl bir feryat kopacağını bildiği için hiç tartışma adımi atmiyorlar ...

En çok sevdiğim huyum bu fırtınalar kopartmam icin önce yüzüme biraz esmeli benim :KK45:
Ben sabretmesini severim.herseyi alttan alabilirim.ama son damla olmayacak.o son damla kime denk gelirse yazık 🙈

Ama genelde karşıdan adım beklerim gelsin ki rahat rahat yüzüne saydirayim.ama bazıları başlarına gelecekleri biliyor heralde yıllarca gık demeden duruyor 🤔

Eş ailesiyle yillardir görüşmüyorum ben çok rahatladım vallahi herkese tavsiye ederim.hic çekilecek çile değil 😉

Keşke bende de az olsa 😳
Bak o sabır bir yere kadar oluyor ..ben öyle sabırlı bir insandim ki anlatamam ...yani salak yerine kondugumu farkettigim halde alay edildiğimi farkettigim halde gık demedim

Hani büyüklere saygı vardır ya hadi dedim içimden sabır ki bu bahsettiğim kisiler digdinin digdisi ...

Ona sabret buna sabret ben sabır taşı miyim

Birde insan yaşadıkları ile pişiyor ..

Kimse sabretmiyor bakıyorsun mutlu mesut

Eteğindeki taşı dökmüs gülüyor ben niye susayım ben niye içimi yiyeyim

Bende söylüyorum artık bana ne dediyse ne duyduysam ne yasadiysam

En fazla benle konuşmaz !!

Banane benim ardımdan konuşan benle konuşsa ne konuşmasa ne !!!

Ama bu yuzlesmelerde hiç bir zaman büyüğüme hakaret veya argo konuşmadım çatir çatır cevap vererek

İnan zamanla oluyor bu

Ama yeni nesil de bu bilinç bizim nesilden daha fazla alkışlıyorum bazisini 💪

Ben büyük sorunlar yaşadığım insanlarla konuşmanın anlamsız oldugunu düşünüyorum. Karşılıklı anlaşamadığımıza ve çok farklı olduğumuza inanıyorum. Aksi olsa zaten büyük sorunlar yaşamazdık. Bu yüzden de yüzleşmeyi anlamlı bulmuyorum. Boşuna yıpranmak da istemiyorum. Olan olmuş, biten bitmiş.

Ola ki karşımdaki çıtayı yükseltiyorsa şöyle bir bakarım ‘bu insan hayatımda o anki mevzudan önemli mi, sineye çekmeli miyim’ diye.

Eğer ki evet ise güler geçerim ve unuturum, gülüp geçemiyorsam ağzımı açar gözümü yumarım ve ilişkimi orada noktalarım.
Kolay insan silebildiğimden hatta pek de insan sevmediğinden, sınırımı kolay kolay kimse aşmaya cesaret edemez.
Senin yapabildiğini yapabilmem çok zaman aldı bende (beceremiyorum) ya insan nasıl kendini savunamaz haklı iken ..ama bende artık böyleyim ..eskiden olsa kırk gün düşünür 40 gün sonra gelirdi o insana vereceğim cevap

Ama artık biri bişey söylediğinde lap diye tıkamak gibisi yok :)

Bu ben 👍

Bu bana ablamın kaçarak evlenmesini hatırlattı. Ona çok sinirli kinliydim görmek onunla yüzleşmekten cok korkuyordum onu affedersem hersey bitecek cektigim acı bosa gidecek gibi hissediyordum lisedeydim rehberliği gidip öğretmenle dertleşiyordum ablam benimle iletişim kurmaya çalışıyordu reddediyordum.sonra bigün yüzleştik düğününe gittik ve herşey unutuldu

Back
X