Size yapılan en berbat şaka neydi? Anlatın :)

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.225
112
158
İzmir
Başımıza gelen ve eşşek şakası olarak tabir edilen,size yapılmış,sizi çok korkutan ya da sinirlendiren şakaları burda paylaşınn

lise 2 de tenefuste camdan dışarı bakarken salak kankam itti aşağı düştüm allahtan alçak 2.kattı.yerde topraktı.o gunu hala unutamam.:52::52::52::52::52::52:

Benle uğraşan çocuklardan biri 7.sınıfta çantamın içine kafası kesilmiş kurbağa koymuştu,disiplinlik oldu hıyar.:9:

Ben başlıyım :)
Aklıma geldikçe korkuorum yaa.
16-17 yaşındaydım saat gece 10-11 gibi arkadaşımdan eve dönüodum.
Apartmanın yan tarafı çok karanlıktır bizim.Ordan geçiodum ve arkamda 2 kişinin olduğunu hissettim.fısıltıyla konuşuolardı adımlarımı hızlandırdım onlar da hızlandı,koşmaya başladım onlar da koştu ve ben bi yandan apartmanın dış kapısının anahtarını arıorum çantamda.çok korktum nasıl koştuğumu bilemedim arkama hiç bakamadım neyse geldim apt.önüne tam kapıyı açıcaktımkii...bi kişi ağzımı kapattı diğeri ellerimden tutup arkaya götürdü çığlık atmaya çalışıorum sesim çıkmıo neyseki bikaç saniye içinde bıraktılar beni ve gülmeye başladılar.arkamı döndüğümde yan komşum ve onun kardeşi olduklarını gördüm.
Hayatımda hiç o kadar korkmamıştım nasıl bağırdım neler dedim siz naptığınızı sanıosunuuz ölcektim korkudan...:1:

Son düzenleme:
Ben başlıyım :)
Aklıma geldikçe korkuorum yaa.
16-17 yaşındaydım saat gece 10-11 gibi arkadaşımdan eve dönüodum.
Apartmanın yan tarafı çok karanlıktır bizim.Ordan geçiodum ve arkamda 2 kişinin olduğunu hissettim.fısıltıyla konuşuolardı adımlarımı hızlandırdım onlar da hızlandı,koşmaya başladım onlar da koştu ve bne bi yandan apartmanın dış kapısının anahtarını arıorum çantamda.çok korktum nasıl koştuğumu bilemedim arkama hiç bakamadım neyse geldim apt.önüne tam kapıyı açıcaktımkii...bi kişi ağzımı kapattı diğeri ellerimden tutup arkaya götürdü çığlık atmaya çalışıorum sesim çıkmıo neyseki bikaç saniye içinde bıraktılar beni ve gülmeye başladılar.arkamı döndüğümde yan komşum ve onun kardeşi olduklarını gördüm.
Hayatımda hiç o kadar korkmamıştım nasıl bağırdım neler dedim siz naptığınızı sanıosunuuz ölcektim korkudan...:1:

ayyyyyyy çok kötü bu beeeeeeeee

14 yaşımdayken 1 nisanda arkamdaki sırada oturan bi erkek arkadaşım sakızı çiğneyip saçıma yapıştırmıştı.bu nasıl bi şakaysa.çok sinirlenmiştim saçımın birazını kesmek zorunda kalmıştım.sakız saçıma dolanmıştı.:47::47:

14 yaşımdayken 1 nisanda arkamdaki sırada oturan bi erkek arkadaşım sakızı çiğneyip saçıma yapıştırmıştı.bu nasıl bi şakaysa.çok sinirlenmiştim saçımın birazını kesmek zorunda kalmıştım.sakız saçıma dolanmıştı.:47::47:

Benim de arkamda oturan bi erkek arkadaşım gömleğimin yakasını arkadan açıp su dökmüştü :1: sıçradım yerimden resmen

okuldan arkadaşım olan bi çocuğa bi süre sonra duygusal anlamda birşeyler hissetmeye başladım sanırım o da hissetmeye başlamıştı benimle alışverişe gelir misin senin zevkine göre giyinmek birşeyler almak istiyorum dedi tabi havalara uçtuuum :D Her neyse alışveriş merkezinde gez gez yorulduk hamburger yemek için oturduk ketçap ve acısos benim önmde duruyordu patatesi acı sosa batırdı bana uzattı tabi o an ketçapa batırdığını düşünmüştüm ağzıma aldığımda boğazımdan ciğerime giden o alev topunu hiç unutamam tabi yüz ifadem nasıl olduysa o da acayip gülmüştü salak şey dangalak çocukla artık görüşmüyorum tabii.:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
okuldan arkadaşım olan bi çocuğa bi süre sonra duygusal anlamda birşeyler hissetmeye başladım sanırım o da hissetmeye başlamıştı benimle alışverişe gelir misin senin zevkine göre giyinmek birşeyler almak istiyorum dedi tabi havalara uçtuuum :D Her neyse alışveriş merkezinde gez gez yorulduk hamburger yemek için oturduk ketçap ve acısos benim önmde duruyordu patatesi acı sosa batırdı bana uzattı tabi o an ketçapa batırdığını düşünmüştüm ağzıma aldığımda boğazımdan ciğerime giden o alev topunu hiç unutamam tabi yüz ifadem nasıl olduysa o da acayip gülmüştü salak şey dangalak çocukla artık görüşmüyorum tabii.:9::9::9::9::9:

Aaa psikopat :60::60::60::60:

Back
X