Sizi Ağlatan Sarkı Veya Sarkılar Hangisi?

erkan oğur- yarim senden ayrılalı....
gülay -ellerini çekip benden
cevdet bağca- bilesin

ahmet kaya -söyle müthşi bi şarkı
birde emrahın dönülmez gidişin böylemi baba diye bi şarkısı var . (((
oda hep ağlatmştır . ya ben çoğu şarkıda ağlarımki

Leman Sam - Gül Güzeli nedense dış gebelik geçirdiğimden beri bu şarkıyı dinledikçe ağlıyorum senağlama

Elini son defa yanağıma koy
ıstemiyorsan giderim giderim
Serin bir sonbahar akşamında söz
ısmini unutur silerim silerim
Tuttuğun kalem olsa yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa bebeğim bebeğim bebeğim

Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli tılsımını kaybetti

Uğruna döktüğüm gözyaşlarım için
Yağmurdan özür dilerim dilerim
Kuruttuğum kızıl gülleri alıp
Senin için senden geçerim geçerim

Çok var aslında....
Dün gece mesela "gel sen ne çektiğimi bir de bana sor" çalıyodu. Son ses eski Erol Evgin yorumuyla muhteşimdi. Ağladuuummm.

Kaldım anam gurbet elde Hasret sabrımı deniyor Yüzünü göreyim gelde Eller beni göndermiyor Nerde bir yolcuyu görsem Aklıma sılam geliyor Ben ne zaman bir of çeksem Hatrıma anam geliyor Kızım diyor gözüm diyor Ağlama sus kuzum diyor Benden garip dertli anam Senden ayrı onmaz Yaram ne sarılan ne seven var Eller sen değilki anam Ne arayan ne soran var Çaresizim halim yaman

çok var..
insan ağlamak isteyince şarkıda tuz biber oluo..ama şu an aklıma gelmedi :))

genelde ruh halime göre değisiyor ama her dinlediğimde hangi ortamda olursam olayım gözlerimin dolmasına sebep olan sarkılar..
AHMET KAYA:SııRE GAZELE
VE ELEDıM TÜRKÜSÜ..

Nazan Öncel-Bırak seveyim
Onunla ayrıyken ne çok dinlerdim ve ağlardım o şarkıda..Şimdi nerde duysam yaşadığm o günler aklıma gelir ve ağlamaya başlarım..O günlere o ruh haline yeniden dönüyorum o şarkıylasenağlama

Senin geçtiğin yollardan yalnızlık çıkar gelir..Ve böyle akşamlarda içim biraz daha erir.......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…