Sizi aldatan ama unutamadığınız biri oldu mu?

Olmuştu zamanında .Hem nefret ediyordum ,öfke doluydum ona karşı hem de içten içe onu istiyordum,istediğim için kendime de öfkeliydim berbat bir durum.Bende burnu düşse almaz dedikleri şekilde gurur var geberirim ama ketumum hiç taviz vermem belli etmem.Bir sonraki ilşkime dek unutamadım açıkçası.Sonraki peşimden çok koştu.Hoşlanmaya başladım zamanla ondan ilşki başladıktan sonra da aşık oldum anca öyle bitti içimde.

Konu bile açmıştım. Birini tamamen unutmak hafıza kaybı ister. Acısının geçmesinden bahsediyorsan 6 7 ayda geçmişti. Ünlü birine platonik aşık olmuştum o sira öyle geçmişti. Yani zamanla o kişiyle aranda hicbir temas olmadığı için başka erkeklere ilgi duymaya başlıyorsun ve bir bakıyorsun gecmis. Arada hesabına bakarım hala ama.
Hala seviyorsan sıkıntı. Çunku ben öğrendiğim an sevgimi yitirdim. İğrenç ya öğykk

İnsan ölümlü bir varlık .Zamanla duyguların eskimesi ve üzüntüden kaçıp yaşamak sağlıklı insan davranışı.Ben kimsenin kimseyi unutmadığı fikrini fazla hayalperest buluyorum.Bence insan kendi mutsuzluğuna kılıf arıyor yada tembelliğine.Hayat gerçekten kendini sağlığını keyfini küçük güzel anların tadını cikarirsan güzel.Dram yaratmak olur sana olan ihanete saplanip kalmak.Üstelik gideni hiç enterese etmez Ben kendimi çok sevdiğim için unutmamak diye bir olaya inanmıyorum.Bilinc benim bilincim ben nasıl hissedersem onu hayatıma entegre etmek zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…