Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizi aldatan eski sevgilinizden nasıl öç alırdınız?
Adam beni aldatıcak bende onu insan yerine koyup intikam alıcam. Yok yazmaz benim kitabımda böyle bir şey. Aldatan adamın poposuna tekmeyi vururum ama intikam alıp onu adam yerine koymam.
cok canimi yaktiysa gayet icten beddua ederim. ama zaten benim canimin acisi ondan birsekilde cikar. bedduaya bile gerek yok. onun disinda kesinlikle herhangi bir eylemde bulunmam. o adamdan oc alamazsin zaten. o seni gozden cikarmis sen artik napsan bos!!!
eski erkek arkadaşım aldatığını itiraf etmişti bana, gitti kendisi beni kaybetti :jeyyar: .sonra geri dönmek istedi,özür diledi, çok yalvardı yakardı, kabul etmedim. bence en iyi öc budur benim için kaydirigubbakcemile5
beni aldattığını öğrendiğim anda tek kelime etmem
bir daha ne yüzümü görebilir nede sesimi duyabilir
zaten yaptığının normal birşey olmadığını anladığı ve pişman olduğu anda
geri dönmek isteyecek özür dileyecektir
her ne olursa olsun onu bensizlikle cezalandırırım ona bir hiçmiş muamelesi yaparım
yok sayarım bundan iyi intikam olmaz sanırım
çünkü o benim gözümde artık bir merhum olmuştur
allah rahmet eylemeye :Saruboceq::Saruboceq: