sizi canınızdan bezdirip beddua ettiğiiz biri oldumu?

342013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
402
2
0
İstanbul
hayatınızda nefret ettiğiniz ismini duyunca bile tüylerinizin diken diken oldumu hiç. Canınızı yakan allah seni...........etsin gibi beddua ettiğiniz oldumu niye:41::4::22::47::15::95:

olmaz mı..hem de her haber izlediğimde...hem de nasıl içten...

garip ama yaşadıklarım film gibi fakat hiçkimseye beddua etmedim korktum döner dolaşır beni bulur diye:31:

olmaz mııı:50:

olmasa iyi aslında en güzeli ALLAH cc havale etmek

ki beddua yerine bunu yaptığımda ve tevekkül ettiğimde

gözümle görüyorum arkadaş bana edenlerin sonunu:27:

Tabikideeeeee..
Ama sonunda hep pişman olmuşumdur. En iyisi sabır çekip Allah(cc)a havale etmek.

Ölüm döşeğinde "Hakkını helal eder misin?" dese. "Etmiyorum." der çeker giderim.

Muhakkak ki her insanı çileden çıkaran,sinir eden,son safhaya getiren birisi vardır.
Fakat o anlarda ben beddua edilmesi taraftarında değilim kendim de yapmam bunu zaten.
Çünkü o beddua kötü düşünce dönüp dolaşıp ya seni ya da etrafından birisini bulur.
En güzeli ne kadar üzse de yıpratsa da Allah'a havale etmek bence.

oldu
en guzel bedduayi ediyorum hepsine
benim icin kalplerinden ne geciyorsa Allahim milyon katini onlara versin insallah

Son düzenleme:
beni geçmiş yıllarda gittiğim dershane de bir hoca çok yıprattı.
kendisi üniversite de öğretim görevlisiydi. yükselmeyi bekliyordu.
ben hep Allaha havale ettim.
duamı hep ''Rabbim sen bildiğin gibi yap '' diye ettim.

veeeeeeeeeeee onun için üzülüyorum ama :32::32: sonuç şu oldu:

adamın üniversitede ki alımı durdu bölüme alım yok. istese de ne kadar çabalasa da hiç yükselemez başka bir üniversiteye geçemez.
ayrıca devlette normal öğretmen olarak bile alınması imkansıza yakın.

çok üzülüyorum onun içinnnnnn:32::32::1::1:

evet ettim.. hem de bu dünyada edilmemesi gereken tek bedduayı ettim, o da nasıl saatine geldiyse tuttu. keşke etmeseydim ama o kişi de çok canımı yakmıştı. pişman mıyım? evet..

biri varki 17 senedir her aklıma geldiğinde beddua ederim. Şİmdi yine aklıma geldi gece gece yine günaha girdim.

Back
X