çocuğun bunda suçu ne inattan dünyaya gelecek yavrucak![]()
Yorumlarınızı ve yorumlara verilen cevapların bir kismini okudum okudukça sinirlendim.Nekadar bencil bir insansınız,sizi sevmeyen it yerine koymayan bir insanla aile olabilmek adına çocuğu kullanmayı göze almışsınız gözünüz o kadar kararmış.Yazik o doğacak olan çocuğa sizin bencilliginizin kurbanı olacak.İnsan azıcık kafasının içindekini kullanır ya.Burdaki diğer arkadaşlar kadar kibar olamayacagim için üzgünüm ama şu şartlar altında yaşadığınızı gerçekten hak ediyorsunuz.size tek tavsiyem o embiryolari koydurmadan önce enine boyuna düşünmeniz,gidin bı terapi falan alın.Yazik valla yazık.Bencillige farklı bir boyut katmissiniz.Kızlar burdan bebek çok istediğimi eşimin bana davranış şekillerine rağmen istediğimi yazdım burda çok yorum yapıldı ama bebek isteğime engel olamadım .iğneleri eşim yaptı ama nasıl yani korkuyorum mesela biraz bekle diyorum bağırıp çağırıyor yapmıyorum kime istersen git yaptır diyor böyle böyle yumurta toplama sürecine girdik .ama kullandığım hormonlar dan mı ne çok sinirli gergin bir halim var eşim asla buna tahammülü yok bu süreçte bile senin yumurtaların da sorunlar bende hiç bir sorun yok diyip durdu.simdi embriyolarımız donduruldu ama yine sürekli olmassa senin yüzünden olmaz benle alakası yok diyor bu süreçte sinirli olmam onun alttan alması gerekmezmi ben hep ağlıyorum birde zaten olmazsa bir daha da yaptırmam diyor.ama ben ne olursa olsun vazgeçmiycem o da pişman olacak bebek olduğunda burdan yazacağım.ben çok güçlü biriyim hem psikolojik olarak hem karakter olarak o ise hemen vazgeçer morali bozulur onun bana destek olacağı süreçte bana kendimi daha kötü hissettiriyor