• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin altını değiştirmek dert oldu…

Ortaklaşa falan değil kardeş.kadin 9 ay karnında taşıyor, 40 gün lohusa oluyor, 2 sene bebek memeye yapışık yaşıyor.erkek ne yapıyor? Seks yaparken farklı olarak içine boşalıyor.o da verilen bir emek değil zaten.hatta tam tersi.🤣🤣 ne o bir gün kalkıyorsun karşında bir bebek.hiç âdil değil ama olay bu aslında objektif bakıldığı zaman.
Yo ortaklaşa doğurduğumdan beri kocam aktif hamileyken yattım işten geldi yemek yaptı evi topladı bebek gibi baktı ben sancı çekerken stressten kusuyordu eli ayağına dolaştı 9 ay boyunca beraberdik her seferinde aşkım bebeğim için çok zorlanıyorsun dedi doğuma girdi neler çektiğimi gördü 10 senede ilk defa ağlarken gördüm doğum sonrası destek yoktu beraber baktık uyuttu gazını aldı altını aldı hatta sen gece uyu ben beslerim dedi 1 haftadır uyuyorum 2.5 aylık oldu gece kalkıp bakıyor ben sadece sağıp yatıyorum erkeklerin de hormonları değişiyor zaten doğum sonrası da kolektif bi süreç zürefa doğurur ayaklanır ördek yumurtadan çıkar anne peşinde koşar insan bebeği bakıma muhtaçtır çünkü biz yavrularımızı koruruz bak 3000 yıl önceye onda da aynı. Bu sorumluluk sadece anneye ait değildir. Hem toplumsal hem dini hem günümüz şartları hem biyolojik olarak her şekilde bebek sorumluluğu ortak.
Onlarda da başka sıkıntılar var kardeşim.öyle kuzu gibi erkek olmaz.fazla yani.o dediğin tarzda erkekler tam bir libidokiller.şu sizin losyon muhabbeti de öyle.bir de hava atıyorsunuz ona şaşırdım.aşirı aşırı itici.erkek dediğin biraz rahat olur kadına göre.öyle ayrıntılarda boğulmaz.eee maden hep aynı şeyleri düşünüp, yapacaktık niye kadın erkek olduk? Zaten sürekli kadınlarla muhattap olunan işlerde çalışan erkeklerin durumu mâlum.😄
Hayatında kaç kere normal ilşkin oldu acaba merak ediyorum kadın erkek rollerine girersek çıkamayız o zaman erkek çalışıp eve baksın hizmetçi tutsun bundan 200 sene önce köle falan tutuluyordu. Dünyanın en iyi şefleri erkek ona bakarsan ne yakışıklı erkeksi şefler var. Ben kocamı bebeğimle ilgileniyorken daha çok arzuluyorum beğeniyorum doğru adamı buldum diyorum valla sen hamile kalınca sana sahip çıkıp evlenecek erkekle bile beraber olmayan evli adamların mezesi olan bi kadınsın. Değer görmediğin için bunlar sana normal. Tam evlenilecek kadınsın aslında hiçbir şeye itiraz etmez maaşını verir kölesi olursun ah bi bulsan 😂

Gerçekten öyle. Ama ben tamam deyip oturamıyorum sonu hep kavga gürültü evliliğimiz bitme durumuna geldi artık. Bir de biz daha evliliğimizi oturtmamışız spor diyorsun hala sen busun işte diyor artık kendimi gerçekten kötü hissetmeye başladım psikolojim bozuldu
Eşiniz ne kadar da bencil. Evliliği oturtamamaniz onun bir tarafini kaldırıp size hayatta eşlik etmesinden halbuki. Sizin enerjinizi nesenizi emecek muhtemel klasik mutsuz cefakar türk annesine benzeyecek hedefi bu. Ha bu olunca da sizi ev işine çocuğa bogulmakla bakimsizliklanduclayip aldatacak. Allah korusun insan aşık olup evleniyor bı bakıyor öküzle evlenmiş cidden zor.

Sizin enerjinizi nesenizi emecek muhtemel klasik mutsuz cefakar türk annesine benzeyecek hedefi bu.
Maalesef katılıyorum, adamın konuşmalarından belli çünkü👇

Hayır sadece bu olsa keşke. Ben birşey isteyince onun canı isterse yapmak istiyor yoksa asla. Ben karşısında kıvranayım yok. Tartışma çıkınca da sen hayırdan anlamıyorsun kadın dediğin hayırdan anlar vs konuşur. Ben de bu konuşmalara karşılık verdiğim için suçlu olurum genelde..
Adamın kafasındaki kadın profili, erkeğinin lafını ikiletmeyen, söz dinleyen, hem evde hem dışarıda çalışan fakat of bile demeyen bir eş.

Back
X