• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimizin altını değiştirmek dert oldu…

Sen ne iğrenç bir varlıksın ya. Bize böyle olmadığımız için şükredelim diye gönderilmişsin resmen.

Neyse aldın ilgini, tatmin olursun da iğrençliğini saçmaktan vazgeçersin belki bir süre.
Yazık kimsenin eşi olarak tercih edilemeyeceğini biliyor ona olan öfkesi bu. Anca tatmin oyuncağı olacağı için tercih edilenlere hırsı

Niye Ferhans? Kocası evdeyken kadın bir köşede yorgunluktan sızıp kalamaz mı, kişisel bakımına zaman ayıramaz mı, kaşını bıyığını kılını alamaz mı, bir filmi baştan sona kesintisiz seyredemez mi, hafta sonu bebeğin babası evde diye gönlünce uyuyamaz mı, canının çektiği ama yapması uzun zahmetli bir yemeği yapamaz mı... hadi hepsini geçtim hiç bir şey yapmak istememe hakkı olamaz mı? Şuraya sessizce uzanayım, meditasyon yoga yapayım diyemez mi? Bu kadının kocası spora gitmesine de izin vermiyor.

Ben bu yazdığım her şeyi yapabildim çünkü emzirme hariç benim yaptığım her şeyi kocam da yaptı. Bebeğin gazı nasıl çıkarılır, karın masajı nasıl yapılır, yıkarken kulakları nasıl korunur hepsini öğrenci gibi sordu öğrendi. Hatta adam sen dayanamaz karışırsın kendine zaman ayırmazsın diyip el kadar bebeği alıp kaç defa dışarı çıktı. Siz bunu bir kadına niye çok görüyorsunuz, hatta bir çok şeyi kadınlara niye çok görüyorsunuz?

Bir çok konunuzda içten samimi yorumlar yaptım, önyargısız cevapladım merak ettiklerinizi yazdım ettim ama artık rica ediyorum evlilik, doğum lohusalık çocuk bakımı konularında yorum yapmayın. Çocuğu olmayan yorumlamasın değil demek istediğim, sadece sizi kastediyorum. Özellikle çocuklu kadınlarla alıp veremediğiniz nedir çok merak ediyorum. Bir psikoloğa görünseniz biz de öğrensek. Bel altı olmasın diye eski konularınızda paylaştığınız detayları yazmıyorum ama herkes gibi ben de biliyorum. Uzman görüşü teşhisi ne olurdu onu merak ediyorum.

Kardeş çevreniz erkek dolu, kocaysa siz de evlenin çocuksa siz de doğurun. Derdiniz istemiyorum yapmıyorum aramıyorum mu, istiyorum ama bulamıyorum yapamıyorum mu?
Don’t feed the troll…

Buna uzun uzun yorum yapmayın bence. Anlayabilecek kapasitesi yok. Zorbalayıp geçin. İstediği, zevk aldığı şey bu.

Niye Ferhans? Kocası evdeyken kadın bir köşede yorgunluktan sızıp kalamaz mı, kişisel bakımına zaman ayıramaz mı, kaşını bıyığını kılını alamaz mı, bir filmi baştan sona kesintisiz seyredemez mi, hafta sonu bebeğin babası evde diye gönlünce uyuyamaz mı, canının çektiği ama yapması uzun zahmetli bir yemeği yapamaz mı... hadi hepsini geçtim hiç bir şey yapmak istememe hakkı olamaz mı? Şuraya sessizce uzanayım, meditasyon yoga yapayım diyemez mi? Bu kadının kocası spora gitmesine de izin vermiyor.

Ben bu yazdığım her şeyi yapabildim çünkü emzirme hariç benim yaptığım her şeyi kocam da yaptı. Bebeğin gazı nasıl çıkarılır, karın masajı nasıl yapılır, yıkarken kulakları nasıl korunur hepsini öğrenci gibi sordu öğrendi. Hatta adam sen dayanamaz karışırsın kendine zaman ayırmazsın diyip el kadar bebeği alıp kaç defa dışarı çıktı. Siz bunu bir kadına niye çok görüyorsunuz, hatta bir çok şeyi kadınlara niye çok görüyorsunuz?

Bir çok konunuzda içten samimi yorumlar yaptım, önyargısız cevapladım merak ettiklerinizi yazdım ettim ama artık rica ediyorum evlilik, doğum lohusalık çocuk bakımı konularında yorum yapmayın. Çocuğu olmayan yorumlamasın değil demek istediğim, sadece sizi kastediyorum. Özellikle çocuklu kadınlarla alıp veremediğiniz nedir çok merak ediyorum. Bir psikoloğa görünseniz biz de öğrensek. Bel altı olmasın diye eski konularınızda paylaştığınız detayları yazmıyorum ama herkes gibi ben de biliyorum. Uzman görüşü teşhisi ne olurdu onu merak ediyorum.

Kardeş çevreniz erkek dolu, kocaysa siz de evlenin çocuksa siz de doğurun. Derdiniz istemiyorum yapmıyorum aramıyorum mu, istiyorum ama bulamıyorum yapamıyorum mu?
Kendim yaşamaktan çok hoşlanmadığım için yeni insanlar getiren kişilere gıcık oluyorum.haa bir diğer neden ise çoluk çocuk yapıp şöyle zor böyle zor cart curt yapıp durdukları için eee niye yaptınız o zaman diye gıcık oluyorum.haa bir de çocuk yapıp kocamla eski hayatımı özlüyorum diye kafaya takan, hayatinin sorumluluğunu almayı beceremeyen olgunlaşamayan tayfa var. Ama yoğunluk olarak genel düşüncem hayatın güzel bir şey olmadığı ve bu tarz düşünmeyip yeni insanlar getirenlere karşı duyduğum gıcıklık.

Kendim yaşamaktan çok hoşlanmadığım için yeni insanlar getiren kişilere gıcık oluyorum.haa bir diğer neden ise çoluk çocuk yapıp şöyle zor böyle zor cart curt yapıp durdukları için eee niye yaptınız o zaman diye gıcık oluyorum.haa bir de çocuk yapıp kocamla eski hayatımı özlüyorum diye kafaya takan tayfa var.yani genel düşüncem hayatın güzel bir şey olmadığı ve bu tarz düşünmeyip yeni insanlar getirenlere karşı duyduğum gıcıklık.
Çocuk yapacak koca bulamadığın için olabilir belki

Ortaklaşa falan değil kardeş.kadin 9 ay karnında taşıyor, 40 gün lohusa oluyor, 2 sene bebek memeye yapışık yaşıyor.erkek ne yapıyor? Seks yaparken farklı olarak içine boşalıyor.o da verilen bir emek değil zaten.hatta tam tersi.🤣🤣 ne o bir gün kalkıyorsun karşında bir bebek.hiç âdil değil ama olay bu aslında objektif bakıldığı zaman.
Seks yapmak sadece boşalmak değil, o sadece size mahsus. Biz eşlerimizle duygusal fiziksel temas halinde oluyoruz siz içgüdüsel çiftleşiyorsunuz, arada fark var. Duygusal paylaşım, güven, huzur, ten alışkanlığı... belki bir gün size de nasip olur. İhtiyaç malzemesi değiliz, bir adamın fiziksel ruhsal hayatını ömrünü paylaşmak istediği eşleriyiz.

Az biraz kültürlenin de medeni dünyada adamlar nasıl babalık yapıyor öğrenin.

Seks yapmak sadece boşalmak değil, o sadece size mahsus. Biz eşlerimizle duygusal fiziksel temas halinde oluyoruz siz içgüdüsel çiftleşiyorsunuz, arada fark var. Duygusal paylaşım, güven, huzur, ten alışkanlığı... belki bir gün size de nasip olur. İhtiyaç malzemesi değiliz, bir adamın fiziksel ruhsal hayatını ömrünü paylaşmak istediği eşleriyiz.

Az biraz kültürlenin de medeni dünyada adamlar nasıl babalık yapıyor öğrenin.
Benden sokak köpeği gibi bahsetmesen iyiydi 😁😁

Don’t feed the troll…

Buna uzun uzun yorum yapmayın bence. Anlayabilecek kapasitesi yok. Zorbalayıp geçin. İstediği, zevk aldığı şey bu.
Hadsizin eziğin önde gideni. Deneyimi olsun olmasın her konuda fikri var. Her cümlesi her satırı beni niye kimse sevmiyor diye bağırıyor. Bırak erkeği kadının bile saygı duymayacağı, yanına yöresine yaklaştırmayacağı bir tip olmanın acısını çıkarıyor burada. Hoş herifler de bunla görülmek duyulmak istemiyordur. Dört duvar içinde işlerini gördükten sonra sessizce kapıyı çekip sıvışıyorlardır ortamdan.

Heee cümleye "kadın dediğin" şeklinde başlayacak kadar feodal ama o kadın dediği çalışıp eve para getirince post modernizm bayrağı sallayacak kadar eşitlikçi. Vay beee..
işlerine gelince ataerkil ama iş kadın parası yemeye gelince ataerkillik kendini asalaklığa bırakıyor. (yorumum asaak kocalar için , adam olanlar için değil. )

Hadsizin eziğin önde gideni. Deneyimi olsun olmasın her konuda fikri var. Her cümlesi her satırı beni niye kimse sevmiyor diye bağırıyor. Bırak erkeği kadının bile saygı duymayacağı, yanına yöresine yaklaştırmayacağı bir tip olmanın acısını çıkarıyor burada. Hoş herifler de bunla görülmek duyulmak istemiyordur. Dört duvar içinde işlerini gördükten sonra sessizce kapıyı çekip sıvışıyorlardır ortamdan.
Komodinin üstüne para bırakıp bu uyurken sıvışıyorlardır 🙄🙄

Kendim yaşamaktan çok hoşlanmadığım için yeni insanlar getiren kişilere gıcık oluyorum.haa bir diğer neden ise çoluk çocuk yapıp şöyle zor böyle zor cart curt yapıp durdukları için eee niye yaptınız o zaman diye gıcık oluyorum.haa bir de çocuk yapıp kocamla eski hayatımı özlüyorum diye kafaya takan, hayatinin sorumluluğunu almayı beceremeyen olgunlaşamayan tayfa var. Ama yoğunluk olarak genel düşüncem hayatın güzel bir şey olmadığı ve bu tarz düşünmeyip yeni insanlar getirenlere karşı duyduğum gıcıklık.
Senin hayatin güzel değil Ferhans bizim hayatlarımız gayet güzel 🫠 İlaçlarını degistirme doneminde misin her ne ise git hızlıca çöz. Kimse senin hasta düşüncelerini okumak zorunda değil.

Bence işin içinde anneniz de olduğu için bu konu böyle dallanıp budaklanmış, önce annenizden duymuş, sonra siz bu konu üstüne bastırınca da kendini emrivaki yapılmış hatta evine karışılmış hissettiği için asla yapmak istemiyor, sizi de annelikten vuruyor. bence bu konuyu bi süre rafa kaldırın, üstelemeyin, annenize de bu tarz konuları ikinizin görüşüp karar vereceğini söyleyin.

Adam ilişkiye girmek istemese de daha fena çirkefleşiyorsunuz.o tarz bir konu vardi karisi hamile kalir dihe korkusuna iliskiye girmeyen bir adam.eee onu hakli mı bulacağiz o zaman? Evlilik bu.yapsa suç yapmasa yine suç.nedir bu erkeklerin kadınlardan çektiği?
Lan ne alaka ? Kızım daha geçen gün ban yemedik mi yürü git benden uzak dur ya psikopat

Zevkle ne alakası var? O kadar istemiyorsa kadın düşünecek.bir canlının vücudunda olan olayı başka birine yıkmak kadar saçma birşey yok.aĝlarken yine anne anne diye ağlayacak nü çocuk.uyurken annesinin kazağini koklayarak uyuyacak.bir doğa kanunlarına karşı çıkmadınız kalmıştı o da oldu.
Sen nerden bileceksin analığı? Karnındaki günahsız sabiyi zevk uğruna aldıran sendin. Boş boş konuşma yallah

Hayır tiksinmiyormuş şu an yapmak istemiyormuş herşey benim istediğim zamanmı olacakmış. Yani böyle konuştukça ben deliriyorum sinirden. Ya dünyanın binbir türlü hali var gel yavaştan göstereyim diyorum niye sorun çıkarıyorsun diyorum. Ben başımın çaresine bakarım merak etme bişey olursa diyor kafayı yiyeceğim kendini anlatamamak ne kadar zormuş ya
Ne zamanmış istediği zaman çocuk bezi bırakip 3 yaşına falan geldiği zaman mi?
O zaman yaparmiymiş?
Bıraksın bu işleri
Basbaya yapmak istemiyor kavga çıkarip zeytinyağı gibi üste çıkıyor

Doğurabilsen doğuracaksın da o kapasiteni almış Yaradan.
Seni de buna layık görmemiş n'apacaksın.

Back
X