Sizi evine çağırmayan arkadaşınızı siz çağırır mısınız?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar merhaba.Gecen seneden beri arkadaş olduğum bir arkadaş grubu var (ayni evde kaliyorlar 3 kiz) çalıştığım yerde .Ben 2 haftada bir çağırırım mutlaka.Onlar beni geçen sene bir defa cagirdi.Onda da arkadaşım şehir dışından geldi gidemedim.Bu sene de (yazin gorusmuyoruz eylul den beri )ben 2 3 defa cagirdim onları. Bir defa da ben onlara gittim. Kızlar haftaya hem benim hem de o bahsettiğim kızlardan 2 sinin doğum günü aynı gün.Ben bana gelirsiniz felan diye 2 ay önceden öyle bir lafı geçmişti demistim.Ama sürekli bencagirip onlar evine cagirmayinca acaba benimle ilgili bir sıkıntıları mi var diye de düşünmeden edemiyorum?Bir derdimiz bir sik8mtimiz yok aramızda siz olsanız nasıl davranirsiniz?

Son düzenleme:
Şimdi siz 2 haftada bir çağırıyorsanız nasıl yılda sadece 2-3 kez ağırlıyosunuz? Onlar mı gelmiyolar?

Bu sene eylül 'ün ortasında başladı.Yazin zaten farklı sehitlerrdeyiz.Eylulden beri demek istedim

Siz tek mi kalıyorsunuz?
3 kişi çok ihtiyaç duymuyor olabilir misafire.
Dışarıda görüşüyorsunuz sanırım sık sık.
Siz istiyorsanız davet edin bence.

Siz tek mi kalıyorsunuz?
3 kişi çok ihtiyaç duymuyor olabilir misafire.
Dışarıda görüşüyorsunuz sanırım sık sık.
Siz istiyorsanız davet edin bence.
Evet tek kaliyorum

Bu sene eylül 'ün ortasında başladı.Yazin zaten farklı sehitlerrdeyiz.Eylulden beri demek istedim
Belki sizde sürekli toplandığınız için olabilir. Hani öyle bir ihtiyaç hissetmiyorlardır. Benim de arkadaşlarımın evi var ama hep bana gelirler genelde . Bilmiyorum hiç sizin gibi bundan rahatsızlık duymadım belki ben gitmeye üşenen taraf olduğum için.

ben tam tersi tek kaldığım bekarlık döneminde hep çok kişi kalan arkadaşlara giderdim. ben 30 kere gitti isem onlar 2 kere ancak gelmiştir bana. sorun ettiklerini sanmıyorum ama bu durumu. hazırlık falan yapmazlardı bana özel, gittiğimde çay içiyorlarsa bir bardak da bana koyarlardı, yemeğe gidiyorsam bir çeşit de ben yapar giderdim gibi gibi..

rahatsızsanız durumdan davet etmeyin en iyisi

Kendimi çeker, istenme dereceme bakardım ben olsam

Onlar 3 kişiymis ya belki onlara değişiklik oluyordur size gelmek. Ben anlattığınızdan sizinle ilgili bir sıkıntıları olabileceği hissini almadım.

Zaten bu zamanda kafanın uyacağı arkadaş bulmak zor. Bu tarz şeylere takilmayin bence.

Onlar 3 kişi birde ayni evde kalinca belki daha sıkı fıkılardır. Akıllarina gelmiyordur cagirmak. Siz yalniz olunca haliyle daha cok gorusme istegi oluyor olabilir.

İstenip istenmeme ile alakası olduğunu sanmıyorum. Çok yakın arkadaşlarım hariç sana geleceğim demedim kimseye, davet edildiğimde de ayıp olmasın diye gidiyorum bahane üretilemiyor her zaman. Bunların nedeni çok yakınlarım hariç misafir ağırlamayı sevmemem. Hoşlanmıyorum. Onunla ilgisi vardır

karşı taraf ne kadar çağırırsa sen de o kadar çağır.

Back
X