Sizi istemeyen insanlardan donen oldu mu?

Oldu ama çok geçti
Ben eski defterleri açmayı sevmem
Beni gerçekten sevseydi ayrılmazdı
Demek ki sevmemiş
Gezmiş tozmuş terk edilmiş kazık yemiş ne oldu bana döndü eee umrum olmaz
Defolsun aptalluğına yansın
Bir kere şans Güler adama oda anlayana

Bi çocuk bana seneler evvel sen kilolusun ben çok zayıfım yanyana hoş durmuyoruz. Ben minyon tipli birini istiyorum demişti 163 boy 60 kiloydum. O ise 180 boyunda ama çok zayıftı. Ya yürü git dedim. İki sene sonra falan yazdı bana hiç beklemiyordum. Çok pişmanım seni unutamıyorum askere gittim geldim memur oldum evlenelim ne zaman dersen falan yazmış. Ben de ama ben daha fazla kilo aldım dedim. Umrunda değilmiş ben evlendim zaten dedim. Evlenmemiştim özür diledi daha da yazmadı.

İyi olmuş

Ben de yaptım ama bunu. Eşimle yeni sevgiliydik. 2012 yılı. Kavga ettik ayrıldık. İki gün aramadı. İçim içimi yiyor. O zaman bende dokunmatik ama eski bir telefon vardı. Tuttum boş mesaj attım. Arkasından da ayyy pardon eski mesajları siliyordum yanlışlık oldu dedim. Olsun önemli değil nasılsın falan filan derken biz devam ettik

2016 son aylarıydı. Sevgilimle 2015 yılında (yine eşim tabi) ayrılmıştık. Bir yıl hiç konuşmadık. Ben o anlık öfke biriyle nişanlandım. Allah belamı verdi. Zor kaçtım kurtuldum o kişiden. Eski sevgilimi özlüyorum. Allahım ben naptım diye dolanıyorum. Beni aramasını nasıl sağlarım. Her yerden engelledi beni. Annemden aradım. Açtı. Şaşırdı. Terslemek istiyor ama mutlu da oldu hissettim. Ben biraz kedi modunda “çik izginim litfin bini hikkini hilil it” güya özlediğimden değil de helallik istiyorum. Biri var mı dedim yok ben sen miyim dedi Engelimi kaldır beni ara istersen anneme lazım olur telefon dedim. Yavaş yavaş affettirdim kendimi bir yıl sonra evlendik. İkisini de evlendikten sonra itiraf ettim ama

Ya ne güzel yapmışsınız ben heyecandan konuşamazdım

Olmuştu. Sebepsiz yere arıza çıkarıp klasik kafa dinlemem lazım psikolojim bozuk bana biraz zaman ver moduna girdi. Senden başka biri çıktı karşıma onunla deneyeyim olmazsa sana dönerim demekti bu anlayıp kestim. Yanılmıyorsam 6 ay sonra mesaj attı. Cevap vermedim. Tanımadın mı beni ondan mı cevap vermiyorsun dedi hiç oralı olmadım. İkinci gün devam edince “seni umursamadığımı açıkça söylemem mi gerekiyor? Özür dilemeni gerektirecek bir konu kalmadı aramızda, sen kendi yolunda ilerlerken benim durup seni bekleyeceğimi sandın herhalde? Hayatımdaki insana daha fazla saygısızlık etmek istemiyorum lütfen numaramı da sil” demiştim hayatımda kimse yoktu aslında eğer biri olmadığını anlasaydı gereksiz tacizlerle uğraşmak istemedim. Engel atmak bile fazlaydı benim için. Kimseyi yedek yapmazken kendimi de yedekte bıraktırmadım.

Cok kotu bir sekilde derken nasil terk edildin? Ezik gibi terkedildiysen geri donmez, donse de seni kullanmak icin doner, hazirda bekledigini dusundugunden döner.

Ben bi kere ezik gibi terk edilmistim. Alkolu fazla kacirip rezilligin bokunu cikarip butun geceyi ve herseyi berbat ettikten sonraki gün adam toz oldu ve bidaha geri donememisti Ama hani oyle boyle bir rezillik degildi hakliydi yani...

Gocan olacak cibilliyetsiz mi bu bu erkeklere noluyorsa.. oh kadini uz surundur sonrade bedava sex iste defolsun gitsin belesci

Yok tatlım o değil :)

18 yaşındaki ilk aşk, beni terkeden..Şimdi de evliliğimde mutsuzum, boşanacam tatavası yapıyor Ağzının payını verdim oturttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…