- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Kotu bir sekilde terk edip sonra geri dönen sizden özür dileyen insanlar oldu mu ?
13 yıl mı??Evet ilk erkek arkadaşım 13 yıl sonra, özür diledi sayılmaz ama tekrar birlikte olmak istedi.
13 yıl mı??
Atalar demis: buyuk lokma ye buyuk konusma diye.. bisey biliyolarda soyluyolar yaniBen şans vermek için değil de hani böyle asla olmaz diyip büyük laf eden kişiler sonra nasıl dönüyorlar onu merak ediyorum
Gocan olacak cibilliyetsiz mi buEvet ilk erkek arkadaşım 13 yıl sonra, özür diledi sayılmaz ama tekrar birlikte olmak istedi.
İyi olmuşBi çocuk bana seneler evvel sen kilolusun ben çok zayıfım yanyana hoş durmuyoruz. Ben minyon tipli birini istiyorum demişti163 boy 60 kiloydum. O ise 180 boyunda ama çok zayıftı. Ya yürü git dedim. İki sene sonra falan yazdı bana hiç beklemiyordum. Çok pişmanım seni unutamıyorum askere gittim geldim memur oldum evlenelim ne zaman dersen falan yazmış. Ben de ama ben daha fazla kilo aldım dedim. Umrunda değilmiş ben evlendim zaten dedim. Evlenmemiştim özür diledi daha da yazmadı.
Sizden neden ayrıldı?Beni hayatında istemeyen bana tekmeyi basıp mutluluğa koştu, evlendi vs. Ben de mutsuz mutsuz sap gibi takılıyorum iste. Acaba ben de mi bir problem var?
Ya ne güzel yapmışsınız ben heyecandan konuşamazdımBen de yaptım ama bunu. Eşimle yeni sevgiliydik. 2012 yılı. Kavga ettik ayrıldık. İki gün aramadı. İçim içimi yiyor. O zaman bende dokunmatik ama eski bir telefon vardı. Tuttum boş mesaj attım. Arkasından da ayyy pardon eski mesajları siliyordum yanlışlık oldu dedim. Olsun önemli değil nasılsın falan filan derken biz devam ettik
2016 son aylarıydı. Sevgilimle 2015 yılında (yine eşim tabi) ayrılmıştık. Bir yıl hiç konuşmadık. Ben o anlık öfke biriyle nişanlandım. Allah belamı verdi. Zor kaçtım kurtuldum o kişiden. Eski sevgilimi özlüyorum. Allahım ben naptım diye dolanıyorum. Beni aramasını nasıl sağlarım. Her yerden engelledi beni. Annemden aradım. Açtı. Şaşırdı. Terslemek istiyor ama mutlu da oldu hissettim. Ben biraz kedi modunda “çik izginim litfin bini hikkini hilil it”güya özlediğimden değil de helallik istiyorum. Biri var mı dedim yok ben sen miyim dedi Engelimi kaldır beni ara istersen anneme lazım olur telefon dedim. Yavaş yavaş affettirdim kendimi bir yıl sonra evlendik. İkisini de evlendikten sonra itiraf ettim ama
Gocan olacak cibilliyetsiz mi bubu erkeklere noluyorsa.. oh kadini uz surundur sonrade bedava sex iste defolsun gitsin belesci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?