Sizi seven ama sizin sevmediğiniz bir erkeğe Nasıl davranıyorsunuz?

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Çalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi sever beni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey

Gitmeyin o cafeye görüşmeyin imkansız mı?
Yakın bir arkadaşım bana aşıktı. Gayet normal bir şekilde konuştum. Başta kendi hislerin beni bağlamaz arkadaş olabiliriz diye düşündüm ama bu hissin beni boğmaya başladı, mesafe koyalım bir süre aramıza dedim.
Alınmadı, kırılmadı. Sonuçta gerçekten bana aşık olan biri olarak (veya gerçek bir arkadaş olarak) benim iyiliğimi düşündüğünden geri çekildi. Belli bir süre sonra ben hislerimi aştım diye geri geldi arkadaşlığımıza kaldığımız yerden devam ettik. Kısa bir süre sonra da başkasına aşık olup onunla beraber olmaya başladı.

Sogutmaya calismaniza gerek yok ona gerçek duygularinizi soyleyip bir daha 'arkadas' olarak bile gorusmemelisiniz. Yani aramamasimi mesaj atmamamsini söylemelisiniz. Eger devam ederse de nezaketen de olsa konusmamalisiniz ki umutlanmasin.

Üzüldüm çocuğa umarım sizi onunla beraber olmadığınız için pişman olacağınız biriyle karşılaşmazsınız.. cunku hep öyle olur

Ben su an beni zamaninda seven ama ergen aklimla onu sevmedigim isinamadigim bir insanla evliyim ve cok da mutluyumsonradan cok sevdim evlenmeden önce sonra evlendikayni durumu ben de yasiyordum .kovuyordum kufurler ediyordum yok gitmiyordu asllaa bana karsi kirici bir hareket kirici bir soz duymadim agzindankörü körüne baglanmisti bana ama ben sonradan ne hikmetse mevlananin bir sözü karsima cikti. Seni seveni zehir olsa da yut seni sevmeyeni bal olsa da unut diye

Bu defteri kapatın hem onun hemde sizin hayrınıza olur. Yarım işlet yeni başlangıçların önüne geçer. Siz gülümsedikçe o umutlanıyor. O yazdıkça sizin kafanızı bi yandan o meşgul ediyor. Gerek yok iki taraf içinde vakit kaybı. Yeni sevgili edinin o da sizde kurtulun bu saçma durumdan. Eğer içten içe gönlünüz varsa da zahmetsizce birlikte olun. Eğer seviyor olsaydınız zaten ilgisi sizi sıkmaz hatta az görünürdü gözünüze.

ne dersen de sen egonu tatmin ediyorsun begenilmek hoşuna gidiyor.. istemem yan cebime koy muhabbeti.. Yazık çocuğa oyuncağın olmuş resmen.. Allah karşısına onu seven birisini çıkartsın inşallah unutsun seni ..

Sen postahanede calisan cocukla cikmiyor muydun en son? Ben mi karistirdim

Hey garson!
Bana kalbim kadar yanık bir döner
Düşüncelerim kadar karışık bir salata
Acılarım kadar koyu bir kahve getir

Ona bu mesajı atın direkt soğur.

Ciddi cevap isterseniz kafeye gitmeyin,görüşmeyin, görmeyin.

ne yapak allah allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…