Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok haklıısnız. Normalde mantığıma uymayan biriyle konuşmazdım bile ama böyle gelişti gerçekten. Zorlamıyorum sevmek için bıraktım ama kafamı o kadar kurcalıyor ki ihtimaller..Tüm zorluklara reddedişlere rağmen sevdiği ile evlenen bu yüzden on yıl boyunca abisiyle görüşmeyen bir halam var
Şimdinin genci olsan bir dakika durmam boşanırdım demişti
Ondan küçük halam sevmediği ama onu çok seven bir adama verilmiş
O ise dünyaya 1000 defa gelsem yine onunla evlenirim demişti
Aşk ve mantık uyumlu olmadıkça çok büyük risk alırsın
O vizyona sahip olmalısın
Sevdiğin aynı zamanda mantıklı olacak birini bul
Ha dersen aşk mı mantık mı mantığı seç
Birini bulmak için gencim aslında ama dediğiniz gibi ben de beni çabayla seven birinin yanında durmak istemezdimHayir sevmeye calismadim. Bu bana dogru gelmiyor acikcasi hani kendimi o kişilerin yerine koydugumda kimsenin beni sevmek icin çabaladigi bir ilişkiyi istemezdim.
Zaten insan sevilmedigini anlar. Ha sevilmedigini anladigi halde, sevsin diye bekleyen kafa yapisindaki biriyle de ben birlikte olmazdim. Genelde tercih edilmeyen ezik büzük insanlar oluyorlar bi yerde.
Ha siz de artik kimseyi bulamayip boyle iliskilere şans vermek istiyorsaniz olabilir neden olmasin.
Ben çalışmadım. Ama ilk evliliğimde duyguları ön plana aldım ama çok yara aldım. Eski evliliğimde en çok ben seviyordum. Eski eşim beni hiç sevmemiş, seviyorum diye numara yapmış. Şimdi farklı düşünüyorum.Hiç sizi seven ama sizin sevmediğiniz birini sevmeye çalıştınız mı? Yani değer veriyorsunuz ama aşık gibi sevmiyorsunuz. Sonu nasıl oldu
Ben kendisini seviyorum insan olarak çok da değer veriyorum ama Olmayınca gerçekten olmuyor ya. Sevdiğimiz adamlara tahammülümüz ortada. Ama istediğim gibi olduğunu düşündüğüm birine de neden aşık olamıyorum bilmiyorumBen iki kere denedim bunu farklı kişilerle. Asla olmadı.
Birincisi 19 yaşındayken oldu, ergen kafayla bile bir hafta sürdüremedim çat diye bırakıp kaçtım.
İkincisini de birkaç sene evvel denedim. Yok, olmadı yine.
İkisini de zerre çekici bulmuyordum yalan yok. Elleri elime değse bir soğukluk geliyordu. Bir şey diyeyim mi sevmediğin adama tahammülün de az oluyor. Aşık olduğum adamın sürüyle yanlışı oldu, sinirlendim, birbirimizi yedik yeri geldi. Ama sevmesem bir saniye sürmezdi. Ama öteki ikisinin bir ufacık sözü batıyordu.
Öpmek istemeyeceğin adamla sevgili mevgili olunmaz bir de.İşin bir de orası var.
Ben de aynı şekilde denemem bile. Ne kadar denedinizÇalıştım, sonu da iyi bitmedi zaten. Artık konuşmuyoruz, kötü de ayrıldık. Bence haksızlık ettim denemek isteyerek, şimdiki aklım olsa asla denemem bile.
Ben de aynı şekilde denemem bile. Ne kadar denediniz
Kesinlikle erkekler daha çok sevmeli özellikle evlilikte. Ben de aşkımdan bitmek falan istemiyorum ama yanıma ve hayatıma yakışsın istiyorum. Biraz da çekim hissedebilmek. Umarım sizin için en iyisi olur karşınıza istediğiniz gibi biri çıkarBen çalışmadım. Ama ilk evliliğimde duyguları ön plana aldım ama çok yara aldım. Eski evliliğimde en çok ben seviyordum. Eski eşim beni hiç sevmemiş, seviyorum diye numara yapmış. Şimdi farklı düşünüyorum.
Boşandıktan sonra karşıma az da olsa çekici bulduğum biri gelirse beni çok severse bana istediğim güveni, ilgiyi, anlayışı, merhameti verirse evlenmeyi düşünebilirim. İlla aşırı sevmem gerekmiyor. Ama adam beni illa sevecek ve bana beni sevdiğini hissettirecek. Bana sevgisini, ilgisini verecekse olabilir. Evlilikte erkek mutlaka sevmeli..
Benim de 1 ay :)Size mesaj atabilir miyim1 aycık :) O bile yetti benim için.
Benim de 1 ay :)Size mesaj atabilir miyim