Sizi telefonuna böyle kaydetse ?

seromonjii

x
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2013
65
2
36
sevgiliniz sizi telefonuna rakamlarla kaydetse tepkiniz ne olurdu ? mesela beni 4444 diye kaydeden bir sevgilimin açıklaması arkadaslarının telefonunu kurcalamasıymış. sizce tatmin edici bir cevap mı ?

biz görücü usulü tanıstık arkadaslar evlilik amaçlı ve bu bizim 2.görüşmemizdi ikimizde birbirimizden hoşlandık ama bu konu kafamı çok karıstırıyor sizce nasıl tepkimi koymalıyım

sevgiliniz sizi telefonuna rakamlarla kaydetse tepkiniz ne olurdu ? mesela beni 4444 diye kaydeden bir sevgilimin açıklaması arkadaslarının telefonunu kurcalamasıymış. sizce tatmin edici bir cevap mı ?

biz görücü usulü tanıstık arkadaslar evlilik amaçlı ve bu bizim 2.görüşmemizdi ikimizde birbirimizden hoşlandık ama bu konu kafamı çok karıstırıyor sizce nasıl tepkimi koymalıyım

sevgilisi vardır belkı :ssz: başka hiçbir açıklaması olamaz çünkü.
evli dicem ama, görücü usulu tanışmışsınız.

saçma bir açıklaması var, insan neden arkadaşları telını kurcalıyor dıye evlenecegı kişiyi 4444 olarak kaydeder ki
selatı tefrıcıye gibi.
tövbe yarabbım yaa :23:

de ki '' harola, çok mu bekledin beni? kodlanmış bir dua gibi kaydetmişsin '':ssz:

Son düzenleme:
sevgilisi vardır belkı :ssz: başka hiçbir açıklaması olamaz çünkü.
evli dicem ama, görücü usulu tanışmışsınız.

saçma bir açıklaması var, insan neden arkadaşları telını kurcalıyor dıye evlenecegı kişiyi 4444 olarak kaydeder ki
selatı tefrıcıye gibi.
tövbe yarabbım yaa :23:

he birde şu var atlamadan söyliyim telefonunda mesaj bölümünde birde 2390 vardı tam onun mesajını açacakken telefonu elimden çekti :/

he birde şu var atlamadan söyliyim telefonunda mesaj bölümünde birde 2390 vardı tam onun mesajını açacakken telefonu elimden çekti :/

o da başka kodlu bir kız arkadaşı sanırım :ssz:
bence erkek arkadaşın tam bir takıntılı manyak

o 2390 da diğer sevgilisi olabilir. ara o numarayı. böyle bir saçmalığı da kabul etme.

4444 cu gorustugu kiz olabilirmisin aceba, diye dusunmedim degil ama 27 yillik omre o kadar sevgili sigdirmak imkansiz gibi :1:
Gorucu usulunde birbirini taniymayan yabanci insanlar birbirine karsi daha dikkatli olmasi gerekmezmi?
Birde ikinci gorusmede telefonuna bakabilmen buyuk bir basari. Nasil ikna ettin kiz adami? Tiyo versene:27:

beni o şekilde kaydetse kendisine aynen şu hareketi yapardım : :80:
öyle şaçmalık mı olurmuş:47:

NUMARALARLA isim kaydedeni de ilk defa gördüm..isimler az gelmiş numaralara geçmiş..mantıklı br açıklama yapmasını iste ondan..

Sizi görücü usulü tanıştıranlarda bu arkadaşı pek tanımıyormuş heralde, garipliğe bak. Boşverin Allah aşkına adam mı yok ya ben olsam 3. Buluşmaya bile gitmem kim bilir daha ne numaralar var tuhaf adamda.

Benim aklıma da adam eşini başka kadınla aldatıyormuş onu "batarya zayıf" diye kaydetmiş karısı adamın metresi her aradığında teli şarja takıyormuş :)) Alem ya bu erkekler seni de aradığında bankalardan arıyorlar filan diye mi acaba yutturmaya çalışıyor 444 lü kodla:)

sen de onu MAL diye kaydet,bir şekilde görmesini sağla,sonra da elveda şekerim de :)

Son düzenleme:
güzelce konuş nedenini sor tatmin olmazsan sil gitsin ya hiç kafanı yorma bence. haa bide 2390da çok acayipmiş ilginç bi insan heralde bu. bence güvenilir biri gibi durmuyo

Adam Tam Arıza Sizi Tanıştıranlar Daha da Tırlak :ssz::1:

Ver Yolu Gitsin Sağlam Ayak Değil Kimbilir Kaç Kız Arkadaşı Vardır Böyle 40 Yıl Düşünsem Numarayla Kayıt Etmek Aklıma Gelmezdi :33:

sen 4444. sevgilisisin, bu böyle 1000000' e doğru gider canım.

Son düzenleme:
Back
X