Hayat prensibimdir... gideni ben degil giden beni kaybetmistir.guzel söz onurlu arkadasim :)Güle güle. .
Gidişin olsun da dönüşün olmasın derim . .
Dönse de affetmem .
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir. .
Hayat prensibimdir... gideni ben degil giden beni kaybetmistir.guzel söz onurlu arkadasim :)
Selam kızlar benim konuştuğum bir adam vardı ama üç aydır konuşmuyoruz. Dün whatsaptan akşam bayram mesaji attım beni whatsaptan engelleyip engellediğini öğrenmek için sadece ona attım. Tek tık vardı interneti yoktu sabah sekiz buçuk ta ses kaydı atmış bayram mesaji için benim sabahın köründe bayramın son günü şunu whatsaptan paylaşeyim bayram mesaji bir de ses kayıtlı olanını gondermek aklıma gelmez face falan olsa neyse daha önce mesela mesajı bayramın birinci günü atardi.Dün akşam ben atıyorum sabah o ses kaydı gönderiyor tuhafima gitti.Sizce kızlar arkadaşlarıma da sordum onlarda bayramın son günü mesaj atani pek görmedim bir de ses kaydını sabah sekiz de bence sana karşılık vermiş dedi.Ne düşünüyorsunuz kizlar
ya of saçmalıyosun pişman olacaksın uzatma işte falan demiştim. ayrılacağına inanmıyordum çünkü. ama şimdi geriye dönsem peki hoşça kal der başka da laf etmezdim herhalde.
Tebessümlü bir şekilde "hoşçakal" bnce hakaret dolu bir cümleden daha etkili olur.kendini daha değersiz hisseder. Geri dönme konusundada genelde sen acı çekmiş çekmiş tam kendine geldikten sonra oluyor izlenimlerime göre.
Allah belanı versin ,ayağın takilsinda duş inş
Iste tek pismanligin soylemedigin seyler olmus geri donsun istemissin ama zamanla daha cok donmememesi gerektigini anliyosun cunku senin ona guvenin kalmamis oluyor.Bana hakkını helal et demisti, boğazımda dugumlenmisti bişeyler. Konusamadim belli etmemek için.
En son giderken elini sıktım hoşçakal dedim.
Çok safcaydi. Aslında neler neler hak ediyordu da neyse.
Sen beni terk edemezsin ben birakirim misaliHayatından siktir olup gidiyorum demiştim
ayrilmadiniz yaniNisanlim (7 yil once sevgililik zamanimizda beni terkettiginde) defol o zaman kapat telefonu ne bekliyorsun demistim ağlaya ağlaya sus öyle kapatacagim dedi öyle salak bi muhabbet. Ben susamadim o da kapatmadi. Öyle salak bi diyalog.
Baska da kimse olmadi hayatimda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?