- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
hayir canim.degildik...benle daha beraberken okizla karsilastigini kafede oturduklarini soyledi..bende kiskandim dedim ne gerek vardi..oda dedi seni bilio zaten falan...ondan sonra demekki bunlar gorustuler ve benim haberim yoktu..hatta kiz icin fare gibi kiz falan demisti..yani ozamanlar zaten facede iliskisi var diye.duruyodu facede...herzaman kusunce fotolarimizi silmeyen.adam hemen ertesi gun resimleri vee saydgiim safak yorumlarini bile sildi...yani onlar ben varken bile gorusuyodu...ben kizlarida anlamiyorum nasil birinin sevgilisi varken onla beraber oluyo..hatta kiza nisanlanicagimizi falan soyledim biliyor demisti...
komik olan okizla beni kiskandirmaya calisiyodu...canim sunu yemegi cekti..ona soylesem yapar fln demisti.bende kizdim ne alaksi var durmadan onu soyluyosun fln.belkidehosuna gidiyodu bilmiyorum ama boyle pislikler yapti iste:--
-(
dönme ihtimalin yoksa barışmak istemiyorsan... profilinde şu şarkıyı paylaşabilirsin
[video=youtube;WPRMzyKbMTg]http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=WPRMzyKbMTg[/video]
altına da şu sözler: " Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan!!! "