merhaba kızlar daha önce yazıodum buraya ama uzun zamandır gıremıyordum bnm altı yıllık ılışkım bıtmıştı 1 ay once aradı bnı tekrar konuşmaya başladık başlarda bn rengımı bellı etmeden arkadaş gıbı konuştum o yaklaştı her gun aradı bı ay boyunca ılk başta yuzyuze goruşelım dedı bnde olur dedım ama korkularım var çok kavga ettık yıllarca oturalım mantıklı karar verelım barışırsak dırek evlenelım dedı eğer goruşursek bırbırımıze dayanamayız goruşmeden bu kararı verelım dedı bnı çok sewdıgını soledı neyse bole gunler geçtı bır ay konuştuk telde gunde bı ıkı kere sonradan aramalrı azaldı ve bn ne oluo dedığımde bışey yok dedı daha sonra bn bırılerıyle goruştuğnu oğrendım sordum yok dedı yuzyuze goruştuk bna bnı aklımın bıle alamayacağı kadar çok sewdığnı hayatında kımse olmadığnı ama çok yıprandığını ve korktuğunu kafasında soru ısaretlerı olduğunu soledı bnde en son arayıp onu bn bu şekılde goruşmek ıstemıorum senle bole hayatının kenarında koşesınde ne sen ne de bn olamayız en ıyısı gorusmemek dedım oda tamam dedı ve böle bıttı 3 gun oldu tık yok bn kaybetmekten korkar belkı dıye dusunmuştum ama adam zaten kaybetmek ıstıomuş herşey hıkaye kızlar herşey hıkaye kandırıldığımı hıssedıorum canım yanıo
(