Bentoprak sana ihtiyacim var bu konuda gercekten.yeni biriyle tanistim yaklasik 3 hafta olucak..en son 2 hafta once gorustuk..2.bulusmamizdi..bana teklif etti bende evet demedim..seni biraz tanimak istiyorum sende beni tanimis olursun.hersey daha guzel olabilir falan dedim oda kabul etti.birdahaki bulusmamizda sen soylersin zamanin olunca bulusuruz dedi tmm dedim..ama onun isleri cok yogun hem uni okuyor hemde full calisiyor onun icin vakti yok hic.ilk zamanlarda cok soruyodum napicaksin bugun kacta cikcaksin kacta gelceksin soruyordum oda soyluyordu.bi bos anini yakalasamda bana bulusim dese diye

bosum dort gun dedi bi ara ama ozManda uymadi o bosken bnm okulum var.bigun bostu ondada cenaze vardi oraya gitti.yani anlicaginiz bilmiom nolcak boyle..dun ise giderken msj atti okuldan ciktim ise gidiyorum hayata bak falan yazdi.bende firsat bulunca dedimki yarin biz is yemegine gidiyoruz aksam sora bowlinge gitcez..ondan sonra istersen goruselim zamanin varsa yazdim..aksam 23 falandi saat isteydi yazmadi cvp.heralde calisiyo diye dedim.ama ertesi gunde yazmadi cvp.o sorum oyle acikta kaldi bende bidaha sormadim cunku zaten ben teklif etmek istemiyodum arkadasin gazina geldim birazda..sonra ertesi gun sadece meraba burcu yazdi bende ona merhaba gunaydin fln yazdim..aksama dogruda naber nasil gidiyor napiosun yazdim..oda okuldayim ev icin alisveristeydim sen nasilsin yazdi.bende hmmm ok tsklr bende iyiyim yazdim..gece 12 gibide iyi geceler yazdi tek bende ayni seyi yazdim..yani ben nasil davraniyim anlamdim..ben ona yazmayjnca gun icinde aradiginda neden yazmadin yaz bana hee falan diyo.bikere yne denedim evdeyim aklima geldin nPion yazdim.iyiki aklina gelmisim yazdi ve smile yapti..gorusememekle ilgili napicam bilmiom.onunla cok ilgilenmelimiyim sizce cunku bence o bunu istiyo..bulusmayada cvp vermemesi hakkinda ne yapabilirim suraf yapmak istemiyorum? yazilarinizi okudum hepsini ama daha acik yazarsaniz cok iyi olr mesela gunde kac kere arayabilirm?ona ne gibi sorular sorabilirim?kisacasi nekadar yakin olmaliyim ona?
birde en onemli konuya gelmek istiyorum..1.bulusmada daha once bi iliskin varmiydi dedi bende evet ddim..nekadar surdu dedi 3,5 yil dedim.sora ben sordum onnki 18ay surmus..neyse ordan burdan konustk ogun gecti.ama 2.bulusmada farkettimki kendine sorular hazirlamis arka arkaya soruyo biraz dusunerek.
1.soru: eger erkek olsan kiz arkadasinin baska biriyle beraber oldugunu(cinsel acidan yani bakire olmasa demek istedi) ne yaparsin birakirmisin? cevabim su oldu..ben kiskanc biriyim birakirdim heralde ddm.ama cidden oyle dusundum o an..ama dedi bunu 1 sene sora ogrendin dedi..bende dedim ozaman dusunurum okizin davranislarina kisiligine gore karr veririm..eger seviyosam ve begniosam birakmam dedim.
2.soru: senin 3,5 yillik iliskin vardi.peki sen ona bagli olucak seyi yasadinmi dedi..bende hayir tabiki dedim.biz kotu ayrildik onunla bunu yasasaydim suanda bu kadar rahat oturmazdi gibi cvp verdim biraz ofkelenerek..ama dogru tepkiyimi verdim bilmiyorum.mesela neden ozelimi soruyosun yada bu seni ne ilgilendirir diyemedim..burda yanlismi davrandim sizce?
bende ayni sekilde sordum peki sen olsan napardin dedim oda eger seviyosam birakmazdim dedi..ama ben pek inanmiyorum buna..bence onem veriyo bakirelige..
sonraki sorularda hep dusunulmus klasik sorular iste sevgini gosterirmisin falan...orf ve adetlerine sadikmisin falan diye sordu aslinda buda alisilmis bi soru degil..
bulusmadan 45 dksora bana msj attti..icimi rahatlattin inanki.senin gibi kizi bulmak bu devirde zor..bakire olmamak moda olmus falan diye..sizce amaci neydi?
benim dusuncem su: ciddi bi beraberlik istiyo..islerinden yogunlugundan dolayida zamani yok diye hemen soruyo acik acik..
kusura bakmayin biraz uzun oldu ama tum sormak istediklerimi birden yazmak istedim..bu sorularin cevabi cok onemli benim icin tekrardan uzulmek,tekrardan yanlis bi insana baglanmak istemiyorum..buyuzden biraz fazla kafa yordum :)