• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

ama suna garanti verebilirimki, sessizlik gercekten ise yariyor.. pesinden kosmayin sakin.. biliyorum zor ama sessiz kalmak ve ignore etmek ise yariyor.. geri gelmesine degil belki ama merak etmesine ise yariyor.. bence erkekler arasam mi aramasam mi diyede cok düsünmüyor bizim gibi, isterlerse gercekten ariyolar

ama suna garanti verebilirimki, sessizlik gercekten ise yariyor.. pesinden kosmayin sakin.. biliyorum zor ama sessiz kalmak ve ignore etmek ise yariyor.. geri gelmesine degil belki ama merak etmesine ise yariyor.. bence erkekler arasam mi aramasam mi diyede cok düsünmüyor bizim gibi, isterlerse gercekten ariyolar
cok haklısın katılıyorum sesessızlık en ıyısı

guzel yazmııısn arkadassss

arkadaslar hep mantıklı yazıyorlar ınsan bısey ogrenıyor tesekkurler

Toprak ve kızlar,merhabalar!
Sizin ile kendi durumumu paylaşıp yorumlarınızı almak istiyorum. 4 yıl sürdürdüğümüz bir ilişkimiz vardı. Önceden bir evlilik yapıp bir çocuk sahibiyim. Başından her şeyi bilip durumu zor da olsa kabul etti. Fakat ailesini üzmekten korkuyordu dolayısıyla ilişkimizi biraz gizemli tutuyorduk. Zamana bıraktık. Yaklaşık 6 hafta önce ayrıldık. Tanıdıkları biriyle tanıştırıp bir an önce evlenmesini istiyorlar. Ailesi de baskı uyguluyor hala evlenmedi diye. Ve bana ayrılmak zorunda kaldığımızı söyledi. Neden bilmiyorum ama ben gayet olgun bunu karşıladım,belki de zamanla kendimi buna hazırlıyordum. Sadece beni ne kadar çok üzdüğünü belirttim. Ayrıldıktan 3 hafta sonra doğum günüydü.Sabah erkenden bana mesaj attı. Yanımda olmadığını söyledi ama bütün dileklerimin gerçek olmasını diledi.Akşam da her saniyem gerçek olmasını diledi. Cevaplamadım. Sonra daha sık yazmaya başladı (Meğer ne çok yanarmış canı insanın baktığında göremeyince görmek istediğini) diye. Ya da yağmurlu havada umarım ıslanmamışsındır. Hiç birini cevaplamadım. Bir gün işten sonra eve giderken beni bekledi. Yanından geçtim. Ardından mesaj (Ne tuhaf yanımdan geçip farketmemek ) attı. Geri dönmedim.
Bir gün böyle mesajlardan sonra neden yazdığını sordum. Nedensiz dedi. Nedensiz beni zor durumda bıraktığını ve kendisini hiç rahat hissetmediğini belirtti.
Bu mesaja da ben cevap vermedim.Simdi sizin yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler...

kizlar soktayim resmen dün geceden beri :KK37::KK16:
terk eden sevgilim bana dönmek istiyor.:))
ilk zamanlar cok üstüne düsüyordum nolur dön fln diye son iki bucuk aydir hic birsey yapmiyordum .aramadim sormadim bide ne göryim bihafta önce hal hatir sormaya basldi cvp alamayinca dün gece dönmek istedigin .sadce sevgisinden emin olmak istedig icin aa vermismis :)
umudunuz kaybetmeyin kizlar ben inandim .allaha sigindim ve istedigim sekildede yazdi.tabi ben hic bir cvp vermedim henüz

Devamınızı bekliyoruz. Ben de buna benzer durumdayım sanki.

Senin duygularını öğrendikten sonra söyledikleri nedense içime sinmedi.Bekle bekleme diyemem.Bu ne lahana bu ne turşu.Gerçekten seven insanın kullanabileceği bir cümlemi sizce? Bence değil.
Senin duygularını duyduktan sonra halletmesi gereken sorunlar önüne kondu.
Madem sorunları vardı ne demeye peşinden koştu? Elde etme isteği olabilir mi?
Çok iyi düşün derim.
Allahın selamı verir alırsın.İşle ilgili sorar cevaplarsın.Bunun dışında konuşma.Sanal aleme takılma.Beğenmiş beğenmemiş boşver bunları.Konuşmak isterse onu dinle,düşüncelerini anlamaya çalış.Sen fazla konuşma.Gizemli ol.Kimseyi zorla sevemeyeceğimiz gibi kimsenin de bizi sevmesini isteyemeyiz.Senin için hayırlısı ne ise o olsun.Tahsil durumlarınız nedir yazarsan sevinirim.Sevgiyle

BenTorak,benim de yazılarıma yorumunuzu bekliyorum...

Ablacım okudum konunu. Burda ne diyorsa ben tam tersini yaptım hep. Yalvardım, peşinden koştum, ağladım zırladım, rezil ettim kendimi, küçük düşürdüm karşısında. Ama şimdi burda yazılanları uygulamaya çalışıyorum. Dayanmak çok zor ama mecburum. İnşallah bişeylere değer. Çok sağol böyle bi konu açtığın için.
onurunu kırdığına değiyor mu yazık kimse için onurumu ayaklar altına almam aşkından öldüm geberdim diyenleri de gördük haberlerde ....

merhabalar
derdini söylemeyen derman bulamazmış derler ben derdimi söyledim ama hala dermanım yok. birde sizlere danışmak istedim. yardımlarınızı bekliyorum.
şöyle ki sevgilim yada eski sevgilim nasıl hitap edeceğimi bile bilemiyorum artık.ben izmirdeyim o ise suan fasta.biz herşeyi bile bile başladık.konuşmaya başladığımızda 2mizde izmirdeydik.sonra terfi alabilmek için mısıra gitmesini teklif ettiler ve oda kabul etti. gideceğini bile bile başladık ilişkiye. 2 ay boyunca nerdeyse hergün görüştük.ve ben ilkkez böyle aşık olmuştum. ayaklarım yere basmıyordu ve o da bu şekilde olduğunu belirtiyordu. kısacası gidecek diye herşeyi en hızlı şekilde yaşadık. naz niyaz sorgu sual etmeden.. sonsuz güvenim vardı.
neyse sonra onu mısıra gönderdim. ilk günleri oldukça sıkıntılıydı. halini anladım hiç üstüne gitmedim aksine herşekilde yanında olduğumu belirttim. bir ay orda kaldıktan sonra sana hayatının her alanında haksızlık ediyorum. bnm nezaman döneceğim belli değil gibi gibi düşüncelerini paylaştı.ve sonra izmire geldiğinde görüşelim dedi. bu sürede yine yanında olduğumu belirttim. izmire geldi bi kaç kez görüşmek istediğimi söyledim. bnm söylediğim tarihlerde o müsait olmadı onun söylediği tarihlerde ben müsait olamadım.en sonunda bir tarih belirledik. ve ben o güne kadar sustum. kafasını toplasın diye. o gün geldi ama ses çıkmadı ondan. ben de aramadım.ve 2 gün sonra yurtdışına tekrar gitti. bende beni yoksaydı diye arkasından agır laflar içeren bir msj attım.hakaretin ile çözdün dedi sadece.. aradan 1 hafta geçti sakin bir şekilde konuşmayı teklif ettim. kabul etti. geldiği ama görüşemediğimz zamanlar için 2mizde birbirimizi beklemişiz onu kabul ettik çözdük. ama bnm ettiğim lafları kaldıramadığını olmayacağını söyledi. ben ısrarcı oldum hatamı telafi edeceğim için. sonra konuşuruz deyip o konuşmadan çıktı.sonraki günlerde ben ara ara watsapptan yazdım o konuyu hiç açmadan. ilk soğuktu ama cvp verdi. sonrakilerde biraz yumuşar gibi oldu :) smile falan konmaya başladı sözcüklerin yanına. izmire geldiğinde haber vermesini istedim kabul etti.bundan cesaretle aradım. telefonu açtı konuştuk. hastaydı. soğuk değildi ama sıcakta değildi. normal 2 arkadaş gibiydik. telefonu kapatınca sesini duymanın bana iyi geldiğini özlediğimi belirttim ama cvp vermedi.birkaç gün sonrada nasıl olduğunu sordum. yine soğuk cvplar aldım. suan bir haftadır hiç birşekilde iletişime geçmedim.
kısacası sustum yanlış anlaşıldım. pişmalığımı ifade ettim kabul etmedi. konuştum birgün yakın öbürgün uzak. şimdi yine sustum. ama susmak çok zor. ne yapcağımı bilmiyorum. Türkiye ye ne zaman geleceğide belli değil. bildiğim tekşey ben onu geri istiyorum.

ben onu facetende de, msn den teleimden sildim. ayrıldıktan sonra ben mesaj attım 4 kere bunun sonucunda radık konuştuk, kafası karışıkmış aynı şeyleri anlattı. insan acaba olurmu diye düşünüyo ama kendimi kandırmak istemiyorum, burası iyi geldi bana..
Ben de Benzer durumdayım,Bana sürekli yazıyor ayrıldıktan sonra,kafası karışıkmış,acaba sonra ne yaptınız?Paylaşır mısınız...

Merhaba arkadaşlar 15 nisanda bende erkek arkadaşımdan ayrıldım o bitirdi ilk kez ne yapmam gerektiği konusunda netten araştırma içine girdim okumadığım yazı kalmadı burayı görünce çok benim gibi geldi herkes allah hepinize ve bana deli gibi sevilmeyi nasip etsin...Ben toprak size teşekkür ederim sizin söylediklerinizi uyguladım ama ayrılık sonrası ilk buluşmanın tam bir fiyaskoydu çünkü buluşmada hatalar yaptım.
Arkadaşlar Sessiz kalmak gerçekten tek yol bende bunu uyguladım ilk ayrılık konuşmasında evet biraz yalvardım yanında olmak istiyorum dedim oda bana arkadaş olarak görüyorum dedi ve yazdıklarımı cvp bile verme twnezülünde bulunmadı sonrasında ortadan kayboldum face kapattım birbuçuk ay yokoldum bu süre sonunda facede çok mutlu olduğuma dair bir paylaşım yaparak açtım okuyodum mezun oldum diye çok mutluyum diye bu hemen beğendi öyle mutlu oldum oda muhtemelen beni görünce mutlu oldu..sonra yine ara ara Paylaşımlarımı beğeniyodu sinir oldum beğenme diye msj attım olur beğenmem dedi ve tüm beğenilenler geri aldı tabi ben çaresiz aşık hemen tutuştum yapma böyle biz arkadaşız falan filan neyse böyle ara ara msj başladı ben burda cvp vermekle hata yaptım siz siz olun bu aşamada mümkün olduğu kadar siz sessiz kalın cvp vermeyin yani diyorya yazıda erkeklere istediğini vermeyin aç kalsınlar ben yapamadım ve bu bana kaybettirdi nihayetinde aylardır ağladığım küçük bir kıpır beklediğim adam artık bana yazıyordu hatta iftar yapalım dedi ama benim sorunum onun bu ve bundan sonraki buluşmaları arkadaş olarak görmesi..bu beni mahvetti iftar yaptık gayet arkadaşça ama ben çok tutuktum kastım kilitlendim resmen o çok rahattı gecenin sonunda beni NORMAL bıraktı hiçbiri söylemedi buraya kadarda iyinin kötüsü ama ben yine paniğe kapılıp ya bidaha yüzyüze göremezdin diye geri gelmesini yüzyüze konuşmak istediğimi söyledim bu hata siz yapmayın beni evlenecek kadar istemediğini onun için arkadaş kalmamızı istedi ki bu vatandaş benim yedi yıl NORMAL arkadaşlık yaptığım sonradan bana açılmıştır.O gece onu sevdiğimi söyledim oda bu konuda bencil olduğunu kendisi severse elde etmek istediğini yoksa etkilenmediğini söyledi bide kenarda bekleyeyim diye belki dönerim hayat bu belli olmaz dedi sonuç olarak ben toprağın o ayrılık sonrası buluşma için verdiği taktiği tam uygulayacağı yani kısa bir görüşme olmalıydı ben altı saat görüştüm neşeli kendime güvenli olmalıydı ben gergin ve iki lafı biraraya getirerek haldeydim siz siz olun benim yaptığım hatayı yapmayın şimdi tekrar sessizliğe bürüneceğim ama inanın bu saatten sonra umut daha düşük....

Suuperisi26 sessizlik senin için de bunu tavsiye ediyorum canım asla yelkenleri suya indirmeyin çölde susuz kalmış mecnun kıvamına gelince azar azar vereceksin bu aşamada ne kadar zorlarsan kazanma ihtimalin büyük ben yapamadım siz yapın

Evet canım ben toprağın yazdıklarını lütfen uygulayın benim ki asla dönmezdi ben uyguladım ama işte herşey yazıldığı gibi olmuyor ben bazı hatalar yaptım ve 2. Kez kaybetyim
çok koştum peşinden yalvardım yakardım. en son geçen salı konuştuk ne kadar nefret varsa kustum. zaten hattı kapalı . yeni numarasını bilmiyorum. muhtemelen kendine yara bandı buldu. bu durumdada mı geri döner? :)

çok koştum peşinden yalvardım yakardım. en son geçen salı konuştuk ne kadar nefret varsa kustum. zaten hattı kapalı . yeni numarasını bilmiyorum. muhtemelen kendine yara bandı buldu. bu durumdada mı geri döner? :)
Canım bak ben de dahil bayanların tutumu hep aynı Yalvarmak peşinden koşmak çünkü onun tarafından sevilmeyi kaybetmek istemiyoruz ben çok yalvarmadım hiçbirzaman rahatsız da etmedim en ufak nefret uyandıracak söylemde bulunmadım bu aşamada seninki numarasını eğer senden kaçmak için değiştirdi ise ki bilmiyorum bayaa bıktırmışsın bu aşamada biliyorum çok zooor ama sessizliğe bürünmelisin ve Kendinle ilgilen onu düşünmek takip etmek üzülmek inan hiçbirşeyi değiştirmiyor sen sessizlik dönemini biraz uzun tut sonrasında aynen ilk sayfalarda ben toprağın yazdıklarını uygula ve benim yaptığım hataları sakın yapma bunu uygula ve ben çok dua ettim her an sürekli belki allah bana dönmeyecek bak istersen ikinci kez buluşturayım gör dedi dualarım karşılık ama işte ben yinede ümidini kesemiyorum

Canım bak ben de dahil bayanların tutumu hep aynı Yalvarmak peşinden koşmak çünkü onun tarafından sevilmeyi kaybetmek istemiyoruz ben çok yalvarmadım hiçbirzaman rahatsız da etmedim en ufak nefret uyandıracak söylemde bulunmadım bu aşamada seninki numarasını eğer senden kaçmak için değiştirdi ise ki bilmiyorum bayaa bıktırmışsın bu aşamada biliyorum çok zooor ama sessizliğe bürünmelisin ve Kendinle ilgilen onu düşünmek takip etmek üzülmek inan hiçbirşeyi değiştirmiyor sen sessizlik dönemini biraz uzun tut sonrasında aynen ilk sayfalarda ben toprağın yazdıklarını uygula ve benim yaptığım hataları sakın yapma bunu uygula ve ben çok dua ettim her an sürekli belki allah bana dönmeyecek bak istersen ikinci kez buluşturayım gör dedi dualarım karşılık ama işte ben yinede ümidini kesemiyorum
sorun da orda benle ilgili yada benim yarattığım birşey yok ortada. sorun senle alakalı değil diyor. daha 1 ay öncesine kadar yanım gelmek için yanıp tutuşan adam nasıl olurda 2 hafta içinde benden soğur? ayrıca soğumasına neden olacak birşey yok ortada. kesin annesi yüzünden. eminim

sorun da orda benle ilgili yada benim yarattığım birşey yok ortada. sorun senle alakalı değil diyor. daha 1 ay öncesine kadar yanım gelmek için yanıp tutuşan adam nasıl olurda 2 hafta içinde benden soğur? ayrıca soğumasına neden olacak birşey yok ortada. kesin annesi yüzünden. eminim
Hep aynı sözler benimkide senden kaynaklı değil benim ruh halimle ilgili dedi aynı herşey buluşmak için nelerr yapıyordu bide benimki ilçede oturuyor hiç üşenmeden sürekli buluşmaya şehre gelmeye çalışıyordu ben şuan senin yerinde olsam ki bi zaman senin duryiumundaydım tak diye tüm iletişimi vs herşeyinkeserdim bak gör nasıl şaşıracak

Back
X