- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
face ya da msn artık modern yaşamın vazgeçilmez paylaşım alanları haline geldi..ve insanlar face aracılığıuyla gerçekten hayatlarında olup biteni yansıtabiliyorlar arkadaşlarına..zaten facebookun amacı bu hayatında olup bitenleri yansıtmak..yani bir insan ne hissediyorsa ki ben öyle yapıyorum o dönemki ruh halimi faceteki parçalarıma iletilerime yansıtıyroum.i.ve bir çok kişinin de ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum biraz ayrıntıcı ve zeki bir insan bunu başarabilir..tabiki hayatı sadece faceye ve msnye ve genel olrak internete endekslemek doğru değil..mutlaka yüzyüze görüşülünce daha gerçeçi paylaşımlar yaşanacaktır..ama bu genel bi sorun insanları sanal hale getiren ilişkilerini internet üzerinden yürütmelerine mahkum eden tekneolojik bi gelişme internet..şu an bile paylaşımlarımızı internet üzerinden yazpıyoruz..birbirimizi tanımıyoruz ama yazdıklarımızdan anlam çıkarıyoruz sohbet ediyoruz değil mi kişiliğmizi düşüncelerimizi ortaya koyuyoruz..yani kızların faceye ve msnye anlam yüklemesine şaşmamak lazım..
tabiki imkanım olsa yüzyüze görüşürüm ounla ben..ama çok uzak şehirlerdeyiz ve nerdeyse imaknsız görüşmemiz..zaten görüşsek çoğu şey hallolacak ama uzaklık zaten bi ilişkiyi yıpratıyo..ayrıca sevgilisyle görüşme şansı olanlar tabiki yüzyüze görüşsün tavsiye edeerim..mimiklerden bakışlardan en iyi anlaşılır insan..![]()
başka insanlarla sanal olarak görüşmek ayrı sevdiği insanla görüşmek ayrı bişey bence.ben sevdiğim insanın facedeki yazılarından videolarından anlam çıkartmam bana saçma geliyo bu düşünce.ama senin düşüncenede saygı duyarım.benim birlikteliğim 5 seneyi doldurmak üzere.farklı illerdeyiz ve ayda 1 görüşebiliyoruz yüzyüze çalıştığı için.bunu dışı msn telefon.ilişkimiz hiç yıpranmadı tam tersine daha çok bağlandık bi an önce evlenmek için uğraşıyoruz.diyorum ya her insan farklıdır her ilişkide farklıdır.kıyaslama yapılamaz.