Merhaba herkese,
Sevgilim isviçre de yaşayan, ilişkiye başladığında başaracağımıza deli gibi inanan ve beni de inandıran , beni kamerada her gördüğünde ağlayan , günde on kere msj ve mail atan, oraya gelmem için bana biletler alan biriydi . yani deli divane . ilişkimizin son bir ayında ordan geri döndüğümün ilk günü tavrı değişmeye , bu uzaklığın canını çok yakmaya başladığını söledi . ve bölece de o kötü süreç başladı . msjları mailleri azaldı ve ben de tepki gösterdim. sorunlar oldu. en son gidişimde orda problem yaşadık .ama o artık tanıdığım adam deildi . bu arada 30 lu yaşları aşkın insanlarız ikimizde. orda çok ağladık ve neredeyse ayrılacakken iki gözümüz iki çeşme yapamadık . güzel 4-5 gün daha geçirdik ve ben buraya döndüm.. o da ailesinin yanına gitti almanyaya . ertesi gün tekrar sviçreye döndü .
Döndüğümün ilk günü çok soguk mail aldım . ve haliyle sorguladım . karışık duygular içindeymiş .. inanamadım..ben sorguladıkça o bunaldı . ertesi günün akşamı kamera açmak istemediğini biraz zaman istediğini söledi . ama bir cümle ile .. ben de nasıl bu hal aldığını ve neden zaman istediğini anlamadığmı belirten yazılar yazdım . tek yazdığı lütfen zaman ve sinirli şekilde. .o gün öle geçti ve o haftayı sadece ağlayarak , mailler atarak ,mesajlar yazarak geçirdim. çünkü inanmak imkansızdı . benim için salya sümük ağlayan adam bir anda gitmişti ..ona gelmek ve yüzyüze konuşmak istiyorum . cevp yazmadı ..
Dayanamadım tabi deli gibi seviyorum . 2. hafta tekrar gittim ve ona da haber vermedim. iş çıkışını bekledim. çıkmadı ben içeri girdim . yıkıldı ,sevindi , şok oldu , sarılmaya çalıştı vs .. ( bu arada evde bana ait şeyleri atmış, hediyemi de rafa kaldırmış) bir milyon tuha f davranış .. gece boyunca ağladı bir türlü karar veremedğini, hayatının en güzel anlarını yaşadığını ve kimseyle yaşayamayacağına emin olduğuınu ama diğer yandan , yaşadığımız küçük problemler ve bu uzaklık , kültür farkı , dil vs.. çok zorlaşmaya başladı herşey dedi ..buraya benigeri almaya mı geldin dedi. evet dedim .çok ağladı . görseniz. ayrılmaaz dersiniz. ama bana yarın git dedi ağlayarak . zaman ver ama emin de deilim o zaman sonunda ne yaparım dedi .. git dedi ama zaman ver . hyır dedim.. ertesi gün uçakta sorun oldu gidemedim . kalmak zorunda kaldım . kalmamdan hoşlanmadı . çok zor bir durum olduğunu napcaını bilemediğini söledi . sürekli veda etmek istemiyormuş çok acı çekiyormuş .. falan .. nese döndüm ben .. geldim. ve geldiğimden beri hiç bir ses yok .. face ilk hafta beni bloklamıştı zaten . paylaşımlarını göremiyordum . ben silmemiştim ama . 2 gün önce arkadaşlardan beri sil ya dedi siliverdi .. silmek istememiştm halbuki . :/
Şimdi napıcağımı bilemiyorum . gitmeden evde ona onu sevdiğimi ve fikrini değiştirmesini beklediğimi yazdım . geldiğimden beri hiç bir şey yok .. Onu sevdiğimi ve beklediğimi biliyor. Sizce ona son bir mail yazmalımıyım şimdi .. ? ..kafamı karıştıran ,döneceği ihtimali uyandıran da gözyaşları içinde kararsız olmasına rağmen illa bir karar istiosan artık özgürsün dedi ama çok ağladı ..
yani onu beklediğimi bilmesi mi iyi yoksa umudumu kestiğimi mi bilmesi ?
Hangi yolla geri gelir bilmiyorum ...
Çok üzülüyorum . .