• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

Merhaba kizlar.bende bu gectigimiz 27 ekimde ayrildim ama benk ayriliga iten de o oldu davranislari.ikimizde istdayiz.yakinizda.ayriliga itti cunku ozlendigimi hissetmiyordum.beni hic aramiyor.msjlarda azalmisti.devamli anlayisli moddadim her yolu denedim.hatta kactim olmadi ustune titredim olmadi.her yolu denedim konustum sorunlarimi soledim konusmadan olmaz fln diye konuşmayı sevmiyormus en azindan insan sevdiginin sesini duymak ister gece uyumadan.yoktu.bende prsembe aksami 24 de sustum gercekten yordu beni.persembe gecesi ozur dilerim askim demiş. Cuma gunduz 1 de ? Isareti sadece 2.5 da msjlarim gelmiuormu.5.30 da nazli ?? Demis biliuordu hatalarini susmamin sebebini.vuma gecesi cok uzgunum nazli demiş. Bu son msjidi .cumartesi hic yazmadi.pazar aksami 6 da bitirdim bende.uzun bi msj attim sana degmez diye.ve son hic cvb bile vermedi bana :(( kahroldum resmen bezdirip benim gitmemi gzlemis.feystende sildim yok yazmadi.bende hic yazmadim.bi iki msj verdim profilimde tabi baktiysa.sizce ne yapmaliyim kizlar ?

Erkek arkadasiniz veya sevgiliniz sizi terk ettiginde yapacaginiz en buyuk hata onun sizin uzuldugunuzu gormesi ve sizin onsuz yasayamayacaginiz mesajini vermenizdir.Bu davranislarinizla verdiginiz “mesaj “benim hic gururum yok, kendime guvenimde yok, ben bir zavalliyim, ben tek basima sensiz bir hicim ve bana istedigin gibi davranabilirsin" demektir.

Siz olsaniz boyle birine saygi duyarmisiniz? Tabiiki Hayir.

O halde O’nun sizi red ettigi gibi ayni sekilde sizde O’nu red edin.

O’na bende seni istemiyorum seklinde davranin.( gidin yuzune soylemeyin tabiiki, davranislariniz boyle gostersin)
Bu demek degilki erkek arkadasinizi veya sevgilinizi hatta eski esinizi istemiyorsunuz ve o'nu birakiyorsunuz.
Tavsiyem ( yazarin ) en az 3 veya 4 hafta kesinlikle ve kesinlikle iletisime gecmeyin.Telefon, email,sms, ne yapiyorsaniz , hepsini kesin)
Rica etmek, yalvarmak, gel bir daha deneyelim demek, mantikli fikirler sunmak erkeklerin bir kulagindan girip oburunden cikar.

Mantik yolu ile veya seni cok seviyorum demekle o kisiyi geri getiremezsiniz.
Cunku seven sizsiniz.Ve o nun icin bunun hic bir onemi yoktur.Sevgiliniz sizden ayrilmayi kafasina koymustur.Ve sevdiginizi soylerek bunun degisimini saglayamazsiniz.

Ve siz aradikca ,yalvardikca aslinda erkek arkadasinizi tamamen kendinizden uzaklastiriyorsunuz.
Unutmayin kacan kovalanir ama sonuna kadar kacilmaz.Bir yerde durup ikinci plana gecis yapmaniz gerekir.
Oncelikle dedigimiz gibi sizi terk eden sevgilinizle en az 3-4 hafta kontaga gecmeyin.
Hic endiselenmeyin, birisini bulsa bile uzun surmeyecektir.Ayriliklardan sonra bulunan kisilerle
iliski devami yuzde % 2 dir.Yani kazanc sizden yanadir.% 98 yeni iliskisi biter.Bu yuzden endiselenmeyin.

Bu 3-4 haftalik zaman icinde ise kendinizle mesgul olun.Yapmak istediklerinizi yapin.
Bu belki bir hobi,belki sacinizin rengini veya modelini degistirmek, belki eski arkadaslarla bir araya gelme.Veya uzun zamandir yapmak istediginiz diet.veya uzun suredir yapamadiginiz diger sehirdeki akraba ziyareti vs vs..

Ama mutlaka ve mutlaka kendi uzerinizde yogunlasin.Evet, kolay olamayacak sizin icin tum bunlari yapmak, o kisiyi hic aramamak.Ama ise yarayacagini goreceksiniz.
Sadece bu sure icinde sabir.

Siz ondan uzakta durdukca o sizi ozleyecektir.Simdi top sizin elinize gececek.En az endiselenen iliski icin aslinda en cok kontrolu elinde tutandir.

Cunku O’nun istedigi sizin aglamaniz, yalvarmaniz..Bunlara belkide cok alisik.Oysa siz farkli bir mesaj veriyorsunuz simdi.Benim sana ihtiyacim yok.Bitmesindende hic etkilenmedim.

Bu kez panik sirasi onda olacak.hatta simdi o belkide baska birini buldugunuzu , ne kadar da cabuk onu unuttugunuzu dusunecek ve narin egosu incinecektir.Ve o gelecek size ve af dileyecektir.
Bu tur ayriliklarda ilk yol eger size sevgiliniz buraya kadar dedi ise KABUL Edin.Alıntı

acıdan ölüyorum yardım edin :43:

merhaba, ben de sizden yardım isteyeceğim...

erkek arkadaşım beni pazartesi gecesi ayrıldık (o ayrılmak istedi) Sebebini bilmiyorum, sordum ama yalnız kalmaya ihtiyacım var dedi. Başka birinin olmadığını söyledi falan ama gerçek sebebi bilmiyorum tabii.. Neyse başta panik yaptıysam da 3 gündür aramıyorum, sormuyorum.
Ama tabii facebook gibi ortak bir noktamız var. Profiline girip fotoğraflarını falan beğenmiyorum. Ama sonuçta ben kendi profilimde bi şeyler paylaşıyorum. Check-in yaptım bi kere, bi de bir fotoğraf paylaştım. yazıda 1 ay boyunca kontak kurmayın diyor ya, ben facebooktan böle şeyler yapmasa mıydım? Ama bunları yapıp bak hayatıma nasıl devam ediyorum havası veriyorum sanki?.. Diğer yandan da ters teper mi acaba diye de düşünmüyor değilim..

Canim aslinda bend3 senin gibi birşey ler paylastim tutamadim kendimi.ama salidan sonra yazmadim hic feyse gerci bende ekli degil.girip bakarmi onu bile bilmiyorum.

ayrılalı 12 gün oldu. bu arada iş yerinde gayet samimi davranıyordu. işten çıktıktan sonra kesinlikle arayıp sormuyodu. bende hafta sonu dayanamadım senden nefret ediyorum falan baya saydırdım. pazartesi yine aynı samimi davranmaya çalıştı bende çok konuşmamaya çalışıyorum. iş yerinde bir tek benle konuşmaktan vakit geçirmekten hoşlanıyodu başkası sarmıyordu onu.ama bu hareketlerine sinir oluyorum. sinir olsam da hala istiyorum onu :(( nasıl davranacağım ne yapacağım akıl verin :( unutamıyorum gördükçe kötü hissediyorum özlüyorum.

ayrılalı 12 gün oldu. bu arada iş yerinde gayet samimi davranıyordu. işten çıktıktan sonra kesinlikle arayıp sormuyodu. bende hafta sonu dayanamadım senden nefret ediyorum falan baya saydırdım. pazartesi yine aynı samimi davranmaya çalıştı bende çok konuşmamaya çalışıyorum. iş yerinde bir tek benle konuşmaktan vakit geçirmekten hoşlanıyodu başkası sarmıyordu onu.ama bu hareketlerine sinir oluyorum. sinir olsam da hala istiyorum onu :(( nasıl davranacağım ne yapacağım akıl verin :( unutamıyorum gördükçe kötü hissediyorum özlüyorum.

bence başka arkadaşlarınızla dışarı çıkın... her iş çıkışında bir aktivite yapın. Duygularınıza yenilmeyin, bir daha da ona nefret söylevlerinde bulunmayın.. Kendinize zaman verin, 1-2 hafta içinde normale döneceksiniz. Ama olmadı mı o zmn 1-2 hafta daha bekleyin, dişinizi sıkın sonra yine istiyorsanız, dışarı çağırın. Unutmayın sakin olun, duygularınıza kapılmayın :)

vallahi kizlar erkekleri anlamak güc,bende terk edildim (malesef) cokta aci cektim ,cekiyorumda halen:43:

fakat anladigim gercekten ortandan kaybolmamiz gerekiyor galiba.

benim kendi tecrübemde sevdigim beni heryerden sildi ve engelledi( facebook ,whatsapp vs) ve bi ay gecti yine yazmaya basladi .tabi dönmedi sadece özlüyorum ,unutmamiyorum gibi seyler söylüyor . (bu bi kac kez oldu ayrildigimizdan beri her ay aynisi)

bence başka arkadaşlarınızla dışarı çıkın... her iş çıkışında bir aktivite yapın. Duygularınıza yenilmeyin, bir daha da ona nefret söylevlerinde bulunmayın.. Kendinize zaman verin, 1-2 hafta içinde normale döneceksiniz. Ama olmadı mı o zmn 1-2 hafta daha bekleyin, dişinizi sıkın sonra yine istiyorsanız, dışarı çağırın. Unutmayın sakin olun, duygularınıza kapılmayın :)

sağ ol canım cevabın için yazmadım iş yerinde doğru düzgün konuşmadım. bugün normalden farklı giyinip saçları değiştirmemle mesajlar çok tatlısınlar sinemaya gidelim falanlar. mesajlaştım ama sinemaya gitmedim.geçici bir dönüş yaşanıyor gibi bilmiyorum da . zaman ne gösterir bilemem.

vallahi kizlar erkekleri anlamak güc,bende terk edildim (malesef) cokta aci cektim ,cekiyorumda halen:43:

fakat anladigim gercekten ortandan kaybolmamiz gerekiyor galiba.

benim kendi tecrübemde sevdigim beni heryerden sildi ve engelledi( facebook ,whatsapp vs) ve bi ay gecti yine yazmaya basladi .tabi dönmedi sadece özlüyorum ,unutmamiyorum gibi seyler söylüyor . (bu bi kac kez oldu ayrildigimizdan beri her ay aynisi)

yazınca arayınca gerçekten her şey ters tepiyormuş. onlar yalnızlığı hissettiğinde ya da sizde bir değişiklik yaşandığını farkettiğinde geçici dönüşler yaşanıyor ama devamı gelmiyor.bende durum aynen böyle.

bende ayrıldıktan sonra birkaç kere mesaj attım, karşılık verdi ama tabiki olumlu değil.bana diyor ki seni seviyorum,ilerisi için emin değilim evlilikten korkuyorum.şimdi son 6 gündür kendimi tutuyorum mesaj falan atmıyorum. her telefon çalışında, mesaj geldiğinde içim cız ediyor. tek isteğim birleşmesek bile onun pişman olduğunu görmek, duymak. ben onun için hala göz yaşı akıtırken o neden bu kadar duyarsız, vurdumduymaz anlamıyorum.

Canım kesinlikle arama, güçlü olmaya çalış.:41: Seven insan hiçbir şekilde bırakmaz, sevgisi için herşeyi göze alır. Seni üzen bir insandan sakın fayda bekleme. Evlilikten korkuyorum ne demek, insan sevdiğiyle birlikte olmak ister. Emin ol karşına çook daha iyileri çıkacak. Bekle sadece ve dua et. Eğer gerçekten dediği gibiyse sana dönecektir. Ama unutmaya çalış başar bunu. Kitap oku kişisel gelişim türünde. John parkin - S*ktir et öneririm. :26:

kizlar soktayim resmen dün geceden beri :37::16:
terk eden sevgilim bana dönmek istiyor.:))
ilk zamanlar cok üstüne düsüyordum nolur dön fln diye son iki bucuk aydir hic birsey yapmiyordum .aramadim sormadim bide ne göryim bihafta önce hal hatir sormaya basldi cvp alamayinca dün gece dönmek istedigin .sadce sevgisinden emin olmak istedig icin aa vermismis :)
umudunuz kaybetmeyin kizlar ben inandim .allaha sigindim ve istedigim sekildede yazdi.tabi ben hic bir cvp vermedim henüz

bütün kızlara genel tavsiye, terk de etseniz, edilseniz de aramayın sormayın. yine sinirleriniz bozulacak olan size olacak ve ayrıca bi taraflarını göğe çıkartmanın da alemi yok. hadlerini bilip otursunlar oturdukları yerde. hayatınıza devam etmeye çalışın. bir kere geliyoruz hayata. yeyin için gezin tozun oohh :1:

kizlar soktayim resmen dün geceden beri :37::16:
terk eden sevgilim bana dönmek istiyor.:))
ilk zamanlar cok üstüne düsüyordum nolur dön fln diye son iki bucuk aydir hic birsey yapmiyordum .aramadim sormadim bide ne göryim bihafta önce hal hatir sormaya basldi cvp alamayinca dün gece dönmek istedigin .sadce sevgisinden emin olmak istedig icin aa vermismis :)
umudunuz kaybetmeyin kizlar ben inandim .allaha sigindim ve istedigim sekildede yazdi.tabi ben hic bir cvp vermedim henüz

çok güzel inşallah herşey istediğiniz gibi olur :)

vee karsinizda yine ben... kizlar kisa süre önce beni terk eden sevdigim döndü diye yazmistim .cok pisman olmus ve benimle tkr olmak istedigini yazmistim.bende hemen atlati demesin diye cvp vermemistim ,yani düsünmem lazim gibi birsey yazmistim:ssz: bir hafta gecti ama hic yazmadi.. dünde deprem olmus sevdigimin yasadigi yerde.acaba yazsam mi diye düsündüm .nasil oldugunu merak ettim .yoksa hic bi sekilde yazmasam ve beklemeye devam mi etsem.akil verin hanimlar

kızlar desteğinize ihtiyacım var gerçekten çok zor durumdayım. 2 gün oldu ayrıldık :( bana kargoyla bütün anılarımızı hediyelerimizi yolladı :( Bende aradım msj attım. Beni tersledi. İstemediğini ağır şeyler söylediğim içn bu sözleri artk kaldırmyacagını söyledi halbuki yeri geldi ne ağır sözler sarfedildi bu ilişkide de ben sustm:( ki küçük bir kavgaydı bu seferki sabah bir kalktım kargo gelmiş :( 3 yılımı verdim ona ben... bitsin istemiyorum. çok kırgınım, dönse gerçekten naparım onu da bilmiyorum bu yaptıklarından sonra ama tamamen hayatımdan çıkmasını istemiyorum. Öyle üzüldüm öyle hırslandım ki mesaj atmadan aramadan duramıyorum.. bir kaç tane attım aralıklarla ama kötü cevaplar aldım :(

Konuda başta yazanları okudum. Ben de başarmak istiyorum.. Gelsin pişman olsun istiyorum... Yazmamam lazım...:43:

kızlar desteğinize ihtiyacım var gerçekten çok zor durumdayım. 2 gün oldu ayrıldık :( bana kargoyla bütün anılarımızı hediyelerimizi yolladı :( Bende aradım msj attım. Beni tersledi. İstemediğini ağır şeyler söylediğim içn bu sözleri artk kaldırmyacagını söyledi halbuki yeri geldi ne ağır sözler sarfedildi bu ilişkide de ben sustm:( ki küçük bir kavgaydı bu seferki sabah bir kalktım kargo gelmiş :( 3 yılımı verdim ona ben... bitsin istemiyorum. çok kırgınım, dönse gerçekten naparım onu da bilmiyorum bu yaptıklarından sonra ama tamamen hayatımdan çıkmasını istemiyorum. Öyle üzüldüm öyle hırslandım ki mesaj atmadan aramadan duramıyorum.. bir kaç tane attım aralıklarla ama kötü cevaplar aldım :(

Konuda başta yazanları okudum. Ben de başarmak istiyorum.. Gelsin pişman olsun istiyorum... Yazmamam lazım...:43:

arkadasim benden sana tavsiye.diger bütün arkadaslarda ayni seyleri diyor zaten.zor olsada arama .sakin sakin üstüne düsme.bi zaman sonra emin ol dönüyorlar

Zaten yazıp yeteri kadar kendimi küçük düşürdüm. Daha fazla yazamam :( İstenmiyorum işte durum bu. Adam kumbarasına attığım 25 krs a kadar yollamış bi gece içinde..

Pişman olsun istiyorum. Verdiğimiz onca emek boşa gitmemeli...:43:

Eger sizden kaynakli bir seyden dolayi sizi terketmediyse -yalan soylemissinizdir, agir konusmussunuzdur, hatalisinizdir ya da o oyle dusunuyordur o zaman tamam- o adamin donmesinden hayir gelmez. Kabul etmeyin, beklemeyin. en buyuk hatamiz bu. Eksiktir o adamda bi seyler donsede gider.

Beni terk etmiş sevgiliyi neden geri getirmeye çalışayım.
Giden gider,kalan sahalar bizimdir
:ssz:

Back
X