Sizi terk edenlerden haber var mı?

eski nişanlım aşık olmuş sonunda.. kız da ona karşı Boş değil facede duvarı açık Baya Baya cilveleşiyolar :23: Allah umarım çok mutlu eder onu.. Ama o kızı da üzer, hiç ders çıkarmadı hatalarıdan hiiiiçç.. Böyle olursa mutlu olamaz hiç Bi ilişkisinde..

ilişkiyi onun kollarına bırakmıştım o ayrılınca ayrılıyor barışınca barışıyorduk bir gün buluştuk ve tekrar kesild telefonlar ne o beni aradı ne ben onu, 3 yıl çıkmıştk ayrıla barışa. martta buluştuk en son. ben eylülde eşimle tanıştım eşimle çıkarken aradı en son cevap vermedim gittim hemen telefonumu değiştrdim.arada face ine bakıyorum o biçim kadınları doldurmuş, geçenlerde eşimle otobüse bindik birbaktım o yüzü allak bullak olmuş belli oda bizi görmüş, arada radyo reklamlarında sesini duyuyorum, bide bu hafta bir dizideyan roldegördüm kardeşimde bugün otobüste görmüş, koskoca şehirde aynı mahalleye taşınmışız.
Senin eskisi de tekrar barışacağınıza güvenerek bi gelip bi gidiyormuş herhalde.Ama o kadar zaman sonra bile geri dönmeye çalıştıysa bizimkiler hayli hayli döner=)

Şimdi durum nedir canım?

Terkettikten 2 ay sonra döndü, 1 kere görüştük, 2. görüşme teklifini reddettim. O da ben arkadaş olarak görüşmek istiyorum dedi. Aslında ben eski sevgiliyle falan arkadaş olunabileceğine inanmam hiçbir zaman ve denemek de istemem ama o umrumda değildi açıkçası, iyi dedim. En son öyle 1 hafta önce mesajlaştık, bir daha da aramızda bir iletişim olmadı, ben de böyle olacağını bildiğim/umduğum için zaten iyi deyip geçmiştim. :61:

Son düzenleme:
bende sadece haber geleceğini umut ederek ayakta durabiliyorum beni seviyor ve vazgemez asla diye düşünüyordum ama öyle olsaydı aramazmıydı şimdiye kadar aslında ayrılalı 1 hafta oldu ama o benle konuşmak istemiyor galiba:(

bende 4 yıl sonra bi haber aldım hemde beklediğim bi haber. nişanlandığını face de bişekilde görmüştüm. daha sonra duydum ki tam düğünleri olcakmış 1hafta kala iş bozulmuş. hem sevindim sevincimden gülsmmi ağlasammı değişik bi hal aldım duyunca. eeeee eden bulur.ALLAH kimsenin ahını bırakmaz.

Back
X