Sizi terk edenlerden haber var mı?

bu arada onu faceden silen bendim yukarıdaki yazıda yanlış yazmışım

Benim ilişkimde biteli 3 hafta oldu. Bu sefer hata bende malesef. Gereksiz sinir ve kapris yaptım son tartışmamızda. 3 hafta içinde ara ara msj ettım, aradım, ve yalvardım. Yok döndüremedim. En son artık dün noktayı koydum. ona gel inat etme yapma seni seviyorum falan tarzında msj ettım. Ama aldığım cavap - İnan seni özledim, seni seviyorum ama seninle benim bir geleceğimiz olamaz......

Böyle düşünüyor. Ben de ona ölene kadar yoluma çıkma artık dedim. Valla ben artık beklemiyorum arkadaşlar. Çünkü ne kadar hatayı ben yapmışta olsam güzel günleri unutup bir kalemde sildi beni. Ve çok af diledim. Hatalı olduğumu bildiğim için. Son bir şansı haketmiştim. Çünkü çok şey yaşadık. Umarım sizinkiler döner. Ben önüme bakıyorum artık.

Benim ilişkimde biteli 3 hafta oldu. Bu sefer hata bende malesef. Gereksiz sinir ve kapris yaptım son tartışmamızda. 3 hafta içinde ara ara msj ettım, aradım, ve yalvardım. Yok döndüremedim. En son artık dün noktayı koydum. ona gel inat etme yapma seni seviyorum falan tarzında msj ettım. Ama aldığım cavap - İnan seni özledim, seni seviyorum ama seninle benim bir geleceğimiz olamaz......

Böyle düşünüyor. Ben de ona ölene kadar yoluma çıkma artık dedim. Valla ben artık beklemiyorum arkadaşlar. Çünkü ne kadar hatayı ben yapmışta olsam güzel günleri unutup bir kalemde sildi beni. Ve çok af diledim. Hatalı olduğumu bildiğim için. Son bir şansı haketmiştim. Çünkü çok şey yaşadık. Umarım sizinkiler döner. Ben önüme bakıyorum artık.
Çok haklısın en doğrusunu yapıyorsun.Ben hala bekliyorum biliyorum ki değerim anlaşılacak, hepimizinki anlaşılacak ama o zaman nasıl olur bilmiyorum.Hepimizin hataları olur önemli olan çözüme kavuşturabilmektir.Bizim ilşkimizde de ben hatamı kabul ediyorum fazla üstüne düştüm, ama bir anda terkedip gittiği için ona çok kızıyorum.

Çok haklısın en doğrusunu yapıyorsun.Ben hala bekliyorum biliyorum ki değerim anlaşılacak, hepimizinki anlaşılacak ama o zaman nasıl olur bilmiyorum.Hepimizin hataları olur önemli olan çözüme kavuşturabilmektir.Bizim ilşkimizde de ben hatamı kabul ediyorum fazla üstüne düştüm, ama bir anda terkedip gittiği için ona çok kızıyorum.

yani aynı benim yaptığımı yapmışsın. Baştan falan başlayalım dedim. ama öyle kararlı gördümki onu geleceği ihtimali bile yok. Bide akrep burcu bu. Zor yani. O bana o şansı vermedi. Kafasına birşey düşüpte gelirse ben o şansı ona neden vereyim. Ben ondan daha mı değersizim. Tamam hatalıyım kabul. Ama çok özür diledim. Aldatma yok yalan yok. Sadece sinirle söylediğim bitti kelimesi yüzünden bitti. Bir daha olmayacağına yeminler ettim. Ama yok . Kararlı. Banada yoluma gitmekten başka bir çözüm bırakmadı. Acıyor ama ölecek kadar değil.

yani aynı benim yaptığımı yapmışsın. Baştan falan başlayalım dedim. ama öyle kararlı gördümki onu geleceği ihtimali bile yok. Bide akrep burcu bu. Zor yani. O bana o şansı vermedi. Kafasına birşey düşüpte gelirse ben o şansı ona neden vereyim. Ben ondan daha mı değersizim. Tamam hatalıyım kabul. Ama çok özür diledim. Aldatma yok yalan yok. Sadece sinirle söylediğim bitti kelimesi yüzünden bitti. Bir daha olmayacağına yeminler ettim. Ama yok . Kararlı. Banada yoluma gitmekten başka bir çözüm bırakmadı. Acıyor ama ölecek kadar değil.
Demekki onun da aklında varmış ki bir kelime yüzünden bitiriyor.Evet aldatma yok yalan yok böyle ilişkilerde erkekler daha ne arar da bitirirler anlamıyorum zaten.Kendi yolumuza bakmak en doğrusu ama gelirse gelir o zaman da biz gösteririz onlara umarım iyi bir şekilde devam ederiz hepimiz diyorum.

Kızlar mesajlar silinmiş ya:S Tekrar yazıyorum bizdeki gelişmeyi.

Bayramda msnden yazdı, bayramımı kutladı ve muhabbet ''Naber nasılsın''dan daha ileri gitti.Çabuk atlattığımı farketmiş ki bunu söyledi.''Elbet hayatıma devam edeceğim'' dedim.Havadan sudan konuştuktan sonra muhabbetimi özlediğini söyledi, ayrıca sarhoştu sonradan farkettim.''Madem özleyecektin neden ayrıldık ama yanlış anlama rahat konuşuyoruz diye soruyorum'' dedim.''Birşey hissetmiyordum ve monotonlaşmıştı'' dedi.Bu ne çelişkidir anlayamıyorum hissetmese özler de bu hallere düşer mi? Normalde içen bir insan değildi, içkiye başlamış.Yardıma ihtiyacım olursa ondan isteyebileceğimi söyledi.Ben de bunun garip olacağını ve ondan istemeyeceğimi söyledim.Israr etti, teşekkür ettim.Ortak arkadaşlarımız benimle konuşmasına sıcak bakmıyorlarmış kafamı karıştırmasın diye.''Kafamı karıştırmıyorsun rahat davran'' falan dedim.Baya konuştuk 2-3 saat kadar.O kadar şaşırdım ki o haline, sürekli ''Kızdın mı, yanlış anlamadın dimi, trip atmıyorsun dimi'' şeklinde konuştu, kendi kendine dert haline getirdi.Ben de tam tersi çok rahat konuştum ve özlemediğimi söyledim.
Bunun ertesi gün de Facebook'ta kalan fotoğraflarımızdan birkaçını daha kaldırdı ama birkaçı hala duruyor.Acaba bana tepki olarak mı kaldırdı anlayamadım.
Kafamı çok karıştırdı.Ben hala hatasını anlayacağını düşünüyorum, kafasını toplamasını bekliyorum.Siz ne dersiniz kızlar?

Bizimde ilişkimiz biteli tam 24 gün oldu. Face bir mutlu olduğunu yazıyor, ardından da üzgün şarkılar paylaşıyor. Ben hiç bir şekilde karşısına çıkmıyorum. Bu ayrılıklarımızıda normal ayrılıklarımızdan sandım barışırız diye düşünmüştüm ama iş başka yöne doğru aktı maalesef. Belki bilenleriniz vardır bana esra şuraya gel bu işi artık bitirelim ayrılalım diye mesaj attı. ( msn de başka bir erkekle konuştumu düşünüyor ) Ardından face e 2 tane kız ekledi ki ikisiylede alakası yok yakından takip ediyorum. Ona ondan intikam alacağımı söylemiştim. Er ya da geç... Belki doğru belki yanlış ama alıcam. Ve o günü bekliyorum..

Yakın kız arkadaşımmın sevgiliisinden haber var :)
çocuk 2 yıl sonra döndü barışmak istedi, sensiz yapamıyorum başkası ile olmuyor gibi cümleler :)))

Bizimde ilişkimiz biteli tam 24 gün oldu. Face bir mutlu olduğunu yazıyor, ardından da üzgün şarkılar paylaşıyor. Ben hiç bir şekilde karşısına çıkmıyorum. Bu ayrılıklarımızıda normal ayrılıklarımızdan sandım barışırız diye düşünmüştüm ama iş başka yöne doğru aktı maalesef. Belki bilenleriniz vardır bana esra şuraya gel bu işi artık bitirelim ayrılalım diye mesaj attı. ( msn de başka bir erkekle konuştumu düşünüyor ) Ardından face e 2 tane kız ekledi ki ikisiylede alakası yok yakından takip ediyorum. Ona ondan intikam alacağımı söylemiştim. Er ya da geç... Belki doğru belki yanlış ama alıcam. Ve o günü bekliyorum..
Erkeklerin aklı sonradan başlarına geliyor.Ayrılınca zaten sanki bir oh çekmiş gibi haller.Sonrasında özlem büyüdükçe ne hallere düşüyorlar.İntikam diyorsanız işte o zaman alınır.Ben dönüşünü düşündüğüm için intikam falan demiyorum, ama onun o sarhoş ve ezik halini gördümya herkesinki bu hale gelir diyorum benimki bile geldiyse.İşte o zaman intikam alabilirsiniz ki haketmişlerdir=)

çocuk 2 yıl sonra döndü barışmak istedi, sensiz yapamıyorum başkası ile olmuyor gibi cümleler :)))
Ooof 2 yıl mı ya ama buna rağmen unutamıyorlar demek beter olsunlar.

hiiii var :) 4,5 senelik iliskim yaklasik 11 ay önce bitmisti o bitirmisti.
Bir kac gün önce uuuupuzun bi mail atmis.
Beni unutamadigindan hala ilk gunki kadar sevdiginden bahsetmis.
Aman aman uzak dursun benden. Ben yolumu cizdim cok sukur pek bi mutluyum Allahim bozmasin.
Herkes kendi yoluna kardesim elindeyken kiymet bilmezler kaybedince onlardan cok seven yok.
Cevap yazmaya tenezzül bile etmedim :68:

Ayni sözleri bende duydum simdi :) Ne benden gecebiliyormus nede baskasina gönül verebiliyormus :)
Umarim yakin kiz arkadasiniz geri dönmez bu kisiye :)

hiiii var :) 4,5 senelik iliskim yaklasik 11 ay önce bitmisti o bitirmisti.
Bir kac gün önce uuuupuzun bi mail atmis.
Beni unutamadigindan hala ilk gunki kadar sevdiginden bahsetmis.
Aman aman uzak dursun benden. Ben yolumu cizdim cok sukur pek bi mutluyum Allahim bozmasin.
Herkes kendi yoluna kardesim elindeyken kiymet bilmezler kaybedince onlardan cok seven yok.
Cevap yazmaya tenezzül bile etmedim :68:

Hiiiiii şu hale bak hakettiğini bulmuş en güzelini yapmışsınn=)) Ben de öyle olabilmek isterdim ama döndüğünde kollarına atlayacağım, ama senin verdiğin hatta vermediğin tepkiyi hakettikleri bir gerçek.
Arada hiç görüşmediniz mi peki? Bir anda mı mail attı?

Hiiiiii şu hale bak hakettiğini bulmuş en güzelini yapmışsınn=)) Ben de öyle olabilmek isterdim ama döndüğünde kollarına atlayacağım, ama senin verdiğin hatta vermediğin tepkiyi hakettikleri bir gerçek.
Arada hiç görüşmediniz mi peki? Bir anda mı mail attı?

Zaman zaman yine bu tarz mailler attigi oluyordu fakat simdiki kadar uzun degillerdi :)
yada aradigida olmustu bi kac kez ama sonradan numarami degistirdim o yuzden telefonla ulasamiyor artik.
Hic bir sekilde tepki vermedim bittiginden beri.
Bitirdiginde ona yapma etme demistim sebebsiz yereydi cünkü..
Onca seneye yazik etti.
Ozaman beni dinlemedi simdi ayagima kapansa faydasiz.
Insallah öyle bir hataya düsmezsiniz sizde.
Sizi terk eder bi süre sonra hatasini fark eder döner, sizde kabul edersiniz.
Sonra aynisini yine tekrarlar..
Ben erkeklerin ayriliktan sonra kiymet bileceklerine inanmiyorum acikcasi..
Sizin ne kadar oldu ayrilali?

Son düzenleme:
olmaz olur mu tabiki var beni aldattığı kızla nişanlandı yaza da evleneceklermiş...benim ahımı aldıktan sonra mutlu olabilirler mi orasını bilemem.....

Zaman zaman yine bu tarz mailler attigi oluyordu fakat simdiki kadar uzun degillerdi :)
yada aradigida olmustu bi kac kez ama sonradan numarami degistirdim o yuzden telefonla ulasamiyor artik.
Hic bir sekilde tepki vermedim bittiginden beri.
Bitirdiginde ona yapma etme demistim sebebsiz yereydi cünkü..
Onca seneye yazik etti.
Ozaman beni dinlemedi simdi ayagima kapansa faydasiz.
Insallah öyle bir hataya düsmezsiniz sizde.
Sizi terk eder bi süre sonra hatasini fark eder döner, sizde kabul edersiniz.
Sonra aynisini yine tekrarlar..
Ben erkeklerin ayriliktan sonra kiymet bileceklerine inanmiyorum acikcasi..
Sizin ne kadar oldu ayrilali?
Bizimki de sebepsiz.Beyefendinin canı istedi sadece.Ona karşı asla bir yanlışım olmadı.
2 ay olacak neredeyse, 2 defa yazdı sadece msnden.Ben onu tanıdığım kadarıyla şu sıralar daha ancak özlem çekmeye başladığını düşünüyorum.

Ayni sözleri bende duydum simdi :) Ne benden gecebiliyormus nede baskasina gönül verebiliyormus :)
Umarim yakin kiz arkadasiniz geri dönmez bu kisiye :)

:65:

hiçbir şey hissetmiyor arkadaşım dönmedi, onsuz daha mutlu çünkü başkasına aşık :))

Arkadaşımın eski sevgilisi de 1 yıl aradan sonra döndü dün, arkadaşım kabul etmedi hatta biraz da dalga geçti süründürdü=) Çok az bir süre çıkmışlar sonra adam(adam yerine koyup 'adam' diyoruz bir de bunlara) durup dururken terketmiş.

beni terk eden hep geri döner....çıktığım işyerlerinden geri çağırılırım...bitirilen dostlukların ardından hep aranırım..haberleri alırım...
sanırım ben, kaybediline kadar uğraşılan, tüketilene kadar pes edilmeyen , kaybedilince değeri anlaşılanlardanım....
dönenleremi ne yapıyorum...
güle güle diyorum

olmaz olur mu tabiki var beni aldattığı kızla nişanlandı yaza da evleneceklermiş...benim ahımı aldıktan sonra mutlu olabilirler mi orasını bilemem.....
olmazlar canım olmazlar...Allah hesabını soruyor..fitil fitilde burnundan getiriyor ...getirsinde , ayıbını günahını yanlışını anlamayan başkalarına da yapmaya devam ediyor çünkü

ilişkiyi onun kollarına bırakmıştım o ayrılınca ayrılıyor barışınca barışıyorduk bir gün buluştuk ve tekrar kesild telefonlar ne o beni aradı ne ben onu, 3 yıl çıkmıştk ayrıla barışa. martta buluştuk en son. ben eylülde eşimle tanıştım eşimle çıkarken aradı en son cevap vermedim gittim hemen telefonumu değiştrdim.arada face ine bakıyorum o biçim kadınları doldurmuş, geçenlerde eşimle otobüse bindik birbaktım o yüzü allak bullak olmuş belli oda bizi görmüş, arada radyo reklamlarında sesini duyuyorum, bide bu hafta bir dizideyan roldegördüm kardeşimde bugün otobüste görmüş, koskoca şehirde aynı mahalleye taşınmışız.

Back
X