Sizi terk edenlerden haber var mı?

facebookda hala eklimisin yoksa onun duvar falan acık ordanmı gordun..
erkekler uzgun dahi olsa bizim gibi eve kapanmazlar..ortak bir arkadasınız yokmu
Ekliyiz birbirimizde canım.Ayrılırken ''Ben silmem ama sen istersen silebilirsin'' demişti, ben de ''Gerek yok böyle şeylere'' dedim.
Ortak arkadaşımız o kadar çok varkii, ben hala onlarla görüşüyorum sanki hiçbir şey olmamış gibi, ama soramıyorum işte onu.
Bu kadar gezip tozması sanki kendini mutlu etme çabası gibi geldi şimdi de.

sende ekliysen eger gostermek amaclıda yapabilir zaten hayatında biri olma ihtimali olsa bile sen facebookda ekli olmazdın..mutlu gostermeye calısıyodur kendini hani bak ben cok iyiyim tavrı falan..sende yap aynısını surekli resim degistir yeni resimler ekle sen nasıl onu kontrol ediyorsan oda seni ediyordur

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben sürekli bir şeyler paylaşıyorum mutlu görünüyorum aktifim Facebook'ta ama asıl onda hiç ses yok.Çok arada bir şeyler paylaşıyor eskiden böyle değildi hep paylaşırdı.Ayrıldıktan beri çok az hareket var, bunlardan biri de yat partisi olunca sinirim tepeme çıktı.

belki oda sinir etmek icin boyle bir yontem kullandı..hic konusmuyorsunuz yani facebookdan bile zor olmuyormu ben olsam surekli bakarım ne yaptı ne etti diye aslında silmen daha iyi olur oda merak eder seni ama yapamıyon dimi

belki oda sinir etmek icin boyle bir yontem kullandı..hic konusmuyorsunuz yani facebookdan bile zor olmuyormu ben olsam surekli bakarım ne yaptı ne etti diye aslında silmen daha iyi olur oda merak eder seni ama yapamıyon dimi
Evet konuşmadık şimdiye kadar, karşılıklı birbirimizi online görüyoruz bakıyoruz sadece.Aynen ya silemiyorumki bakmadan duramıyorum sürekli kontrol ediyorum ne zor bir şeymiş.

oyle tabi kontrol etme istegi duyuyor insan bence oda oyle yapıyordur..eger vazgecmeye kararlıysal sil derim ama hala umut var sende de.. aslında merak etse seni biraz arkadaslarıyla hic konusmasan falan facebookda butun ozellikleri kapatsan o goremese arkadaslarını neler paylastıgını falan

İlk bir hafta kapatmıştım göremesin merak etsin diye ama baktım hiçbir fayda yok merak bile etmiyor ben de buna geçtim.Evet umudum var daha 3 hafta oldu ama şuan ilk haftalara göre çok çok iyiyim.

İlk bir hafta kapatmıştım göremesin merak etsin diye ama baktım hiçbir fayda yok merak bile etmiyor ben de buna geçtim.Evet umudum var daha 3 hafta oldu ama şuan ilk haftalara göre çok çok iyiyim.

ilk hafta zaten kafaları yerine gelmez hemen..ben sana diyim bak merak ettir biraz kendini tam kapatma hesabı bazı ozellikleri gizle arkadaslarıyla haberlesme belki onlardan bile senle ilgili haberleri alıyordur bilemezsinki bide hala eklisinya onda soylede dusunebilir birini bulmus olsa veya sevgisi bitse beni silerdi

Evet sonunda haber var!
1 ay sonra msnde yazdı sonunda, nasılsın muhabbeti ettik 5 dk sadece, hatta gülen suratlar bile yaptım ki eğlendiğimi anlasın.Geç cevap verdim hep bide.Onun arkadaşıyla görüşmüştüm Ankara'ya gidip, kıskandı heralde oh iyi de oldu.

evet var haber, sivas antalya konserlerinde bu haftasonu kendisi sölemişti geçen hafta konuştuğumuzda. onu affedip barışacağımızı sanıyordu ama ben yolu kapattım.sonrada bidaha konuşmadık. ama bu haftasonu onun çaldığı yere gittim. kendisi yoktu tabi. oralardan alıyordur haberimi. face silmiştim. engellemiştim engeli açtım ama bidaha eklemem çünkü geçen ayrılığımızda yine silip sonra yine ben eklemiştim. o yüzden şimdi ekleyemem çok komik bi durum olur herşeyim görünüyo face.de duvarımı kapatsam merak edermiki amaaan çocuk gibi olduk bu yaştan sonraaa

süründüğünü,ağladığını,aldatıldığını gördüm ya daha ne isterim
hatta söyledi,senin ahını aldım ondan böyle diye
hala da işsiz,güçsüzdür.oh olsun çok üzdü beni

Birde ben alsam şöle içimi ferahlatacak bir haber... Onun face ini ikimiz ortak kullanıyoduk. Her ayrıldığımızda face de paylaşım yapardı beni görsün diye. Bu sefer ne o yapıyor ne ben. Resmen inatlaşıyoruz ya da artık beni takmıyor bilemiyoırum. Ama ahımı hiç eksik etmiyorum. İnş Allahım duyar sesimi

Son düzenleme:
Erkekler içlerinde yaşıyorlar üzüntülerini sıkıntılarını.Benimki de hiç belli etmiyor Facebook'ta, hatta dışarıda bile gezip eğleniyormuş.Ama ben onu tanıyorum 1 aydan sonra msnden 5 dklık bile olsa bana yazdıysa vardır bir şeyler yerine oturmayan.Konuşması normal değildi çünkü farkettim garipti.Takmıyor diyorum ama içimden bir ses takıyor diyor olumluyum işte=)

Takıyomnuş kızlarr yuppii :) Bugün bi sinirle aradım ama öle bi üzgündükii :):) Ben barışmak için arıyorum sandı ama öle olmadını anlayınca çok üzüldü

Aradım ama ne aramaydı.. Owww kendimden korktum desem yeridir canım. Beni aldattını düşünüyodum yalanını yüzüne vurmak istedim. O da kendini savundu git araştır istersen dedi araştırdım temiz çıktı :) Öle bir konuşma oldu sadece. Dahada konuşmadık cnm

Ah keşke bizimkisi de öyle olsa tartışsak konuşsakk.Sizinkinde biraz ışık var baksana konuşulunca halledilebilir hem=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…