Sizi terk edenlerden haber var mı?

hımm bencede kıskanclık var bu iste

Ne biliyim canım ya bana arkadaşının yanında yapmadını bırakmadı. Ya birde söyler misin sevgilin durduk yere türk bayrağına taksa işlemeli felan ne düşünürsün ama çok esrarengiz konuşsa?

Durup dururken gitmesinden iyidir en azından bir olayınız var.Bayrak konusu da 29 Ekim'le ilgili olabilir aklıma sadece o geliyor.

evet haBer var, ayrılalı Bir Buçuk sene oldu Ben odur Budur aynı kişiyle BeraBerim o 5 kişiyle çıktı ayrıldı 2 kez de nişanlandı ilkinde yüzüğü attı şimdi 1 aydır Başkasıyla nişanlı.. Ben evlenesiye kadar o 15 kez evlenip Boşanır maymun iştahlı.. çok üzülüyorum onu adam sanan kızlara çoook

ooooo bu ne yapmış yaa? Ne ara nişanlanmaya kadar götürmüş işleri

Biz hep konuşuyoruz hallediyoruz sonra gene halledicek konularımız oluyo :) Ya birde bu 1 ay içinde 4. ayrılışımız bu. Lanetlendik sanırsam :)

Ama ayrılıp barışma tecrübeniz varya o yüzden kafanı biraz rahat tut canım bir şekilde birbirinize adım atarsınız bence.Keşke bu da bizim ilk ayrılıp barışmamız olmuş olsa da, ilerde bunları konuşup gülsek=)

Bişey söyleyimmi canım her tecrübe daha çok canını acıtıyo insanın nedense. Keşke hiç ayrılık yaşamadan devam etseydik. Keşke..

Süründürmek gerek bunları, ancak öyle yapanların değerini biliyorlar.Dönerse ben onu süründürürüm benim de gururum var

hahaa bendee gelse bi dönseee bakk nelerr yapıcam diorumdaa dönen dee gelen dee yok valllaaa....

Ben hala dönsün istiyorum çok mu yufka yürekliyim bilmemki=) Dönse zaten direk size haber vereceğim.
Gelişme değil ama bir durum var.Bu haftasonu ev arkadaşımın doğum gününü kutlayacağız dışarıda.Onun tüm arkadaşlarını çağırdım,zaten arkadaşım olan sadece onlar var ortak arkadaşlarımız dışında bir çevrem yok.Ama onu çağırmadım ayıp olduysa oldu ki zaten çağırmam garip kaçardı.

Benim felsefeme göre şans 1 kere verilir.
Gittiyse kapıyı arkasından kaparım
Haber derseniz...
2 eski sevgilimden de haber almıştım dönmek istediler ama müsaade etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…