Sizi uyutmayan şey ne?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
3.245
5.439
358
Kütahya
saat olmuş 4 hala uyanıgım. arkadaşımın hastalığını kafaya taktım ama bu kadar çok uyanık kalınca da kendimle ilgili şeyleri sorguladım her zamanki gibi. forumdaki eski konularıma baktım, sanki bir adım ilerleyememişim hayatımda. Sürekli ders ya da işte çalışmak zorunda olmak, kilo vermeye çalışmak, aşk ilişkilerindeki başarısızlık hatta artık basarısız bile olamayıp platonik takılmak. Bu döngü nasıl kırılır bilmiyorum belki yeterince çabalamıyorum. Sizi uyutmayan şey ne? Ve benzer dönemler geçirip hayatınızın değiştiği oldu mu iyi ve ya kötü?

Aslında iç sesim demeye gelmiştim. Ama "bu döngü nasıl kiriliri" ı okuyunca aklıma Anilcan geldi acaba kredi çekip gitsemmi

Malatyadayim depremin en korkunç yüzünü yaşadım...Annem çocuklarım ve eşimle yarı arabada yarı evde zaman geçiriyoruz çünkü hala sürekli sallaniyoruz ve ben uyyamıyorum.her dalıp kalktıgımda Allahım yaşıyoruz şükürler olsun diyorum..Rabbim afetinden korusun hepimizi inşallah amin...

Valla çocukluğumdan beri böyleyim

Sevmiyorum gece uyumayı

Herkes uyumuş, sessiz, sakin içimi gıcıklayan bir huzuru var gecenin bilemiyorum
ben de severim aslında da gündüz halsiz oluyorum hiçbi İşimi yapamıyorum, sen sanırım 3-4 saat uyku yetenlerdensin
Çok geçmiş olsun dışarısı da soğuktur zor gerçekten

İç sesiniz ne diyor? Anılcan kim?
İç sesim kalbimin yanlış yolda olduğunu söylüyor :)))
Anilcanda meşhur astrolog vs vs. Sürekli astroloji haritanizdaki kısır döngüleri düzeltmek lazım diyor ordan çağrışım yapti. Enteresan bı kardeşimiz millet kredi çekiyor onun icin

ben de severim aslında da gündüz halsiz oluyorum hiçbi İşimi yapamıyorum, sen sanırım 3-4 saat uyku yetenlerdensin

Çok geçmiş olsun dışarısı da soğuktur zor gerçekten

Şu an yetiyor çünkü çalışmıyorum ama iş olduğu zaman en fazla 2ye kadar dayanabiliyorum

Bazen biriktirip haftada bir çok uyuyorum

bir aşk konusu demek
Astrolojide deli para var zaten bi patladı gitti son yıllarda.

Konu sahibi özür dileyerek söylüyorum annemin bir lafı vardır arpaniz bol geliyor der. Aynen öyle seninki. .
Bırak kiloyu aşk hayatını. 2 yaşında çocuğum var saat 1 de kalktı . Üç buçuk saattir aralıksız sallıyorum. Ayaklarımı hissetmiyorum gece de bitti zaten. Ve doğdu doğalı böyleyim.
Allah aşkına yat uyu. Uykusuzluktan ağlıyorum

Böyle bi yorum da bekliyordum zaten ne desem bilemedim siz de haklısınız kolay gelsin

Hamilelikten kaldı gecenin 2 sinde kalkıp sabah ezanına kadar uyuyamıyorum uyuyamayıncada çok düşünüyorum gündüz bebek beni yorunca gece uyumadığıma çok pişman oluyorum kısır döngüye girdim çıkamıyorum Allahtan çocuk öğlene doğru uyanıyorda zombiye bağlamıyorum yinede.

Oldum olası uykusuz bir tipim. Severim de kendisini ama okul dönemlerinde gece ders çalışma alışkanlığı edindim. 2'den önce uyumuşsam kesin ya çok hastayımdır ya da üç beş gündür uykusuz.

Hamileyken "Çocuğun sana çekerse bittin." dediler. İnanmadım. 2.5 senedir zombiye bağladım. Kızım sözde 12 gibi uyudu. Arada kalkıp "Uyumak sıkıcı anne." başlıklı rutin konuşmasını yaptı. Ardından 35486939 kere üstünü örttüm. Birkac dakika önce derin uykuya daldı. Fekat benim uykum kaçtı...

Aynı durumdayız

Bu "saat olmuş 4" geyiği nedir ya? Dün gece twiter'da da trend topic'ler arasındaydı. Dikkatimi çekti, bir şey mi kaçırdık?
Valla uymuyorsam 3 sebebi vardır; ya kızlar uyutmamıştır, ya aklıma bir şey takılmıştır bu genelde deprem muhabbeti olur ya da ertesi güne yetiştirmem gereken iş vardır. Haftanın 6 günü bu gibi sebeplerle yarasa gibi takılıyorum. Dün gece o ender 7. günlerden biriydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…