- Konu Sahibi little bird
-
İç sesiniz ne diyor? Anılcan kim?Aslında iç sesim demeye gelmiştim. Ama "bu döngü nasıl kiriliri" ı okuyunca aklıma Anilcan geldi acaba kredi çekip gitsemmi
ben de severim aslında da gündüz halsiz oluyorum hiçbi İşimi yapamıyorum, sen sanırım 3-4 saat uyku yetenlerdensinValla çocukluğumdan beri böyleyim
Sevmiyorum gece uyumayı
Herkes uyumuş, sessiz, sakin içimi gıcıklayan bir huzuru var gecenin bilemiyorum
Çok geçmiş olsun dışarısı da soğuktur zor gerçektenMalatyadayim depremin en korkunç yüzünü yaşadım...Annem çocuklarım ve eşimle yarı arabada yarı evde zaman geçiriyoruz çünkü hala sürekli sallaniyoruz ve ben uyyamıyorum.her dalıp kalktıgımda Allahım yaşıyoruz şükürler olsun diyorum..Rabbim afetinden korusun hepimizi inşallah amin...
İç sesim kalbimin yanlış yolda olduğunu söylüyor :)))İç sesiniz ne diyor? Anılcan kim?
ben de severim aslında da gündüz halsiz oluyorum hiçbi İşimi yapamıyorum, sen sanırım 3-4 saat uyku yetenlerdensin
Çok geçmiş olsun dışarısı da soğuktur zor gerçekten
bir aşk konusu demekİç sesim kalbimin yanlış yolda olduğunu söylüyor :)))
Anilcanda meşhur astrolog vs vs. Sürekli astroloji haritanizdaki kısır döngüleri düzeltmek lazım diyor ordan çağrışım yapti. Enteresan bı kardeşimiz millet kredi çekiyor onun icin
oo 2de süpermiş Ben bazen 10da sızıyorum.ben de yarın tatil diye durdum bakalım nereye kadar gidicekŞu an yetiyor çünkü çalışmıyorum ama iş olduğu zaman en fazla 2ye kadar dayanabiliyorum
Bazen biriktirip haftada bir çok uyuyorum
Niye ağrıyor?Kalbimin agrisindan uyuyamiyorum
Böyle bi yorum da bekliyordum zatenKonu sahibi özür dileyerek söylüyorum annemin bir lafı vardır arpaniz bol geliyor der. Aynen öyle seninki. .
Bırak kiloyu aşk hayatını. 2 yaşında çocuğum var saat 1 de kalktı . Üç buçuk saattir aralıksız sallıyorum. Ayaklarımı hissetmiyorum gece de bitti zaten. Ve doğdu doğalı böyleyim.
Allah aşkına yat uyu. Uykusuzluktan ağlıyorum
Aynı durumdayızKonu sahibi özür dileyerek söylüyorum annemin bir lafı vardır arpaniz bol geliyor der. Aynen öyle seninki. .
Bırak kiloyu aşk hayatını. 2 yaşında çocuğum var saat 1 de kalktı . Üç buçuk saattir aralıksız sallıyorum. Ayaklarımı hissetmiyorum gece de bitti zaten. Ve doğdu doğalı böyleyim.
Allah aşkına yat uyu. Uykusuzluktan ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?