Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar herkese. Merak ettiğim bir konu var. Bazıları hemen karşısındakini etiketliyor, yaftalıyor... sen böyle bir insansın, bu böyle biri, şişman, zayıf, aptal, hassas, alıngan, sinirli, soğuk... daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Herkesin bir mizacı olabilir doğru ama bazen yanlış anlıyorlar veya tam tanımadan, anlamadan böyle yaftalara maruz kalırsanız ne yapıyorsunuz ? Mesela bugün bana biri sen eskiden böyleydin şimdi böylesin diye bir laf etti. Halbuki alakası yok. Şaşırdım ve üzüldüm de açıkçası. Böyle tanınmak istemiyordum yani. Bazen insan her zamanki modunda olmayabiliyor o zamanlarda insanların yanlış değerlendirmesine maruz kalmak canımı sıkıyor. Ne kadar kolay değerlendiriyoruz hemen diye düşünüyorum oysa ki insan dediğimiz çok karmaşık bir yapı değil mi. Arkanızdan haksızca o zaten öyle biri falan diye konuşulursa ne yaparsınız ?
Sizin konularınız da hep böyle anket tadında , yaftalayan olursa kötü davranan olursa bilmem ne olursa ne yaparsınız vs vs. Başkalarının sizi değerlendiriş biçimi çok mu önemli sizin için bir de kendinizi ifade edemiyor musunuz günlük hayatta. Yani her durum kendine özeldir bunu kim yaptı bana yakınlık derecesi ne, eşim mi dostum mu, alakasız bir tanıdık mı? Böyle garip sorularla bir yol alamazsınız, farazi farazi yorum yazılır sadece