+1Dolandırıcıdır muhtemelen, emniyete ve BİMER'e şikayette bulunun, numarayı verin. Umarım gerekeni yaparlar. Ha sizi tekrar ararlarsa "Elimde borcumu ödediğime dair fatura var, hangi şirket adına çalışıyorsunuz, karşı dava açacağım size" deyin, bir daha arayacaklarını sanmıyorum ama siz yine de şikayetinizi yapın.
Numarayı falan herşeyi polise soyle dolandırıcı büyük ihtimalle
Araştırdığımda ilk aradığı numarada yazıyordu hatta internetteki yorumlarda.sabit telefon.ikinci cep numarasıydıDolandırıcıdır muhtemelen, emniyete ve BİMER'e şikayette bulunun, numarayı verin. Umarım gerekeni yaparlar. Ha sizi tekrar ararlarsa "Elimde borcumu ödediğime dair fatura var, hangi şirket adına çalışıyorsunuz, karşı dava açacağım size" deyin, bir daha arayacaklarını sanmıyorum ama siz yine de şikayetinizi yapın.
Eşimin adını söyleyince kaldım öyle sazan gibi söyledim.numaraya ulaşmaları kafamı karıştırdı galiba.Dolandiricilar isminizide kendiniz soylemissiniz zaten.Polise numarayi bildirin aradiklarindada acmayin.
Valla bu devirden ne numaralarla adam dolandiriyolar git polise bu numara beni arıyor dolandırıcı olduklarını düşünüyorum de cnmAraştırdığımda ilk aradığı numarada yazıyordu hatta internetteki yorumlarda.sabit telefon.ikinci cep numarasıydı
Sahibi avukatmış.
Yorumlarda başka avukat şikayet edin bu avukat bozuntusunu baroya yazmış.
Şikayet edenler olmuş ama hala devam ediyorlar anlamadım ki.
Polise gitsem bişey olurmu bilemedim.baro cevap vermedi diyenler var
Cikardi birde zaten hicbir firma 10 yil borcu unutmaz.Esinizin tc sinide soyler cok kolay bu isler artik teknoloji.Eşimin adını söyleyince kaldım öyle sazan gibi söyledim.numaraya ulaşmaları kafamı karıştırdı galiba.
E devlette çıkması gerekir demi
Pazartesi e şifre alalım dedi eşim.telekoma gideyim diye düşündümValla bu devirden ne numaralarla adam dolandiriyolar git polise bu numara beni arıyor dolandırıcı olduklarını düşünüyorum de cnm
Bi tanıdığın banka hesabını dondurmuşlardı bikaç sene önce 300 lira borç için hatta.Cikardi birde zaten hicbir firma 10 yil borcu unutmaz.Esinizin tc sinide soyler cok kolay bu isler artik teknoloji.
Yapar yapar bu devirde para için herşeyi yapabilecek insanlar var malesef cnmPazartesi e şifre alalım dedi eşim.telekoma gideyim diye düşündüm
Sonra polisede bildireyim
Show haberde izlemiştim bi zaman.bi avukatın belgelerini kopyalamışlar.büro açmışlar çocuk anlatıyordu.öyle bişeymi ki
Bi avukat yapar mı böyle şey aklım almıyor
O yuzden numarayi bildirin dolandirici diye cok degisik yontemleri var.Bi tanıdığın banka hesabını dondurmuşlardı bikaç sene önce 300 lira borç için hatta.
Benim hesabımda hiçbişey olmadı işte
Araştırdığımda ilk aradığı numarada yazıyordu hatta internetteki yorumlarda.sabit telefon.ikinci cep numarasıydı
Sahibi avukatmış.
Yorumlarda başka avukat şikayet edin bu avukat bozuntusunu baroya yazmış.
Şikayet edenler olmuş ama hala devam ediyorlar anlamadım ki.
Polise gitsem bişey olurmu bilemedim.baro cevap vermedi diyenler var
Kk da bi konu vardı.kadın çalışmak zorundayım ama vicdan azabı çekiyorum.insanlar kandırılıyor diye o geldi aklımaYapar yapar bu devirde para için herşeyi yapabilecek insanlar var malesef cnm
Aynen öyle canımKk da bi konu vardı.kadın çalışmak zorundayım ama vicdan azabı çekiyorum.insanlar kandırılıyor diye o geldi aklıma
Para yüzünden dünyanın çivisi çıktı zaten
Muhattap telekomsa tamam bi yere kadar.bu ptt hesabı yolladı.Bizi de bi avukat aramıştı. 12 sene önce vefat eden babamın 13 sene önce den kalan telefon borcu. Kesin dolandırıcı dedik ama baroya kayıtlı avukat çıktı. Üstelik borcu direk adınıza Türk Telekom müdürlüklerine ödeyeceksiniz bizimle iletişime girmeden, biz dosya ücretimizi t.telekomdan alıyoruz dedi.
İnandık öyle olunca ama yinede ödemedik, gerçekse maaşa haciz koysunlar ozaman dedik oda olmadı
Kime inansak artık bilemiyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?