Çok şikayet var evet ama niye hala piyasadalar anlamadımElinizde borcunuzu ödediğinize dair bir fatura, belge falan duruyorsa hiçbir şey almaları mümkün değil. Bir karıştırın evi bakın. Dolandırıcı olmaları ihtimali yüksek, ödediğiniz borcu niye tekrar ödeyesiniz? Eski borç kayıtlarını bulup insanları arayarak "Ödemediniz" diye ayak çekiyor olma ihtimalleri yüksek, ki pek çok da şikayet varmış haklarında. BİMER'e de yazın, şikayetlere çok çabuk geri dönüş yapıyorlar.
İzlemiştim bende ne saçma sapan işler3-4 ay önce haberler de izlemiştim
Avukat avukatı dolandırmıştı
Avukatlık bürosundan arıyor gibi mesaj atıp, telefon ile arayıp para alıyorlarmış
Detaylı bilgi asla vermeyin
İçinizde kalmasın faturanın olduğu kurumu arayın
Bunu bikaç gündür çok duyuyorum yeni bir dolandırıcılık türüymüş sanırım dikkat edinGeçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
10 sene önce benim üstüme kayıtlı olan kablolu tv nin borcu varmış.
Ki şehir değiştirdik ödedik.
Faiziyle şu kadar ama faizi almayalım bu kadar ödeyin dedi
10 sene önceki borç neden şimdi ortaya çıktı dedim.Kemküm bişeyler dedi.Eşimle görüşeyim dedim kapattım.Mesajla ptt hesap nosu attı
Bende o avukatlık bürosunu araştırdım.Millet sakın inanmayın dolandırıcı bunlar diye yorum yapmış hep
Bir hafta sonra yine aradı.Avukatımla görüşücem dedim bana sorun dedi.Yok dedim kapattım.
Bugün mesaj geldi.Haciz başlatılacak vs diye.Resmi hiçbir yazı yok ama ihtarname gibi
Madem haciz var internet bağlattım bu süre içinde bişey denmedi.Bankada hesabım vardı yine öyle kesinti falan olmamıştı.
Başına gelen oldu mu?
Aynen onu düşünerek ödemedik. Annem babamdan dolayı emekli, Telekom a borç şimdiye kadar kaç defa maaşa hacizle gelirdi adres bulunamasa bile diye düşündük. Üstelik bizede faizi sildiklerini anapara artı dosya masrafını söyledi.Muhattap telekomsa tamam bi yere kadar.bu ptt hesabı yolladı.
Direk kendi indirim yaptı.pazarlık yapar gibi garip geldi
Zaman aşımı olmuyor mu sizinkide uzun zaman önceymiş
Bende bunu merak ediyordum.acaba aynı büro muBunu bikaç gündür çok duyuyorum yeni bir dolandırıcılık türüymüş sanırım dikkat edin
Bana söylenende o kadar 300 e indirdi hattaAynen onu düşünerek ödemedik. Annem babamdan dolayı emekli, Telekom a borç şimdiye kadar kaç defa maaşa hacizle gelirdi adres bulunamasa bile diye düşündük. Üstelik bizede faizi sildiklerini anapara artı dosya masrafını söyledi.
Altı üstü 600 lira varsa borcumuz maaşı haczetsin bekleriz, dolancırıcı olma ihtimalinden iyidir.
Muhtemelen aynı benim arkadasıma da internet borcu birikmiş diye 38 bin demişler faiz güya. Siz devlet kurumlarında borclarınızı sorgulatın yine.Bende bunu merak ediyordum.acaba aynı büro mu
Cnm Bana da ilk mesaj attilar sonra aradilar turkcell borcunuz var diye ama yok ve halada faturali hat kullaniyorumGeçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
10 sene önceki borç neden şimdi ortaya çıktı dedim.Kemküm bişeyler dedi.Eşimle görüşeyim dedim kapattım.Mesajla ptt hesap nosu attı
Bende o avukatlık bürosunu araştırdım.Millet sakın inanmayın dolandırıcı bunlar diye yorum yapmış hep
Bir hafta sonra yine aradı.Avukatımla görüşücem dedim bana sorun dedi.Yok dedim kapattım.
Bugün mesaj geldi.Haciz başlatılacak vs diye.Resmi hiçbir yazı yok ama ihtarname gibi
Madem haciz var internet bağlattım bu süre içinde bişey denmedi.Bankada hesabım vardı yine öyle kesinti falan olmamıştı.
Başına gelen oldu mu?
Aman ha öyle telefonla falan olmaz resmi yazı ibraz edilmeden haciz başlatılamaz...hadi faizini almayalım deme gibi bir durumları yok...başıma gelmedi ama duydum sanki...telefonla yapılan hiç bir işe güvenmeyin...hatta yüz yüze bile olsa avukata danışmadan bu tar işleri kendi başınıza halletmeye çalışmayın dolandırıcılık olduğu barizGeçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
Başına gelen oldu mu?
tam boyle degil ama bana msj gekdi. msjdaki noyu arayip avujat ile grseyim dedim. kemkum bana sorun dedi kiz. bende madem haciz gelecek, e devletten bakar ogrenirim. dolandirici misiniz nesiniz gibi seyler dedim. isim benzerligi olmus sanurim ozur dileriz dediler.Geçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
Başına gelen oldu mu?
Pazartesi ilgileneceğim artık.Muhtemelen aynı benim arkadasıma da internet borcu birikmiş diye 38 bin demişler faiz güya. Siz devlet kurumlarında borclarınızı sorgulatın yine.
Rahatsızım canım iki haftadır zor nefes alıyorum.çocuklarımda kaptı şifayı.uyku yok kaç gündür.Cnm Bana da ilk mesaj attilar sonra aradilar turkcell borcunuz var diye ama yok ve halada faturali hat kullaniyorum
Sonra hukuk burosundan aradilar soyledikleri numarayi tanimiyorum kullandigim hat tek ve beni aradiginiz numara dedim bayagi gerildik telde bende taciz etmekten savciliga sikayette bulunacam ne hakla falan diye cingar cikarinca olay biraz aydinlandi
Turkcell hacizlik olan borclarini bu hukuk firmalarina veriyor beni aranayan t... hukuk burosuydu bunlarda soy isim benzeri,ayni adres,komsu kisiye yakin
Ne bulurlarsa arayip zarf atiyorlar cunku tahsilin buyuk miktari onlarda kaliyor oran iyi olunca canla basla calisiyorlar abimle ayni isim soyisimde birinin borcu var abim turkcell abonesi degil nerden neyi aramislar nasil bulmuslarsa ki operatorlede calisiyor olabilirler beni bulmuslar bendede baltayi pis tasa vurdular
Hic takilma borcun varsa belge ispti iste yoksa savciliga sikayette bulunucam taciz ediyorsunuz ne hakkiniz var diye az cemkir kimi neyi aradiklari cikiyor ortaya
Ben ne borcu diye şaşkınken kadın kendi kendine indirim yaptı garip geldi işteAman ha öyle telefonla falan olmaz resmi yazı ibraz edilmeden haciz başlatılamaz...hadi faizini almayalım deme gibi bir durumları yok...başıma gelmedi ama duydum sanki...telefonla yapılan hiç bir işe güvenmeyin...hatta yüz yüze bile olsa avukata danışmadan bu tar işleri kendi başınıza halletmeye çalışmayın dolandırıcılık olduğu bariz
Kesinlikle yok resmi belge vs bide yatıracağınız zaman (ptt hesap no su verdi)beni arayın söyleyin demişti ne alakaysaOyle sacma seymi olur evinize resmi belge gelirdi hacizlik durun olsa.
bir daha ararlarsa elimde odedigime dair makbuz var sizi dava edecegim deyin.
Ya saka gibi bana haftada iki mesaj geliodu xxx nolu turkcell hattinizdan x miktar borcunuza Ait icra baslatilacak su tarihe kadar odeyin diye bende numara falan tanidik degilya kullandigim bu numarada tek baska hat alip kapatmisligim falan yok hic kaile almadim sonra arama tacizine baslayinca koptuk cok gecmis olsun cnm bu arada takilma engelle gitsinRahatsızım canım iki haftadır zor nefes alıyorum.çocuklarımda kaptı şifayı.uyku yok kaç gündür.
Öyle bi zamana denk getirdiler ki cazgırlık yapamadım.
Avukatım ilgilenecek dedim arama yok daha ama mesaj geldi haciz başlatılacak diye.ararsa sinirimi çıkarıcam zorla günaha sokacaklar insanı
Çok sağol canımYa saka gibi bana haftada iki mesaj geliodu xxx nolu turkcell hattinizdan x miktar borcunuza Ait icra baslatilacak su tarihe kadar odeyin diye bende numara falan tanidik degilya kullandigim bu numarada tek baska hat alip kapatmisligim falan yok hic kaile almadim sonra arama tacizine baslayinca koptuk cok gecmis olsun cnm bu arada takilma engelle gitsin
Git bi kablo tv şubesine sor öğren gerçeği ama resmi kurum yazılı ihbar yapar. Cep telefonunu nereden bulacak 10 yıl sonraGeçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
Başına gelen oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?