- 15 Kasım 2016
- 735
- 349
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-4 ay önce haberler de izlemiştim
Avukat avukatı dolandırmıştı
Avukatlık bürosundan arıyor gibi mesaj atıp, telefon ile arayıp para alıyorlarmış
Detaylı bilgi asla vermeyin
İçinizde kalmasın faturanın olduğu kurumu arayın
Arkadasıma ulaşamadım adını soracaktım amaPazartesi ilgileneceğim artık.
38 bin olana kadar nerdeymiş akılları hayret bişey.e..ile başlıyor beni arayan büro
Kablolu tv internet sitesinden size gönderilen abone no ile borç sorgulatın veya arayarak.Başımıza geldi , eski dekontlar atıldığından oyakbanktan ödendiğinden(kapandı)ispatlayamadık, kablolu tv ye olan borcunuzun faizsiz halini mahkeme dosyasından gidin bakın , onu da e-devlet ten girip adınıza açılan davadan nerede hangi kalemde dosyanız görebilirsiniz. Faiz ödemeden ,(çünkü ikametgahınız belliydi ulaşabilirlerdi bugüne kadar,), borcu kabul etmediğinizi ödediğinizi karşı dava açacağınızı fakat bu süreçte haczi durdurmak için sadece belirtilen anaparayı ödeyeceğinizi söyleyin.Ödedikten sonra borcun kapandığına dair mutlaka belge alın.Kolay gelsinGeçen hafta tanımadığım bir numara aradı.Telefonum eşimin adına kayıtlı.Eşimi istediler yok dedim.Adımı sordu söyledim.Aslında beni arıyorlarmış
10 sene önce benim üstüme kayıtlı olan kablolu tv nin borcu varmış.
Ki şehir değiştirdik ödedik.
Faiziyle şu kadar ama faizi almayalım bu kadar ödeyin dedi
10 sene önceki borç neden şimdi ortaya çıktı dedim.Kemküm bişeyler dedi.Eşimle görüşeyim dedim kapattım.Mesajla ptt hesap nosu attı
Bende o avukatlık bürosunu araştırdım.Millet sakın inanmayın dolandırıcı bunlar diye yorum yapmış hep
Bir hafta sonra yine aradı.Avukatımla görüşücem dedim bana sorun dedi.Yok dedim kapattım.
Bugün mesaj geldi.Haciz başlatılacak vs diye.Resmi hiçbir yazı yok ama ihtarname gibi
Madem haciz var internet bağlattım bu süre içinde bişey denmedi.Bankada hesabım vardı yine öyle kesinti falan olmamıştı.
Başına gelen oldu mu?