- 1 Ocak 2019
- 131
- 56
- 13
- 33
- Konu Sahibi Caytiryakisikadin
Babam özellikle her konuda beni ezmeye çalışıyor. Kardeşimin altına son model araba verdiler. Benim düğün telaşıma manevi anlamda destek olmuyorlar. Kardeşim ne yapsa mübah onlar icin. Eve sabaha karşı geliyor, ben kursa gidiyorum akşam 8 de çıkıyorum hemen arıyorlar nerde kaldın diyorlar. Kardeşimin serseri arkadaşlarına, harcadığı paraya laf eden yok. Kardesim beni engellemişti ve neden engellediğini sorduğumda 50 milyonluk adamların yanında arayamazmışım böyle söyledi. Benim kurstan geliş saatim, nişanlımın işi, yaşayacağımız ev hep sorun oluyor. Bana ve nisanlıma yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de evdeki tavırlarını çekiyorum. (Babam nişanlımla eve çağırıp mezhebinden dolayı kavga etmişti.)
Bir de şu var. Nişanımda kardeşim özensiz giyindi ve nişanımın başında yalan söyleyip gezmeye gitti. (İşim var arkadaşım kaza yaptı demiş. Bir baktim sosyal medyasında gezerken videolar)
Kimse ne kadar üzüldüğümü görmüyor.
Sadece manevi destek istemiştim onu da göremiyorum.
Bu zamana kadar bir kuruş gereksiz harcama yapmadım yük olmayayım istedim. Bu yüzden mi değersiz oldum onlarin gözünde bilmiyorum.
Yazmak istedim çünkü artık birileri beni anlasın istiyorum. Ayrımcılık onceden gozume batmıyordu şimdi nişanlandım manevi destek yok. Insan ailesi gerçekten kendine aile olsun istiyor.
Bir de şu var. Nişanımda kardeşim özensiz giyindi ve nişanımın başında yalan söyleyip gezmeye gitti. (İşim var arkadaşım kaza yaptı demiş. Bir baktim sosyal medyasında gezerken videolar)
Kimse ne kadar üzüldüğümü görmüyor.
Sadece manevi destek istemiştim onu da göremiyorum.
Bu zamana kadar bir kuruş gereksiz harcama yapmadım yük olmayayım istedim. Bu yüzden mi değersiz oldum onlarin gözünde bilmiyorum.
Yazmak istedim çünkü artık birileri beni anlasın istiyorum. Ayrımcılık onceden gozume batmıyordu şimdi nişanlandım manevi destek yok. Insan ailesi gerçekten kendine aile olsun istiyor.